Ja? Mog internet provajdera? Svuda van Benchmark foruma ih oslovljavam isto (zna se kako) a ovde je to protiv pravila i kažnjavaju pa više ne smem. Censurišu mi slobodu izražavanja 😂Odluci se vise kako ih zoves, stalno se femkas.😂
Loš upload + u mojoj zgradi orion za sada ne može.Postoji Orion prepaid optika 500/50 za 1800 din
hvala puno! malo mi je bez veze da moram da im kucam poruku osim samo da posaljem podatke 🙂Ne treba kucanje, dovoljan je klik ovde: https://yunet.rs/internet-paketi-akcija-mart-7021/

Unapred se ograđujem jer sam možda pogrešno razumela.
Tehnička podrška Juneta kaže ovako: MTS optika je u zgradi, odatle se vuče kabl i buše zid da bi ga ubacili u stan. Optički kabl kopčaju na njihov ruter-moder-šta već, koji su postavljaju u stan , i on pravi wifi i iz njega idu eternet kablovi za televizore i desktop računare. Pobrojali smo im da su u pitanju 3 televizora i 2 desktop računara i da sve treba da bude vezano kablom zbog boljeg protoka. Rekli su da nema toliko izlaza. Koje je rešenje?
Da li neko zna da li postoji mogućnost da se kupi modem-ruter-šta već sa dosta izlaza za kablove a da ima i wifi (zbog telefona) i koliko košta? Dal je neko slično radio? Uređaj ostane u vlasništvu korisnika, nije loše.
Čitajući tvoje postove, javlja mi se da si mi neki pobratim. 😅😅Imaju neki problem od juce,ne znam sta je niti sam se trudio da saznam,ne placaju me za to.
Ako nekoga interesuje ovakva situacija (već koristite Yunet, ali niste pod UO).Jesam ja novi korisnik ako nisam pod UO?
imas posebnu temu, evo detaljnog opisaKoji STB daju za TV?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari