DexterMorgan
Slavan
- Učlanjen(a)
- 23.07.2021
- Poena
- 325
To da mu ne vidimo statistiku 🙂zar nije nekako logicno (barem meni) da zatamnis tudja imena (mada realno nisu imena, vec usernames u igri) a ne svoje, na svom screenshotu?
ali to je ***a wot reality vecina igra drugacije ovu igru.... a random je random....

koga briga o necijoj statistici.Zasto bih ostavljao svoj licni username na forumu.
Zasto bih se plasio, nisam pro igrac, daleko sam od bota.
Evo sad cu probati da ti objsanim gde je tvoj problem.Pogledajte prilog 533024
Pogledajte prilog 533025
Zasto bih ostavljao svoj licni username na forumu.
Zasto bih se plasio, nisam pro igrac, daleko sam od bota.
Instalirao malo oko ovog eventa, obrisao opet, random ne igriv. Steta sto ovi eventi ne traju duze, kad igram sam uvek sam u zadnja 3 tenka, ovako, horor. 🙂 i ne znam sto stalno sklanjaju onslaught, jedini igriv mod.
Jeste ali…Zar nije zabranjeno poklanjanje/kupovina/deljenje naloga?
Sve u svemu igraci mediokriteta kao ti najmanje uzivaju u ovoj igri.
Zar nije zabranjeno poklanjanje/kupovina/deljenje naloga?
Na zalost pojedinih igraca WTR ne funkcionise tako. 😉Ja sam u gold 2, imam si život. Da hoću veći wtr, uzeo bi premium OP tenkove, kao i obične 11-tice, taša.
Nije, zabranjeno je boostovanje za novac. Strimeri stalno igraju na tudjim nalozima. To pravilo je ukinuto pre par godina kad se samo izgubilo iz EULA.Zar nije zabranjeno poklanjanje/kupovina/deljenje naloga?
Na 99 borbi ovo je vise anomalija nego realan WR, da si nastavio da igras garantujem ti da bi bio na oko 50% sto i jeste realno za sve jer tamo igras sa igracima istog novoa i normalno je da budes oko 50% WR. Svakako 106 prestige points i 2547 prosecan dmg uopste nije lose. Na sledeci onslaught odigraj 500 borbi pa ce ti splasnuti entuzijazam oko tog moda. 😉
Ne vredjam ja mediokritetne igrace, samo kazem cinjenicu da najmanje uzivaju u igri, to se vidi po kolicini pljuvanja po WG od strane istih.Aloe Frenki, za čije babe zdravlje vređaš nas mediokritete!?
Po ovome sto pises tacno se vidi da nemas previse iskustva u Onslaught. 🤣Da, sto je i odlicno, jer nije mi poenta da pobedjujem stalno, nego da mi bude igra zabavna, a kad su igraci slicni meni, slicno i razmisljaju i igraju i ne izgine 30% tima u prvih minut, minut ipo.
A ne dok se popnem na brdo na malinovku tim nestane.
Ti si napredovao u odnosu na mediokritet, a verujem da mnogo ima uticaja to sto si igrao sa boljima od sebe.Vređaš, vređaš. 😛
Čačkaš Boga Randoma....ne teraj me da se logujem, da te opet jurim po randomu, neće se provedeš dobro 🤣🤣🤣
Pogledajte prilog 533194
P.S. ako ih neko ne pljuje, onda sam to ja (a gde ćeš većeg mediokriteta od mene!?)
Pogledajte prilog 533195
Meni ostala jos neka 3 stejdza a po onom sto sam video po strimovima deluje zanimljivo, nesto ko progetto46 a volim taj still igre. Igrao ovih dana zbog mafia bp sano 4 i 5 tir ajao koji je ono odmor za mozak 😀Jel otkljucao neko predatore, kakav je? do sad sto sam igrao protiv njih ili su dobri igraci ili je tenk OP - ali svaki gejm je bio neki predatore sa 3k+ dmg
Da da. Mora se aktivira mafia bp manuelno.Ako dobro kapiram, moralo je da se sa jednog BP pređe na drugi BP. Tj. da se pauzira Borealis i uključi Mafia. Da li sam dobro ukapirao? Ako je "da" baš je onda glup fazon.

PS. Slobodno se loguj i juri me jer i ja ne igram. 😜
Mislio sam na to da ne igram u tom momentu. Svakako zanjih mesec dana i to sto igram je mnogo manje nego ranije.Nedostajem ti, pa ti dosadno da igraš.
P.S. "lažeš Mito, masni su ti zubi....ovaj...tasteri na tastaturi" - 23.03. poslednja bitka 😝
@DukeLander banuj ga, banuj ga...na sat vremena bar 🤣
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari