nitro5
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 29.06.2022
- Poena
- 135
Dobar telefon, šteta što je baš ružan pozadi😅https://benchmark.rs/vesti/uredaji/...-kamera-od-200-mp-i-4k-dolby-vision-snimanje/
event.realme.com
Ako ova cena bude, biće super🙂
![]()
Evo koliko bi Realme GT 8 Pro mogao koštati u Evropi - Bajtbox
Realme GT 8 Pro je predstavljen u Kini prošlog mjeseca, a svoju međunarodnu premijeru imat će 20.11.2025. godine. Uočiwww.bajtbox.com
www.dealabs.com
Kako da uradim hard reset?Ja sam imao na GT-6.
Posle hard rešeta se rešilo. Naravno ako je global. Ako je Kinez VoLTE ne radi ne znam sto ali tako je
Neka te sluzi u zdravlju, kolega!Ja sam ga dobio juce... Mislio da menjamo utiske ako ima neko ali izgleda da sam sam. Jos ga nisam iz podešavao i ne koristim ga kao primarni telefon. Nemam nesto vremena. Treba mi 3 dana sve da sredim 🙂
Posto sada koristim jos OP 13 (CN Rom) hteo sam da pređem na 15 ali nikako da naleti nešto po ok ceni a da nije 256GB tako da mi ovaj uleteo manje više neočekivano pa reko što da ne probam kao prelazno rešenje dok ne nadje op15 ili možda X9 pro (ali ili su preskupi ili su kinezi,mislim na softver)
Na prvu ruku nemam zamerke. Kamere slične kao OP (samo je Telefoto bolja) radi sve brzo glatko
OS mi je poznat iz OP... Ako ima neko pitanja neka "puca" 😎
Bas tako, X13 je dalje super sto se tice brzine, ali ja ga bar jednom, neretko i dva puta punim dnevno. Shvatio sam da mi je to ipak bitnije od bilo koje kamere ili slicno. Za 500 evra ne bih ni ja razmisljao ni trenutka za ovaj, tako da sada pecam polako i cekam, pa sta povoljnije uleti od ova tri koje sam naveo.Ja sam iskreno tražio OP 15. Ali nisam uspeo da nadjem. Tj bili su paar sa 256GB koji mi ne završavaju posao a 512 su bili preskupi. Ovaj je uleteo za oko 500e 2 meseca star 512 GB model i reko stoda ne probam. Baterija je inace brutalna. Oko 10h SOT za 24h.
Kamere su dobre ali ima i boljih naravno. Najbolja kamera je logično Telefoto od 200mp (kad se poredi sa drugim telefonima iz klase). Naravno primarna je prosek u toj cenovnom kategoriji. Kome treba sam vrh kamere onda neka ide na Oppo, Vivo, Xiaomi 17 ultra...
Xiaomi 13 je i dan danas ok ali baterija bas katastrofa. Moj burazer ga ima i morada ga bar jednom u toku dana dopunjava
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari