Ne znam nisam video cenu na paketu samo kineska slova. Inace su slušalice u pitanju.Znaci Kinez stavio vrednost cca 11 dolara.
Ne znam nisam video cenu na paketu samo kineska slova. Inace su slušalice u pitanju.Znaci Kinez stavio vrednost cca 11 dolara.
Skoro identična situacija, pojma nisam imao da su ovo uveli. I ovako sam smanjio aliexpress, a tek cu sada.Stigao predmet sa AE (LA08576****HU) plaćen 6.34$, da se plati dodatno 387 din 😀
Tako da što se tiče AE nema više poente naručivati, osim u baš specifičnim slučajevima...
Nisu problem cijene koliko drastično manja ponuda.@Stock to si upravu, ali svi ćemo preći na Temu na kraju koji će navodno ispasti jeftiniji ako se zažmuri na jedno oko.
Lopovi kupe harač na sitnicama i pritom putuje paket 40-60 dana, i kao šlag na torti poštar ne donese na adresu nego ideš u poštu gde je po pravilu red 😀@Stock to si upravu, ali svi ćemo preći na Temu na kraju koji će navodno ispasti jeftiniji ako se zažmuri na jedno oko.
Malopre sam dosao iz poste, ono tamo je horor... To je glavna posta u Kragujevcu, znaci popodne kad se preuzimaju paketi, i to je deo stare poste gde se samo to radi, radi jedan salter, od recimo 5, čekao sam preko pola sata red...Na AE su dostupne originalne stvari direktno od poznatih prodavaca - baš ono što nema na Temu...
Lopovi kupe harač na sitnicama i pritom putuje paket 40-60 dana, i kao šlag na torti poštar ne donese na adresu nego ideš u poštu gde je po pravilu red 😀
Malo ulubljena i ti se bunis 😀Stakla kažeš!? 😀
Nema ništa, ubili su ciljano AE sa ovim "poboljšanjima"...
![]()
Plastični deo unutra, nije to ni otvarano 🙂Malo ulubljena i ti se bunis 😀
Jel se i za Shein naplacuju ti dodaci sada?
Na Shein Srbija grupi su potvrdili da se ne naplaćuje.Jel se i za Shein naplacuju ti dodaci sada?
Meni jesu, i to mi odgovara. Ali sad od toga nema ništa jer svaku porudžbinu moram da platim, tako da sve ide u poštu. Danas sam bio da podignem paket, 11 ljudi ispred mene bilo. Mala pošta, 3 šaltera(2 rade).Meni bi najviše odgovarao paketomat, međutim nikad mi nisu ostavili nešto kupljeno na AE u paketomat već samo Temu porudžbine...
Ista stvar.Meni bi najviše odgovarao paketomat, međutim nikad mi nisu ostavili nešto kupljeno na AE u paketomat već samo Temu porudžbine...
Ja imam tastaturu za laptop poručena 26.2., još nije ušla kod nas:@Roy Fokker kakvo ti je iskustvo sa ebay što se tiče čekanja?

Nekad na 2,nekad na 4,5 6. Zavisi. Meni kad treba više nečega sa dobrim popustom, ja idem na Buy now I dodajem jadan po jedan dok ne digne dostavu. I tako više puta.Mozda sam utripovao, ali juce i danas htedoh narucium neke gluposti od 1-2eur i sa free ili jeftinog delivery, vec na 2 kom tih sitinca, cenu delivery mi prebacuje ne one skuplje od 5-6-7eur gde kupovina gubi smisao. Da nije to Ali vec reagovao na stanje kod nas i mnogo disputa i odustajanja? Predmeti su mali i laki.
Jednom sam tom juce pisao, jer sam na kraju uze 2 x 2. Zbog postarine. Zamolio ga da upise manju cenu i da ih spoji. Rece da moze cena niza ali da ne moze da ih spoji jer su kao narucena u razlicito vreme (tako nesto). Sad gledam, napravio sam razliku 1:20h izmedju ordera. Oko podne i kasnije po nasem vremenu. Na Aliju vidim da su datumi 16 i 17 mart za order date. Izgleda sam potrefio presek izmedju 2 dana u Kinu pa mu je to razlog. Mozda ce spoje u HU ako nije vec u Kini?To se ne narucuje odjednom nego narucis po 1 kom vise puta, prodavac u 99% situacija spoji, narocito ako su manji gabariti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari