Meni duzina filma nikada nije predstavljala problem,nego sama radnja.Nisu nama filmovi od 2 sata predugacki, nego smo upali u savremenu brzu kolotecinu zivota pa nemamo vise strpljenja za bilo sta sto iziskuje malo vise vremena.
Razočarao sam se jer je ista režiserka Emerald Fennell radila Saltburn (2023) koji je odličan.Sto se tice Wuthering Heights, slazem se sa kolegom @Adam K
Vizuelno dobar, za glumu bi mozda dao i 5 al nek bude 6. Supruga je vec gledala film i samo sam je na kraju pitao jel scenario i reziju radila ista osoba i kad je rekla da, sve mi je bilo jasno. I za jedno i za drugo bi mozda i 2 dao.
Upravo, ako ima smisla, sve je na mestu i film drži pažnju potpuno mi je svejedno da li traje 90 minuta ili 180. Ali u današnje doba je to retkost.Meni duzina filma nikada nije predstavljala problem,nego sama radnja.
Serija je bila dobra prvu, eventualno drugu sezonu. Nakon toga od lokalne gradske kriminalne bande došli smo do spašavanja Engleske od nacista i borba za sveopšte dobro. Tu sam negde i otprilike i stao sa gledanjem. Izgubilo svaki smisao. Isti slučaj i sa serijom Bekstvo iz zatvora.I serije je meh.
Koji deo je tupav i ne odgovara realnim dogadjajima?
Prikaz simpaticnog lopova koji jede slatkise,izgleda kao klinac, a zapravo je taj lik ozbiljan kriminalac.
Film ima pricu kako posle kradje u Meku, i smejurije u prodavnici igacaka lik dobija kaznu skoro dozivotnu, a zapravo je pljackao sa oruzjem uz vise od 30 pljacki, plus gomila taoca koju je zarobljavao. Pa onda onaj ljubavni deo i odluka da ipak zeli da Bozic provede sa svojom devojkom i njenim cerkama, a za zatvor who cares, iako je izvadio dokumenta za beg.Dakle prikazuje se kao plemenit covek koji samo zeli da pokloni igracke koje je ukrao. Trci gologuz po prodavnici..
U realnosti lik se skrivao kao pacov, bukvalno prezivljavao i uhvacen je zbog tragova koje je ostavljao, a ne zato sto je "samo zeleo da provede Christmas day"
I ja se pređoh juče, kakva katastrofa od filma, neću ni da trošim vreme da nabrajam šta ne valja, jer ne valja ništa.Peaky Blinders film uff kakav šamar fanovima serije. Znači transfer blama gledajući ovaj AI generisan scenario. Žalosno i nepotrebno. Preporuka za ne gledati ko je pratio i voleo seriju. 1/10 i to samo zbog Fergusonove inače bi išlo u minus.
Sreca moja pa sam Bilo jednom u Ameici i Lovca na jelene gledao kada sam bio mladji. Mislim da bi ih danas gledao iz dva dela.Upravo, ako ima smisla, sve je na mestu i film drži pažnju potpuno mi je svejedno da li traje 90 minuta ili 180. Ali u današnje doba je to retkost.
Ma jok, mojim klincima je sve pristupačno, pa baš vole te stare filmove i muziku, posebno sadržaje koje smo i mi voleli. Nisam se ja nešto napinjao da im namećem bilo šta.Кажем, ефекти ме нису баш одушевили, али ок су, да имам 9 година, дефинитивно би ми били уау. Човече, ал' смо матори 😅
Да, дефинитивно нека боља времена.
Али, и данашњи клинци ће ова данашња времена да зову бољим у нашим годинама.
Cold Storage ће се ускоро гледати, унапред му се радујем 🙂
Šteta ako je tako. Knjiga je fenomenalna, gledaš film u glavi.U potpunosti bi se složio,
Upravo pogledao i istu ocenu dajem.
Nisam namerno ništa pokušavao saznati pre gledanja filma, samo otišao u bioskop.
Prema ocenama koje je dobio, očekivao sam malo više naučno potkovano priču i znatno manje "humora"..
Ovako kako stoji, mash up Interstellar\ET\Deadpool.
Razumljivo, našoj generaciji prostata otišla u tri lepe...😇Ju nisam ni znao da
Sreca moja pa sam Bilo jednom u Ameici i Lovca na jelene gledao kada sam bio mladji. Mislim da bi ih danas gledao iz dva dela.
Mene cudi kako glumci prihvate tako lose scenarije, u ovom slucaju Kilijan koji je poznat da bira stvariI ja se pređoh juče, kakva katastrofa od filma, neću ni da trošim vreme da nabrajam šta ne valja, jer ne valja ništa.
Ne pomaže tu ni Rebeka Zeka, ni kožne gaće, ništa...a i ocena je takva.
Pogledao sam i film Companion i mogao bi čak i da bude gledjiv, da nisu standardno ukanalili gomilom woke gejevskog bs-a.
Ne znam ko i zašto gura ovu agendu tako fanatično i agresivno poslednjih godina, ali na kraju se samo stvara kontra efekat.
Gluma sasvim solidna, glavna glumica čak i više od toga, priča malo tanka, još jedna verzija sumorne budućnosti. Uglavnom, ocena 6/10, moglo je i više ali zbog pomenutog razloga i nekoliko nepotrebno i preterano brutalnih scena, šestica puna kapa.
On je i jedan od producenata ovog filma, tako da...Mene cudi kako glumci prihvate tako lose scenarije, u ovom slucaju Kilijan koji je poznat da bira stvari
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari