Šta je novo?

Realme GT 8 Pro

• Začetnik teme Začetnik teme nitro5
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
svi telefoni su sada "cirkus" pozadi

Stiže globalno u novembru🙂

Ova zelena deluje predobro🤩

Poslednja izmena:
Brutalno dobro. Nadam se da će biti zastupljeniji na tržištu.

Sada je zvanično, stiže 20 novembra🙂

Ako ova cena bude, biće super🙂

Dobra fora

gsmarena_018.jpg

Dobija se poklon ili ce biti jos manja cena, obicno tako bude.
S25U je odlican telefon ali baterija mora mnogo da se poveca ako misle da ostanu konkurentni ostalim kineskim telefonima.

Na testu kod Bugara je dobio dobru ocenu.

Bice na kp-u posle par meseci debelo ispod navedene cene tako da ne pecajte se na te njihove prodajne zvanicne cene.

Naravno, cene na kp ce padati, kao sto je sada GT7P na akciji 70k

Zum kamera od 200mpx i ta veličina senzora baš zvuče obećavajuće.

Kada mu padne malo cena, bice ovo dobra kupovina🙂

Izgleda niko😅 Jedno vreme ga nije bilo u zvanicnoj prodaji ali vidim da se sada ponovo pojavio.

Ja sam ga dobio juce... Mislio da menjamo utiske ako ima neko ali izgleda da sam sam. Jos ga nisam iz podešavao i ne koristim ga kao primarni telefon. Nemam nesto vremena. Treba mi 3 dana sve da sredim 🙂
Posto sada koristim jos OP 13 (CN Rom) hteo sam da pređem na 15 ali nikako da naleti nešto po ok ceni a da nije 256GB tako da mi ovaj uleteo manje više neočekivano pa reko što da ne probam kao prelazno rešenje dok ne nadje op15 ili možda X9 pro (ali ili su preskupi ili su kinezi,mislim na softver)
Na prvu ruku nemam zamerke. Kamere slične kao OP (samo je Telefoto bolja) radi sve brzo glatko
OS mi je poznat iz OP... Ako ima neko pitanja neka "puca" 😎

Odličan je telefon. Jedino što bi me možda odbilo je trenutna cena u radnjama (KP je druga priča ali meni garancija ipak više znači) i USB Type-C 2.0, ostalo je po meni super.
Neka te dugo služi, pa noviji i bolji da kupiš🙂

Ja sam imao na GT-6.
Posle hard rešeta se rešilo. Naravno ako je global. Ako je Kinez VoLTE ne radi ne znam sto ali tako je

Pa u podešavanjima "vraćanje na fabrička podešavanja"

Ja sam ga dobio juce... Mislio da menjamo utiske ako ima neko ali izgleda da sam sam. Jos ga nisam iz podešavao i ne koristim ga kao primarni telefon. Nemam nesto vremena. Treba mi 3 dana sve da sredim 🙂
Posto sada koristim jos OP 13 (CN Rom) hteo sam da pređem na 15 ali nikako da naleti nešto po ok ceni a da nije 256GB tako da mi ovaj uleteo manje više neočekivano pa reko što da ne probam kao prelazno rešenje dok ne nadje op15 ili možda X9 pro (ali ili su preskupi ili su kinezi,mislim na softver)
Na prvu ruku nemam zamerke. Kamere slične kao OP (samo je Telefoto bolja) radi sve brzo glatko
OS mi je poznat iz OP... Ako ima neko pitanja neka "puca" 😎
Neka te sluzi u zdravlju, kolega!
Imam vremesni Xiaomi 13, kome je baterija skroz popustila, pa merkam sta dalje. Poco F8 Ultra, OP 15, GT8 Pro - ovo su kandidati, ali GT8 Pro mi ispada sweet spot, kada se sve uzme u obzir. Interesuje me najvise baterija, mada verujem je da je bas dobra. Takodje zvuk i kamere. Eto, toliko. Vidim da vec moze da se nadje 650 evra, pa mi bas ulazi u najuzu konkurenciju.

Ja sam iskreno tražio OP 15. Ali nisam uspeo da nadjem. Tj bili su paar sa 256GB koji mi ne završavaju posao a 512 su bili preskupi. Ovaj je uleteo za oko 500e 2 meseca star 512 GB model i reko stoda ne probam. Baterija je inace brutalna. Oko 10h SOT za 24h.
Kamere su dobre ali ima i boljih naravno. Najbolja kamera je logično Telefoto od 200mp (kad se poredi sa drugim telefonima iz klase). Naravno primarna je prosek u toj cenovnom kategoriji. Kome treba sam vrh kamere onda neka ide na Oppo, Vivo, Xiaomi 17 ultra...
Xiaomi 13 je i dan danas ok ali baterija bas katastrofa. Moj burazer ga ima i morada ga bar jednom u toku dana dopunjava

Ja sam iskreno tražio OP 15. Ali nisam uspeo da nadjem. Tj bili su paar sa 256GB koji mi ne završavaju posao a 512 su bili preskupi. Ovaj je uleteo za oko 500e 2 meseca star 512 GB model i reko stoda ne probam. Baterija je inace brutalna. Oko 10h SOT za 24h.
Kamere su dobre ali ima i boljih naravno. Najbolja kamera je logično Telefoto od 200mp (kad se poredi sa drugim telefonima iz klase). Naravno primarna je prosek u toj cenovnom kategoriji. Kome treba sam vrh kamere onda neka ide na Oppo, Vivo, Xiaomi 17 ultra...
Xiaomi 13 je i dan danas ok ali baterija bas katastrofa. Moj burazer ga ima i morada ga bar jednom u toku dana dopunjava
Bas tako, X13 je dalje super sto se tice brzine, ali ja ga bar jednom, neretko i dva puta punim dnevno. Shvatio sam da mi je to ipak bitnije od bilo koje kamere ili slicno. Za 500 evra ne bih ni ja razmisljao ni trenutka za ovaj, tako da sada pecam polako i cekam, pa sta povoljnije uleti od ova tri koje sam naveo.

Nazad
Vrh Dno