Šta je novo?

Vivo X300 Series

Cekamo ultru pa da se potencijalno predje sa ip15pm. Stavka koja malo promakne ljudima, a meni je iskreno glavni adut kamere - 35 mm socivo na glavnoj kameri + ogroman senzor. Bukvalno sam presao sa ip13pm na ip15pm sa 26mm na 24mm i meni licno je ta promena bila primetna - na gore. I generalno primecujem da glavnu kameru na 24mm skoro sve slabije korsitim, portreti i slikanje ljudi generalno na 23-24mm mi je meh i tu softverski zum ne pomaze previse. 35mm + odlican telefoto na 85mm mi zvuci kao pun pogodak.

Ako pričamo o cn verzijama telefona, meni najviše bode oči to što nemaju esim. Jel to nema niko od cn proizvodnjača na cn verzijama ili ipak ima neko da ubacuje esim? Znam da imaju ona neka rešenja tipa esim.me, jel to radi kako treba ili tu bude nekih problema?

Isto pitanje,jel probao neko taj adapter

Isto me zanima to oko esim, x300 mi se jako svideo a najvise zbog dimenzija(trenutno koristim 13p) i cesto idem u okolne zemlje u posetu i dosta koristim esim za net i ovo mi je jedina odbojnost za kupovinu.

Već sam pisao nekoliko puta ranije, ubaci se fizička kartica koja simulira esim, sve radi potpuno normalno. Možete imati koliko god hoćete profila.

IMG_20260306_102613.jpg

Pozdrav ljudi, da li je tačno da na Cn verziji ne mogu da se instaliraju google vesti?
Mislim na ono kad se svajpuje u levo, onaj feed, dal je google discover dal su vesti.
Ako je tačno, meni je to najveći hendikep ubedljivo.

Pozdrav ljudi, da li je tačno da na Cn verziji ne mogu da se instaliraju google vesti?
Mislim na ono kad se svajpuje u levo, onaj feed, dal je google discover dal su vesti.
Ako je tačno, meni je to najveći hendikep ubedljivo.
Nema da swipe al ima da klikens na googla app i tu je.

Ima i na widgetu i 10 pita lakse ,nikad svsjpovanjem nisam koristio to nego samo na vidgetu a scakako ako hoces da svajpujesvmozes sa novom

@StarLord pa to sigurno, dok se pojavi u Kini, eto ga i ovde, ima ih vec solidno na KP dosta koji se bave uvozom koliko vidis, a svima je u cilju zarada tako da...Nadam se samo da naprave neku varijantu kao i oppo find x9 pro sto je da ne bude (drasticno) manja baterija globalno negoli u kineskim modelima. Za cenu ne brinem da ce da bude bar 30-40% veca kad se pojavi global.

Zanima me iz kojeg razloga vam je bitno da je globalna a ne kineska verzija?

Iz svih prepiski koje sam video oko usporedbe CN i Globala, skoro sve što eventualno fali CN-u u odnosu na Global je rešivo. Međutim ono što nije, jeste potencijalno za 2000 mAh manja baterija kod EU - Global varijante u odnosu na CN, plus dodatnih 400 evra za Global. Tako da iskreno, za 400 e razlike, nije da baš moram da svajpujem googl news levo 😅. Jedina mana koju mogu da navedem za CN jeste što kod Globala eventualno ukoliko dođe u nekoj od Bg telefon šopova, imam kakvu takvu garanciju za početak da ukoliko je uređaj faličan, da crkne nešto u nekom trenutku narednih meseci, mogu da se ganjam sa garancijom. Za CN, nisam siguran da to postoji kao opcija. Sve ostalo su smešne ili lako rešive neugodnosti.

Ganjaces se isto kao i sa Kineskom,bukvalno. I ovi sto donose iz Kine daju godinu dana garancije kao i ovi sto donose iz Austrije ili ko zna odakle i sve je na dobroj volji prodavca. A iz mog iskustva stvari iz kine stizu jednakom brzinom kao iz eu tako da verujem da je i na suprottnu stranu isto ali opet ponavljam,sve zavisi od prodavca. Imas par sigurnih na kp koji rade tehniku iz Kine i koji su peovereni i moguce da bi ispostovali,ali da ne tvrdim. Znam da je decko koji meni donosi vracao jedan x300 pro u Kinu j|r nije bio nesto u redu.

Ganjaces se isto kao i sa Kineskom,bukvalno. I ovi sto donose iz Kine daju godinu dana garancije kao i ovi sto donose iz Austrije ili ko zna odakle i sve je na dobroj volji prodavca. A iz mog iskustva stvari iz kine stizu jednakom brzinom kao iz eu tako da verujem da je i na suprottnu stranu isto ali opet ponavljam,sve zavisi od prodavca. Imas par sigurnih na kp koji rade tehniku iz Kine i koji su peovereni i moguce da bi ispostovali,ali da ne tvrdim. Znam da je decko koji meni donosi vracao jedan x300 pro u Kinu j|r nije bio nesto u redu.
Svakako dobra informacija da kakva takva podrška opet postoji. Makar se i čekalo malo. E sad, kapiram da je praksa nešto drugo, ali opet, bolje i to nego ništa.

Nazad
Vrh Dno