Šta je novo?

Orion Telekom (nije tema za biznis ni za Orion TV aplikaciju)

Evo i meni se pojavilo kao fiksni telefon, mozda ce da mi izadje na nos sto sam imao triple paket kod Oriona a telefon nikad nisam koristio 😂

Prilozi

• Screenshot_20260319_080134_Moj mts.jpg
    Screenshot_20260319_080134_Moj mts.jpg
    50.5 KB · Pregleda: 140
Sam sebi da odgovorim: Ne može preko koda da se doda SMART TV, ali može putem email-a i lozinke. Razlog verovatno samo njima znan.

Zvao Telekom ili Orion?

Orion zvati nema više smisla
Zvao sam juce orion, imam neproknjizen racun, dobio sam ih , kazu u principu nista ne brinite to je tako , bice knjizeno. Ono sto mi je bilo smesno, jedva sqm cuo operaterku od galame, kao da su ih strpali sve u jednu sobicu I sede jedni uz druge. Pre nije bilo tako.

Juče zvao Orion - generic odgovori - mi ne možemo ništa samo prosleđujemo telekomu da Vam ne ugase net. Tražila tiket - rekla prosleđeno je.
"Prosleđivali" su i meni zahtev još pre 7 dana pa i juče ponovo i nikom ništa: na MojOrion i dalje stoji da mi ističe 20.03. I niko me nije uveravao da mi uslugu neće gasiti već samo vrte tu mantru "mi ne možemo mora MTS da proknjiži i bla bla".
Dakle ako stižu poruke platite uslugu a platili ste je već - mora Orion pa Telekom da se zove.
Zvao sam i jedne j druge po 2 puta.
Sutradan posle poziva MTS me je zvala tehnička podrška Oriona sa 011/4100-100 kao dobili su prijavu da imam prekid usluge 🤬

Lik me pitao da li sam imao nekad usluge neke Telekoma
Ništa me nisu pitali a imao sam usluge Telekoma / MTS-a i imam i dalje živ taj MojMTS nalog (vezan za istu mail adresu kao i Orion ugovor) : i tamo se od 16.03. vidi neka "migracija vendora". Samo što za razliku od postpaid Orion korisnika ja na MojMTS nalogu i dalje nemam vidljive nikakve usluge. I kod mene nema ni "smetnja" / MTS "tiketi" nakon poziva o prijave problema u delu "Moji zahtevi".

Uzmi ti kod tebe na MojOrion nalogu proveri šta ti u ovoj tabeli piše za taj 18.03. ili 19.03. i šta posle za 19.04. ako ti za martovski datum piše "Počinje".

https://moj.oriontelekom.rs/account/getorder.asp?d=4

Poslednja izmena:
Evo i meni se pojavilo kao fiksni telefon, mozda ce da mi izadje na nos sto sam imao triple paket kod Oriona a telefon nikad nisam koristio 😂
Ja sam u MTS na pripejd broju.
Malopre se odjavio, prijavio i brojem i mejlom i sada mi se pojavilo, kao tebi?
Napominjem da nema ni fiksni, jer sam u Yettelu.
Da li si postpejd?

Prilozi

• Screenshot_20260319_141505_edit_60676470623727.jpg
    Screenshot_20260319_141505_edit_60676470623727.jpg
    39.6 KB · Pregleda: 133
Poslednja izmena:
Ko nije video, svu dalju komunikaciju obavljamo sa mts-om....
Jutros me zvala gospodja iz Telekoma, kaže ukoliko i dalje kanale pratim preko tv aplikacije Oriona, da se obratim njima 😂 luda kuća! Ja joj objasnio šta je objavljeno na sajtu, ona kaže proslediće moj zahtev Orionu, oni i dalje rešavaju reklamacije i probleme. Ima li još kome da nisu otključani novi kanali, kod mene se utorka muče da otključaju, ne ide im nešto 😂

@shamanNS brat nam otkrio toplu vodu😂

Za racune je vec pisano da iako stoje da je placeno u mts app da je bolje da se proveri tj posalje mejl telekomu i ceka se odgovor, ja cekam evo vec 5 dana neki odgovor od telekoma.

Zasto vrtite jedna te ista pitanja, procitajte bar poslednju stranu, sve je vec receno…
Nisam otkrio toplu vodu već većina i dalje kontaktira Orion (oni su prošlost, bar za fizička lica), to što u call centru su neinformisani to je druga stvar ili im je politika takva da te što duže zadrže tako što će prebacivati loptu jedni na druge.

Načekaćeš se na povratni mail (15 dana rok)...Izgleda da na kraju moraju da rade vansudski sporovi preko Ratela i plave koverte. Pa pripremite živce...

Jutros me zvala gospodja iz Telekoma, kaže ukoliko i dalje kanale pratim preko tv aplikacije Oriona, da se obratim njima 😂 luda kuća! Ja joj objasnio šta je objavljeno na sajtu, ona kaže proslediće moj zahtev Orionu, oni i dalje rešavaju reklamacije i probleme. Ima li još kome da nisu otključani novi kanali, kod mene se utorka muče da otključaju, ne ide im nešto 😂
Ni meni još nisu otključani. Poslao sam im pre par dana svima po mejl, pa neka se dogovore. 😁

Ja sam u MTS na pripejd broju.
Malopre se odjavio, prijavio i brojem i mejlom i sada mi se pojavilo, kao tebi?
Napominjem da nema ni fiksni, jer sam u Yettelu.
Da li si postpejd?

Jok, pod ugovornom obavezom sam ono klasicno. Triple Hypersonic paket

@hellhug Utorak 17.03. ili 10.03.? I jel tekući račun za uplatu bio 160-465939-29 ?
Pošto si spominjao MTS usluge / MojMTS nalog da li ti sad u MTS imaš tipa postpaid mobilni ili Telekom fixnu telefoniju?
17.03. Da - na 160-465939-29. Kreirana uplatnica preko njihovog portala.

Molim te navedi koju uslugu koristiš i koliko je ista poskupela, pretpostavljam da pričaš o biznis paketima pošto se kod pondue za fizička lica još ništa ne menja.

Molim te navedi koju uslugu koristiš i koliko je ista poskupela, pretpostavljam da pričaš o biznis paketima pošto se kod pondue za fizička lica još ništa ne menja.
Nije biznis već privatni... Supersonic al pod starim paketom pa ima 1200/500 + TV sa cenom od 3500din. Naravno ugovor istice uskoro i sta je pod defaultu resenje, novi ugovor ali pod mts i koji je paket ekvivalentan ovom pa paket BOX 4 cija je cena nestvarnih 9000din, BOX 3 6300din sa duplo losijom ponudom, koji je ovo matrix.....

Odakle znas ? Ja sam cuo javice 1 aprila sta ce sa starim korisnicima najverovatnije povecanje cena za fizicka lica. Biznis korisnicima verovatno jeftinije od 1 aprila.

Od jutros u app "Moj MTS" stoji ovako za Orion korisnike, pošto je taj iznos. Račun plaćen 4.3.2026.
Kada pokušate neku od opcija, šipak.

Prilozi

• Screenshot_20260321_134113.jpg
    Screenshot_20260321_134113.jpg
    49.3 KB · Pregleda: 86
  • Screenshot_20260321_134123.jpg
    Screenshot_20260321_134123.jpg
    40 KB · Pregleda: 84
  • Screenshot_20260321_134134.jpg
    Screenshot_20260321_134134.jpg
    40.4 KB · Pregleda: 71
@Borski Sad ćemo da te hakujemo preko te šifre korisnika 😅

Šta ti piše pod Podrška > Moje porudžbine? Jel "migracija vendora" završena ili je i dalje u radu?
I šta ti piše za usluge? 🙂

Poslednja izmena:
Pojavili mi se racuni u moj mts i stoje kao ne placeni za jan i feb kao sto su na eracun.rs a placeni uredno....

Kako ste se prijavili u moj mts? Imali nalog od ranije? Ako nemam nalog od ranije, kako se prijaviti?

Nazad
Vrh Dno