Šta je novo?

World of Tanks

16857.jpg

Prosecno iskustvo WOT 2026.

Ghost town, sva trojica na brdo gde su TD-ovi.

Enjoy. 🙂

zar nije nekako logicno (barem meni) da zatamnis tudja imena (mada realno nisu imena, vec usernames u igri) a ne svoje, na svom screenshotu?

ali to je ***a wot reality vecina igra drugacije ovu igru.... a random je random....

16892.jpg
16894.jpg

Zasto bih ostavljao svoj licni username na forumu.

Zasto bih se plasio, nisam pro igrac, daleko sam od bota.

Instalirao malo oko ovog eventa, obrisao opet, random ne igriv. Steta sto ovi eventi ne traju duze, kad igram sam uvek sam u zadnja 3 tenka, ovako, horor. 🙂 i ne znam sto stalno sklanjaju onslaught, jedini igriv mod.

Pa upravo su ovakvi igraci vrsljali u onslaught cak sam negde video SS gde se lik hvali kako je trolovao sa grile15 uz 20% WR.

@DexterMorgan Uprošćeno što se tiče pobeda i poraza u ovakvim igrama. Radi se o igri nulte sume...dakle ako neko pobedi neko izgubi i suma je nula..tako da ako neko ima npr 60% pobeda neko mora da ima 40% da bi suma bila nula (naravno ovo je krajnje uprošćeno i nije baš matematički tačno ali je približno ok)....u ovakvim igrama svako ko ima 48+ wr se može smatrati dobrim igračem (i ako je kontra intuitivno ali je medijalna vrednost oko 47%)....na stranu što WG (po meni, čak sam nešto i računao....) skoro sigurno i namešta mečeve...ja ne igram WoT ali igram WoWS što je vrlo slično i tu od randoma nema ništa i ako tvrde da je sve random...mogu da dužim ali nije ni važno jer je opcija igraj igru ili ne igraj...u svakom slučaju 52,57% je odličan rezultat ako je na duže staze....iako ne deluje tako...

Poslednja izmena od urednika:
Ma nemam ja problem sa statistikom i skilom, ni ne jurim bas me briga.

Imam problem sto ne mogu da igram igru.

Eto dodje event i bude sve kul, igram sam, i uvek imam solidan ishod, cim udjem u random to je to. Random ni ne igram vise, igram evente ili onslaught gde su ljudi mog nivoa u rangu, to mi jedino zabavno i moze da se igra pogotovo ako sam sam u timu kao na eventima.

Btw ne moze niko da trola zauvek u onslaught, izgubi dovoljno borbi i ispadne iz ranka, meni su ogromna vecina borbi pobede u onslaught i to je ono sto lici na stari wot.

koga briga o necijoj statistici.

vidis, neces da ostavljas svoj licni username na forumu, ali ostavljas tudje licne usernames za sta oni nisu dali saglasnost.

zato sam prokomentarisao, nemam sigurno preca posla nego da googlam neciji username i kopam statistiku 🙂

Pogledajte prilog 533024
Pogledajte prilog 533025

Instalirao malo oko ovog eventa, obrisao opet, random ne igriv. Steta sto ovi eventi ne traju duze, kad igram sam uvek sam u zadnja 3 tenka, ovako, horor. 🙂 i ne znam sto stalno sklanjaju onslaught, jedini igriv mod.
Evo sad cu probati da ti objsanim gde je tvoj problem.
Sa ovom statistikom ti spadas u prosecnog igraca, za nekoga si bot a za nekoga dobar igrac, timu doprinosis malo vise nego sto mu oduzimas i tu je tvoj najveci problem. Shvatas igru, znas mehaniku, znas tenkove, municiju, weak spotove i jos brdo toga ali jos nisi dovoljno dobar da sam nosis partiju pa ocekujes pomoc od tima. A kompetetativan si, ne nosis se dobro sa porazima, vrv pomalo i licemeran da priznas i sagledas i svoje greske u igri a sigurno ih ima.

Uspod tebe su botovi koje si prikazao gore na slici i njih nista ne potrese, zadovoljni su kad ubiju jedan tenk, neki kad izcapuju bazu, neki su zadovoljni samo da se ne udave na pocetku ili kraju partije, sve u svemu ne nerviraju se kao ti.
Iznad tebe su igraci koji su dosta bolji, znaju dosta vise od tebe i mogu sami da nose pojedine borbe, ne ocekuju pomoc tima jer znaju da u timu ima u najboljem slucaju jos jedan kao sto su oni, ostatak igraca kao tebe ili jos gore, totalnih botova. Ne interesuje ih pobeda ili poraz, gotovo nikad ne capuju bazu, drazi im je poraz sa 5k dmg i ast nego pobeda sa 2k, gledaju svoju igru i ne kukaju na timove.

Sve u svemu igraci mediokriteta kao ti najmanje uzivaju u ovoj igri.
Za tebe, posto si prevazisao bot fazu i ne mozes tamo da se vratis, postoje samo dva resenja, prvo je da naucis da igras na nekom 8000+ WTR (2200+ WN8) nivou ili da batalis ako neces da ulozis dodatno vreme u igru.

PS. Daj da vidimo stats iz onslaught?

Gde da vidim to? Na wot stats ima samo random, na tomato gg ne vidim nigde onslaught

Ja sam u gold 2, imam si život. Da hoću veći wtr, uzeo bi premium OP tenkove, kao i obične 11-tice, taša.

Poenta da iskoristim jos 60 dana premiuma uz dnevno igranje po 2 sata i da nekom poklonim nalog.

Ko se nije logovao u igru 60+ dana dovija neke nagrade ako se ponovo uloguje. Neke free tenkove i još neku opremu i dodatne misije. Nemojte posle da kukate ako se ponovo navučete na igru. 😀

U stvari, evo direktong linka, "siroti" Skill je pre par dana kupio kuću (pričao je o tome 😀), gotivim ga jer sam za sebe kaže da je "digitalni prosjak":

Jel otkljucao neko predatore, kakav je? do sad sto sam igrao protiv njih ili su dobri igraci ili je tenk OP - ali svaki gejm je bio neki predatore sa 3k+ dmg

Ja sam u gold 2, imam si život. Da hoću veći wtr, uzeo bi premium OP tenkove, kao i obične 11-tice, taša.
Na zalost pojedinih igraca WTR ne funkcionise tako. 😉
Zar nije zabranjeno poklanjanje/kupovina/deljenje naloga?
Nije, zabranjeno je boostovanje za novac. Strimeri stalno igraju na tudjim nalozima. To pravilo je ukinuto pre par godina kad se samo izgubilo iz EULA.
Na 99 borbi ovo je vise anomalija nego realan WR, da si nastavio da igras garantujem ti da bi bio na oko 50% sto i jeste realno za sve jer tamo igras sa igracima istog novoa i normalno je da budes oko 50% WR. Svakako 106 prestige points i 2547 prosecan dmg uopste nije lose. Na sledeci onslaught odigraj 500 borbi pa ce ti splasnuti entuzijazam oko tog moda. 😉
Ja recimo zadnje dve sezono odigram kolko i ti, da uzmem nagrade i da budem u gold ili silver i tu zavrsavam, nemam za vise zivaca. Jedne sezone sam imao 1600+ borbi, na 2756 dmg i 112 prestige points, 49,78% wr. Sto vise borbi odigras blize si 50%, sto je i cilj ovog moda.
Aloe Frenki, za čije babe zdravlje vređaš nas mediokritete!?
Ne vredjam ja mediokritetne igrace, samo kazem cinjenicu da najmanje uzivaju u igri, to se vidi po kolicini pljuvanja po WG od strane istih.

Da, sto je i odlicno, jer nije mi poenta da pobedjujem stalno, nego da mi bude igra zabavna, a kad su igraci slicni meni, slicno i razmisljaju i igraju i ne izgine 30% tima u prvih minut, minut ipo.

A ne dok se popnem na brdo na malinovku tim nestane.

Vređaš, vređaš. 😛
Čačkaš Boga Randoma....ne teraj me da se logujem, da te opet jurim po randomu, neće se provedeš dobro 🤣🤣🤣

1774465707916.png

P.S. ako ih neko ne pljuje, onda sam to ja (a gde ćeš većeg mediokriteta od mene!?)
1774465822415.png

Da, sto je i odlicno, jer nije mi poenta da pobedjujem stalno, nego da mi bude igra zabavna, a kad su igraci slicni meni, slicno i razmisljaju i igraju i ne izgine 30% tima u prvih minut, minut ipo.

A ne dok se popnem na brdo na malinovku tim nestane.
Po ovome sto pises tacno se vidi da nemas previse iskustva u Onslaught. 🤣
Odigraj malo vise pa ces videti kako izginu u prvih 30sec, kad uzmu grileta ili fv, kad uzmu lajta a ne znaju gde je levo. Kad vide da svi idete na jednu stranu a on ode i pogine na drugu. Kad udje u game bez opreme jer ne igra tenk. Ma svasta sam se nagledao tamo, gore je nego u randomu a sa druge strane igraci u tvom nivou pa ne mozes sam da pobedis.
Vređaš, vređaš. 😛
Čačkaš Boga Randoma....ne teraj me da se logujem, da te opet jurim po randomu, neće se provedeš dobro 🤣🤣🤣

Pogledajte prilog 533194

P.S. ako ih neko ne pljuje, onda sam to ja (a gde ćeš većeg mediokriteta od mene!?)
Pogledajte prilog 533195
Ti si napredovao u odnosu na mediokritet, a verujem da mnogo ima uticaja to sto si igrao sa boljima od sebe.
A taj tvoj WTR nije realan jer na 100k borbi ti sad tesko pomeras tu brojku iako igras puno bolje nego sto je taj podatak pokazuje.
PS. Slobodno se loguj i juri me jer i ja ne igram. 😜

Jel otkljucao neko predatore, kakav je? do sad sto sam igrao protiv njih ili su dobri igraci ili je tenk OP - ali svaki gejm je bio neki predatore sa 3k+ dmg
Meni ostala jos neka 3 stejdza a po onom sto sam video po strimovima deluje zanimljivo, nesto ko progetto46 a volim taj still igre. Igrao ovih dana zbog mafia bp sano 4 i 5 tir ajao koji je ono odmor za mozak 😀

Ako dobro kapiram, moralo je da se sa jednog BP pređe na drugi BP. Tj. da se pauzira Borealis i uključi Mafia. Da li sam dobro ukapirao? Ako je "da" baš je onda glup fazon.

Ako dobro kapiram, moralo je da se sa jednog BP pređe na drugi BP. Tj. da se pauzira Borealis i uključi Mafia. Da li sam dobro ukapirao? Ako je "da" baš je onda glup fazon.
Da da. Mora se aktivira mafia bp manuelno.

@StainlessFrenky ja u takve timove sam upadao jednom u 10 borbi ako i toliko, mozda sam imao srece ali na pocetku napisem da uzmu sto vise HP i armora (po mogucstvu type 5) heavu tenkove ili heavy TD-ove, i generalno me skoro svi poslusaju.

Uglavnom mi je najveci problem da isplivam iz onih nizih nivoa jer su bas takvi timovi kakve si opisao, posle lagano.

BTW, evo o cemu pricam.

I ovo nije izolovan slucaj, vecina trenutnih igraca ima statistike izmedju 44%-48%, ali ja od ovoga gore nisam video, covek je spucal 5100 sati (212 dana) neprestanog igranja na nista, cak mislim da ovaj namerno gubi jer ovo nije moguce pa i da bot igra.

16951.jpg

Nedostajem ti, pa ti dosadno da igraš.

P.S. "lažeš Mito, masni su ti zubi....ovaj...tasteri na tastaturi" - 23.03. poslednja bitka 😝

@DukeLander banuj ga, banuj ga...na sat vremena bar 🤣
Mislio sam na to da ne igram u tom momentu. Svakako zanjih mesec dana i to sto igram je mnogo manje nego ranije.

Nazad
Vrh Dno