Šta je novo?

OnePlus 15

Pa jesi li probao vibraciju na OP 15 ili nisi? Kao što rekoh i dalje jedna od najboljih u android svijetu.
Koristio sam ja i S25Ultru i isto nema bolji haptic od OP15. Samsung je banana u tom segmentu

Pa jesi li probao vibraciju na OP 15 ili nisi? Kao što rekoh i dalje jedna od najboljih u android svijetu.
Koristio sam ja i S25Ultru i isto nema bolji haptic od OP15. Samsung je banana u tom segmentu
Pa jesam, koristio sam Oneplus 15 nekih mesec i više zato i pišem ako mogu biti od pomoći nekome ko planira kupovinu. Vibracija je takva da na Gboard tastaturi po defaultu skoro da i ne postoji a kada se pojaca na max jedva nešto

Ja ga 3 mjeseca koristim i mogu samo reći da se nikako ne slažem sa tvojim mišljenjem

Interesuje me da li je ko uzimao mob sa tradingshenzhen i da li sa OxygenOS ima snimanje razgovora a da se ne obavestava onog koga snimamo?

Kapa dole za OnePlus.

Znam da često pišeš u Pixel temi i da ti odmah kažem ovo je igračka naspram i 9 i 10 serije pixela. Koristio sam od kineza Oppo x8 ultra, Oneplus 15 i Realme gt7 i da ti neko da prednju stranu ne bi ih ni raspoznao. Da zanemarim kamere izabrao bih Realme bez razmisljanja i po istoj ceni cak. Najmanje se greje, baterija najbolja, haptika najbolja, dosta manje se gresi kod kucanja. Odavno nepreciznjje tastature nisam koristio nego na ovom oneplus a pokušavao sam i Gboard i Swiftkey isto je.

@dr900
Igračka u smislu ? Cenim da je izrada na midrange nivou, ali van toga bi trebalo da je skroz dobar telefon.

Poslednja izmena:
@dr900
Igračka u smislu ? Cenim da je izrada na midrange nivou, ali van toga bi trebalo da je skroz dobar telefon.
Deluje kao da je od papira i totalno basic izrada kao svakog midrange telefona ove godine i svi kinezi sem honora kao da su uzeli isti kalup telefona i polepili te različite grbe kamera iza da se bar po necemu razlikuju. Momak koji ga kupio od mene odmah na prvu sam video da mu isto nije nesto legao i za 5 dana vidim i kod njega na oglasima. Izrada Pixela je druga dimenzija kao i sam osecaj u ruci gde je ram malo zaobljen i sve to deluje premium. Baterija jeste dobra kome je to najbitnije ali i to nije procentualno bolje koliko je veci kapacitet. Na Gboard tastaturi po defaultu vibracija ne postoji moze se reci, kada se ode u oostavke i stavi na max jedva nesto

Hvala. A baš sam se razmišljao da li da ga uzmem 🙂
Pretpostavljam da si imao oni krem varijantu, taj je više plastika nego alu🙂

Ništa čeka se pixel 11 pro ili oppo x10 pro

Hvala. A baš sam se razmišljao da li da ga uzmem 🙂
Pretpostavljam da si imao oni krem varijantu, taj je više plastika nego alu🙂

Ništa čeka se pixel 11 pro ili oppo x10 pro
Jeste, ta sand storm varijanta. Skoro svi telefoni iz ove zadnje serije su za preskok, napravljeni zarad nekih ušteda materijala a kroz marketing se gura druga priča. Pravi primer ispitivanja kupaca su ovi edge modeli gde ti poturaju neke specifikacije u tankom i laganom kućištu a gde je nemoguce imati dobar zvuk, hladjenje, haptiku, bateriju. Mislim da bi Pixel 11 sa malo napretka mogao biti top😀

Pa nije baš mrtav ,više polumrtav .Kolko shvatam u Kini će i dalje izlaziti ,neće internacionalno .Ionako i sada imamo na oglasima kineskih verzija ..Ali razumem da će se sada više okrenuti oppo brendu ,meni svejedno koji od ta dva ,slično je ..Samo da neko od naših operatera ubaci u svoju ponudu oppo ..

Ja sam skoro uzeo Oneplus 15, EU model, vibracija mi radi normalno, pogotovu na Gboard-u, baterija, siguran sam, nema bolje, kamera (opet moje misljenje), vise nego dobra, imam crnu boju i zaista, nemam primedbi 🙂

Ja sam skoro uzeo Oneplus 15, EU model, vibracija mi radi normalno, pogotovu na Gboard-u, baterija, siguran sam, nema bolje, kamera (opet moje misljenje), vise nego dobra, imam crnu boju i zaista, nemam primedbi 🙂
Sasvim solidan telefon, baterija je 9/10, ekran je 7.5/10, kamere 7/10, zvučnici 7/10

ukratko za taj novac nema bolje

Pa trebalo bi da ima to je ujedno i razlika. Koliko sam čitao, postoji i ona sim to esim kartica (adapter) pa nemoj da ti esim bude jedini razlog da ne uzmeš solidno jeftiniji telefon (mislim na prebačenu cn verziju).

New flagship OnePlus phone impresses in latest AnTuTu benchmark ranking
An-Tu-Tu-flagship-performance-ranking-from-March-2026-q82-w1080-h.png

Za ljubitelje kineske patometrije 😀

Nazad
Vrh Dno