Izgleda da su popravili rezoluciju tako da sada je kao pre. Većina nacionalnih je 1080p.Kako proveravas?
Izgleda da su popravili rezoluciju tako da sada je kao pre. Većina nacionalnih je 1080p.Kako proveravas?
Meni isto pise u moj mts app da je racun placen iako ga nisam platio 🙂Ako nekom ovo koristi: napravio sam nalog na Moj mts sa gmail adresom registrovanom kod Oriona i prikazalo mi je da je račun plaćen.
Eto, tebi još bolje. 🤷♂️🤣Meni isto pise u moj mts app da je racun placen iako ga nisam platio 🙂
Zvao sam juce orion, imam neproknjizen racun, dobio sam ih , kazu u principu nista ne brinite to je tako , bice knjizeno. Ono sto mi je bilo smesno, jedva sqm cuo operaterku od galame, kao da su ih strpali sve u jednu sobicu I sede jedni uz druge. Pre nije bilo tako.Zvao Telekom ili Orion?
Orion zvati nema više smisla
Sada ću proveriti kod drugara jer on koristi orion znajući mts proradiće ti sigurno ali treba bar 24h da prođe tako je bilo isto dok sam bio na supernovoj javljam ti.Zasto ne radi premotivanje na novim kanalima?
Kaže drugar da su se juče pojavile oznake za vraćanje unazad na dosta kanala, da nije radilo, jutros je upalio i vidi da je proradilo. Kaže da radi. Verovatno ide postepeno od korisnika do korisnika.Zasto ne radi premotivanje na novim kanalima?
"Prosleđivali" su i meni zahtev još pre 7 dana pa i juče ponovo i nikom ništa: na MojOrion i dalje stoji da mi ističe 20.03. I niko me nije uveravao da mi uslugu neće gasiti već samo vrte tu mantru "mi ne možemo mora MTS da proknjiži i bla bla".Juče zvao Orion - generic odgovori - mi ne možemo ništa samo prosleđujemo telekomu da Vam ne ugase net. Tražila tiket - rekla prosleđeno je.
Zvao sam i jedne j druge po 2 puta.Dakle ako stižu poruke platite uslugu a platili ste je već - mora Orion pa Telekom da se zove.
Ništa me nisu pitali a imao sam usluge Telekoma / MTS-a i imam i dalje živ taj MojMTS nalog (vezan za istu mail adresu kao i Orion ugovor) : i tamo se od 16.03. vidi neka "migracija vendora". Samo što za razliku od postpaid Orion korisnika ja na MojMTS nalogu i dalje nemam vidljive nikakve usluge. I kod mene nema ni "smetnja" / MTS "tiketi" nakon poziva o prijave problema u delu "Moji zahtevi".Lik me pitao da li sam imao nekad usluge neke Telekoma
Ja sam u MTS na pripejd broju.Evo i meni se pojavilo kao fiksni telefon, mozda ce da mi izadje na nos sto sam imao triple paket kod Oriona a telefon nikad nisam koristio 😂
@shamanNS brat nam otkrio toplu vodu😂Ko nije video, svu dalju komunikaciju obavljamo sa mts-om....
Jutros me zvala gospodja iz Telekoma, kaže ukoliko i dalje kanale pratim preko tv aplikacije Oriona, da se obratim njima 😂 luda kuća! Ja joj objasnio šta je objavljeno na sajtu, ona kaže proslediće moj zahtev Orionu, oni i dalje rešavaju reklamacije i probleme. Ima li još kome da nisu otključani novi kanali, kod mene se utorka muče da otključaju, ne ide im nešto 😂Ko nije video, svu dalju komunikaciju obavljamo sa mts-om....
HvalaSada ću proveriti kod drugara jer on koristi orion znajući mts proradiće ti sigurno ali treba bar 24h da prođe tako je bilo isto dok sam bio na supernovoj javljam ti.
Nisam otkrio toplu vodu već većina i dalje kontaktira Orion (oni su prošlost, bar za fizička lica), to što u call centru su neinformisani to je druga stvar ili im je politika takva da te što duže zadrže tako što će prebacivati loptu jedni na druge.@shamanNS brat nam otkrio toplu vodu😂
Za racune je vec pisano da iako stoje da je placeno u mts app da je bolje da se proveri tj posalje mejl telekomu i ceka se odgovor, ja cekam evo vec 5 dana neki odgovor od telekoma.
Zasto vrtite jedna te ista pitanja, procitajte bar poslednju stranu, sve je vec receno…
Ni meni još nisu otključani. Poslao sam im pre par dana svima po mejl, pa neka se dogovore. 😁Jutros me zvala gospodja iz Telekoma, kaže ukoliko i dalje kanale pratim preko tv aplikacije Oriona, da se obratim njima 😂 luda kuća! Ja joj objasnio šta je objavljeno na sajtu, ona kaže proslediće moj zahtev Orionu, oni i dalje rešavaju reklamacije i probleme. Ima li još kome da nisu otključani novi kanali, kod mene se utorka muče da otključaju, ne ide im nešto 😂
Ja sam u MTS na pripejd broju.
Malopre se odjavio, prijavio i brojem i mejlom i sada mi se pojavilo, kao tebi?
Napominjem da nema ni fiksni, jer sam u Yettelu.
Da li si postpejd?
Ugovorna obaveza je postpejd. 😄Jok, pod ugovornom obavezom sam ono klasicno. Triple Hypersonic paket
17.03. Da - na 160-465939-29. Kreirana uplatnica preko njihovog portala.@hellhug Utorak 17.03. ili 10.03.? I jel tekući račun za uplatu bio 160-465939-29 ?
Pošto si spominjao MTS usluge / MojMTS nalog da li ti sad u MTS imaš tipa postpaid mobilni ili Telekom fixnu telefoniju?
Nije biznis već privatni... Supersonic al pod starim paketom pa ima 1200/500 + TV sa cenom od 3500din. Naravno ugovor istice uskoro i sta je pod defaultu resenje, novi ugovor ali pod mts i koji je paket ekvivalentan ovom pa paket BOX 4 cija je cena nestvarnih 9000din, BOX 3 6300din sa duplo losijom ponudom, koji je ovo matrix.....Molim te navedi koju uslugu koristiš i koliko je ista poskupela, pretpostavljam da pričaš o biznis paketima pošto se kod pondue za fizička lica još ništa ne menja.
Odakle znas ? Ja sam cuo javice 1 aprila sta ce sa starim korisnicima najverovatnije povecanje cena za fizicka lica. Biznis korisnicima verovatno jeftinije od 1 aprila.Molim te navedi koju uslugu koristiš i koliko je ista poskupela, pretpostavljam da pričaš o biznis paketima pošto se kod pondue za fizička lica još ništa ne menja.
Ja sam napravio na osnovu gmail adrese koja mi je bila registrovana u Orionu. Ne sećam se da li sam imao ranije nalog.Kako ste se prijavili u moj mts? Imali nalog od ranije? Ako nemam nalog od ranije, kako se prijaviti?
Nije moguće.Registruješ se preko matičnog broja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari