Pitanje za
@NShappy ali i za sve ostale:
Ima li neki rešo koji ima manji prekid na nižim temperaturama kao ova tvoja ploča na videu?
Nisam video single zone indukcioni rešo koji na manjim snagama nema vidljive prekide.
Možda postoje ponegde svetu, ali kod nas nisu nabavljivi.
... ... ...
Što se tiče prekida u radu između dve ringle povezane na istu fazu, a prilikom rada obe na velikoj snazi, ne primećujem taj problem na mojoj Bosh ploči.
Da, ne mogu da rade dve susedne ploče na Power Boost, ali to je toliko ogromna snaga koja se koristi u najboljem slučaju 3-5 minuta, da provri veća količina vode.
Te iste dve grejne zone (povezane unutar ploče na jednu fazu), bez problema rade obe na 9, što je i dalje ozbiljna snaga za bilo kakvo normalno kuvanje osim brzog zagrevanja.
Čitam ovde da neke ploče nekome ne mogu ni na 6-8 da rade ako je susedna na istoj snazi.
Ne znam, kod mene dve susedne rade ne 9.
Na kraju krajeva, uvek su tu još dve zone koje su na drugoj fazi. Dve zone na dva faze, rade obe čak i na PowerBoost.
... ... ...
Tačno jeste sledeće, bilo je i takvih komentara ovde, kada dve susedne rade na 9 (kod mene, gde mogu da rade tako), postoje impulsi velike, i još veće snage. Ne, nisu prekidi. I bukvalno su na po jednu sekundu. Ali to je veoma teško vidljivo, i samo kada se obe zone "šure" na max.
I sve to ako su obe zone na 9.
Ako su na 8, nema vidljivih promena snage.