Šta je novo?

Nubia Z70 Ultra

Taj levi taster ti je bio na silent? prilikom updejta?
ima taj taster i oneplus, kao i iPhone

Posle update taj taster je u podešavanjima podešen na Silent Mode i da je zaključan. Pre toga je fabrički bio za kameru, e sad kad sam dobio pojašnjenje, kad sam video u podešavanjima, da nije vise štriklirano n kameru, vec prebačeno automatski posle update na Silent mod zaključan.
Smešno... Sve su nesto ispremestali...
Stim da je kod mene, ugasim telefon, upalim, nije bio zaključan na Silent mod, vec posle nekog vremena, kratkog, sam prebaci I zaključa ga na silent mode.
Sad je sve ok, to je bitno. Dobro je pa nisam prodao telefon odmah brzo, bilo je par njih koji su se interesovali... Ali ništa konkretno.
Znam, neće svako da kupi Nubia telefon.
Za 500€ se kupuje Samsung, Pixel, Honor itd...

Rekoh ja da je uglavnom problem do korisnika, neko instalira temu koja napravi haos, neko greškom uključi/isključi neke opcije a ti si dobio update a nisi ni pogledao šta ti je update-ovano. 😀
Drago mi je što si rešio problem i što nije ništa strašno, nadam se da ćete ti i ZTE biti još dugo u ljubavi i da ćeš ih sve pokupovati sa kleinanzeigen i da ćeš im pružiti "sigurnu kuću". 😆

Gledao jesam posle update, ali nikako nisam mislio da će taj taster promeniti funkciju posle update. Kao što rekoh, šminka, ništa posebno, ispremestali svašta nešto..
Da ću ih sve pokupovati, sigurno neću, ali ima par komada u kući. Služe svrsi...
U principu zadovoljan sa Nubia, ne moram baš da imam telefon ko većina, imao su ti telefoni vrhunski Samsung, iPhone itd itd...
Idemo dalje... Dok dodje sledeći Update, izaći će Z90 😂😂😂

Sada treba polako prelaziti na z80 ultra 🙂
Što je najgore, telefoni deluju dosta dobro, samo kada bi uložili malo u sw i makar obećali 3 god sw podrške.
Sve u svemu jako čudna politika od toliko velike kompanije.

Ima ih već za od 500€ pa nadalje... Z80 ultra.
Lagano, kad bude na nekih 400€, videću, otom potom.
Jeste, podrška im jako slaba, tako reći, nikakva. I to mnoge odbija da daju npr 800€ za nov uređaj koji nemam pa nikakvu podršku. Šteta jeste, jer su uređaji stvarno odlični. Ali dobro, svako ima svoj izbor. Ne kupujem odmah nove uređaje, jer znam da će cena da im padne brzo, i teško se prodaje i cena još brže pada dole, upravo zbog podrške. Eto, izbace update,pobrkaju sve u podešavanjima...
Nekako, neiskusno...
Z60 Ultra je super kupovina trenutno, mnogo idbar telefon, i nema tih bolesti kao z70 ultra...
Za 250 do 300€ po meni super kupovina.

I poslat i Z60 ultra 512gb
Slike sa kleinanzeige sa oglasa.

To je to 😂😂😂
Fali tu na slici jos 2 sata watch fit 4 pro i watch 4 pro 😂😂😂
Uglavnom sve je kupljeno bukvalno ispod cene koja je trenutno na kleinanzeige

Prilozi

• Screenshot_20260317_120332.jpg
    Screenshot_20260317_120332.jpg
    110.9 KB · Pregleda: 38
  • Screenshot_20260317_120316.jpg
    Screenshot_20260317_120316.jpg
    109.2 KB · Pregleda: 35
  • Screenshot_20260317_120257.jpg
    Screenshot_20260317_120257.jpg
    130.6 KB · Pregleda: 44
  • IMG_20260317_121039_824.jpg
    IMG_20260317_121039_824.jpg
    203.5 KB · Pregleda: 45
@Bogi79
Kada smo već kod ZTE koliko košta z80 ultra na njihovom EU sajtu ?
Pošto mene stalno redirektuje na neki international sajt gde su cene u $.

16gb /512gb
Black /White
799,00
Valjda je neka akcija, gde se dobija i Gamepad 2 i ovaj Fotograf mode...

Prilozi

• Screenshot_20260317_131001.jpg
    Screenshot_20260317_131001.jpg
    62.1 KB · Pregleda: 41
I dalje dosta jaka cena.. realno za 600e bi bio bomba. Verovatno će uskoro i na tu cenu. Ne verujem da bi neko dao 800e za telefon skoro bez sw podrške

Znam, I slažem se.
Zato ih na oglasima ima već od 500 pa tu do nekih 650.
Cena oko 500 je super.
Ali ja neću još, lagano, kad padne ispod 500 na nekih 450, onda vrlo rado. Ukoliko ne iskoči neka povoljna cena, uzimam sigurno.

16gb /512gb
Black /White
799,00
Valjda je neka akcija, gde se dobija i Gamepad 2 i ovaj Fotograf mode...

Da li se sa njihovog sajta moze poruciti kod nas?Ali i da moze,carina bi odrala,a porucio bih ga odmah posto se dobija 40 dolara popust.

Da li se sa njihovog sajta moze poruciti kod nas?Ali i da moze,carina bi odrala,a porucio bih ga odmah posto se dobija 40 dolara popust.
E to pojma nemam. Ovde u de ko naruči, sve je free pošiljka, dostava itd... Kako je kod nas, ne bih znao reći na žalost.

Sad bas gledam koje su to razlike izmedju Z80U i Z70sU

Prilozi

• Screenshot_20260318_083600.jpg
    Screenshot_20260318_083600.jpg
    94.4 KB · Pregleda: 22
  • Screenshot_20260318_090454.jpg
    Screenshot_20260318_090454.jpg
    50.3 KB · Pregleda: 15
  • Screenshot_20260318_090429.jpg
    Screenshot_20260318_090429.jpg
    134.9 KB · Pregleda: 14
  • Screenshot_20260318_090414.jpg
    Screenshot_20260318_090414.jpg
    89.1 KB · Pregleda: 14
  • Screenshot_20260318_090350.jpg
    Screenshot_20260318_090350.jpg
    28.1 KB · Pregleda: 24
Можда у софтверскиј подршци? 🙂

Nubia je to...
Podrška nije ni tu sjajna...
Ista je podrška i za z60 i za z70 i za novi z80, kao sto rekoh, nubia je to ebg.
Jel možeš verovati, da npr z50s pro nikad nije dobio nadgradnju update... Nikad, ostao tako kako jeste, kako je izašao u prodaju. Posle z50, malo su se popravili što se tiče podrške update, malo, ali nedovoljno, i to je glavni razlog što većinu odbija od Nubia.

Ako te ne mrzi, voleo bih da vidim detaljniji review camera app i street moda. Nadjoh jednom review od LL techview

i par fotografija , tipa na 9:01, 9:46, 10:19, imaju baš dobar analogni vajb, iako im kvalitet nije na značajnom nivou. Ali ne vidoh nigde detaljniji review, kako se ponasa street view, sta radi, kakvo je iskustvo pri korišćenju, ima li više modova, više fotografija itd.

Nisam izbrisao oglas da se prodaje Z70sU.
I dobih zanimljivu ponudu...
Da se menjam za Honor Magic 7 pro 512gb crni model, sa računom i važećom garancijom, tu je i par maski itd...
Imo sam kratko Honor 90 512gb, I sta znam, sasvim solidan telefon bio. Nisam imao zamerke, imao sam i Magic 4 pro, e sa njim nisam bio zadovoljan, non stop nesto kočio itd... Ali dobro, I stariji telefon.
Da čujem vaša mišljenja... Razmišljam se...
Da znam da Honor ima bolju podršku update itd, nije mi to bitno... Tako da tu opciju, koja jeste bitna isključimo.
Hvala

Edit :
Nista od toga, prevarant neki...
FORA, d ja njemu pošaljem moj telefon pa ceon meni njegov I 100€
Hahahaha... Stvarno ima zanimljivih ljudi sta sve pokušavaju... Hahaha... J. Ebote
Definitivno Sam izbrisao Moj oglas.

Ako te ne mrzi, voleo bih da vidim detaljniji review camera app i street moda. Nadjoh jednom review od LL techview

i par fotografija , tipa na 9:01, 9:46, 10:19, imaju baš dobar analogni vajb, iako im kvalitet nije na značajnom nivou. Ali ne vidoh nigde detaljniji review, kako se ponasa street view, sta radi, kakvo je iskustvo pri korišćenju, ima li više modova, više fotografija itd.

Pogledaj temu z60 ultra, tamo sam kačio dosta različitih slika.
Ili te zanima Z70sU?

Posle update, I posle rešenog problema sa Silent modom koji je bio zaključan, pisao gore koji je problem bio.
Telefon radi odlično, isto kako je i pre update radio.
Baterija i dalje veoma dobra, ja koji dost koristim telefon fb, Instagram, X, whatsup, viber, telegram, 2 mail naloga, telefoniranje naravno i svasta nesto uz to, baterija drži čitavih 2 dana. I sot i ne gledam, i SV eje to 5g I wifi.
Kamera, nisam expert da bih donosio Sud jel to dobro lose ili veoma dobro, sve sto slikam, ostaje na telefonu, ne prebacujem na pc pa da poredim.
Nekad mi se čini da z50s pro uopšte mnogo ne zaostaje što se tiče kamere u odnosu na z70s.
Ekran je vrhunski, ali stvarno, e tu se vidi naravno razlika z50s vs z70s.
I ono najbitnije, dizajn telefona je po. Meni savršen, pa cak i z50s i Z60 i serija z70.
Bit o je da posle update sve radi kako treba.
Pozdrav

Poslednja izmena:
Kupih Z70 Ultru koja je brikovana prilikom apdejta i nece sada da podigne sistem.
Na svoj rizik naravno.
Treba da se uradi EDL flash,a koliko znam u Srbiji nijedan servis to ne radi vec mora online.Da li je jedina opcija preko NC Unlock da to oni odrade i da ubace global rom?
Ne bih sam da pokusam da je flesujem preko EDL moda da ne zeznem nesto gledajuci neke tutorijale.

Kupio si telefon koji je već brickovan?
Ili se sad tebi to desilo?
Kako god, izlistaj j temu, jedan clan je opisao sve detaljno kako je telefon vratio u zivot.

Da,pa cu pokusati da ga vratim u zivot. Svidja mi se model,pa ako uspem koristicu ga dok potpuno ne crkne.
Bio jedan skoro za 450 eura ali nisam imao toliko para.

Trebalo je prvo da pročitaš o mukama koje te čekaju prilikom "oživljavanja" 😐
Imaš sve nekoliko strana unazad, deluje da ti ne ginu Tajlanđani.

Koliko sam razumeo i nije neki problem, platiš Vijetnamcu $30 , reši ti tel i za 180e imaš flagship.
Ako naiđe još neki, prosledite da meni 😁

Moja cigla radi trenutno kako treba, nemoj tako 😂😂😂
Šala naravno...
Da slažem se, crep koji nije od koristi a precenjen i to kako...

Koliko sam razumeo i nije neki problem, platiš Vijetnamcu $30 , reši ti tel i za 180e imaš flagship.
Ako naiđe još neki, prosledite da meni 😁
Ne bih ja u životu koristio telefon na kom su mi bankarske aplikacije i Google pay, nakon što mi ga je neki Tajlanđanin online mrdžio. 😉

Preporuka za NC Unlock, takođe sam uzeo jedan brickovan telefon za 200e, uradio EDL flash i prodao za 530e ..

I tako, kako je ženi stigao Z60 ultra, pa poredio slike itd... Prodao se moj Z70sU, i takodje kupio Z60 Ultra 512gb.
Meni za moj pojam, z60 bolje slika automatika itd... Meni kamere nije isti.
Petak stiže z60 ultra.
Takodje Bela boja full pakovanje punjač original, kabel, original maska providna, i još jedna dodatna...
Automatika slike, z60 bolje pravi slike i to dosta, pogotovo u mračnim uslovima.
A pisao sam već, da stari z50s pro nije daleko od Z70sU što se tiče slika... Tu su negde, a po meni z60 dosta je to bolje.
Goodbye Z70sU...

Podešavanje Z60 Ultra , prebacivanje svega sa z70s, to je to.

Definitvno z60 ultra bolji telefon u svemu od Z70sU.

Prilozi

• IMG_20260418_140324.jpg
    IMG_20260418_140324.jpg
    334.2 KB · Pregleda: 1
Nazad
Vrh Dno