encarta
Slavan
- Učlanjen(a)
- 14.09.2007
- Poena
- 455
Klasicna romanticna limunadica 6..5/10
Svakako, moze se pogledati. Najjace mi je sto lik poput Kim Coatesa ostavi najjaci pecat kao sporedna uloga.
Јесте, сниман је нешто, типа, 10 година (нешто ми се јавља 14 година, не знам да ли сам у праву).Nepoznato mi ime vidim da sam mu gledao before filmove i Dased & Confused mozda još nešto. Baš gotivni filmovi. Jel ovaj Boyhood beše sniman 10 godina? Dok je mali rastao pa paralelno snimali.
Hm, 9/10 znaci da je taj film jedan od najboljih ikada snimljenih. Ozbiljno?
U pravu si ali ponekad je korisno da cujes misljenje vise ljudi o jednom filmu.Niko ne želi da čita beskrajna prepucavanja filmskih znalaca i kritičara.
Naravno. Na primer: jedan član ishvali neki film, drugi se javi i napiše "gledao sam i ja taj film, moji utisci su potpuno suprotni...", pa obrazloži svoj stav kratkim opisom i eventualno ocenom. Ali to nije bio slučaj ovde.@psaras
U pravu si ali ponekad je korisno da cujes misljenje vise ljudi o jednom filmu.
Najvaznije je da razmena misljenja prodje bez svadje.
Siguran sam da vecina forumasa u ovoj temi zeli samo da preporuci filmove koji su im se svideli.
Problem je sto ni forumas pre njega nije napisao zbog cega mu se toliko svideo film.Ali to nije bio slučaj ovde.
....nema komentarisanja tudjih komentara........
@jaksa Prvi post - "Moze jedan ili eventualno dva odgovora na neciji post..."
Naravno, tvoje pravo je da pises kako ti zelis, ali posto se ovde dele ocene, ne bi bilo lose da se napise zasto se daje takva i takva ocena. Ocene se dele zbog clanova, da bi imali neki uvid u kvalitet filma, kao i da znaju cije ocene su ozbiljne, cije ce preporuke preskociti... Mislim, ako ti ozbiljno napises da je neki film, po tebi, jedan od najboljih u istoriji, a ja sam ga pogledao i mislim sasvim suprotno, to je meni dovoljno da tvoje ocenjivanje vise uopste ne razmatram. I vice versa. Valjda. 😉 Recimo, ima clanova cije preporuke zaobilazim, a ima i onih cije preporuke pogledam. I tu nema ljutnje, nismo deca. 🙂Primetih da je problem kod ocena što se posmatraju apsolutno kao da postoji samo jedna apsolutna skala ocenjivanja. Pa onda jelte i poredjenje sa drugim delima. Meni lično skala nije apsolutna. Može da mi bude Super Mario Bros crtani čista 10 ka ali to ne znači da mi je bolje delo od Bekstva iz Šošenka. To samo značo da mi je lično odnosno subjektivno odličan crtani.
se ne gleda 😁ali ako u njemu igra Elizabet Mos taj film
Oskari su smejurija, tek od prošle godine važi pravilo da članovi akademije moraju da pogledaju filmove koje ocenjuju. 🤣Pogledah Sinnerse da vidim koliko su merodavne te nominacije i osvojeni oskari i stvarno mi nije jasno koji su to objektovni razlozi da se taj film uopšte pominje u bilo kojoj od važnijih kategorija.[/SPOILER]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari