Šta je novo?

Tom Clancy's The Division 2

• Začetnik teme Začetnik teme Gorr
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Probaj Famas. Odlican za sve varijante.

Sent from my H8266 using Tapatalk

Probaj Famas. Odlican za sve varijante.

Ma znam lafe za Famas, jer to je ta trojka, CTAR-21, Famas i F2000. Sve tri su vrlo slične i u izgledu i ako se ne varam sve tri imaju RPM 900. U mom slučaju recimo Famas ima čak i nešto bolji core attributes, povećan stability i neznatno veći DMG, ali bez obzira na to CTAR-21 se bolje pokazao u praksi. Famas nekako vuče čudno naviše i čini mi se da zbog toga čak i na strelištu prilikom testiranja uvek imam nešto bolji rezlutat sa CTAR-21 puškom. U prinicpu nije to velika razlika, ali nekako barem u ovoj kombinaciji koju sam ja dobio, CTAR-21 makar za nijansu bolje zavšava posao. Naravno u toj kategoriji je i Chameleon isto, pod uslovom da nabaciš neki koji ima pristojan core attributes. 😉

Prilozi

• Screenshot (67).jpg
    Screenshot (67).jpg
    269.2 KB · Pregleda: 80
  • Screenshot (68).jpg
    Screenshot (68).jpg
    275.9 KB · Pregleda: 70
Poslednja izmena:
Vidis, Ctar-21 nisam nikad probavao, jer mi je uvijek padao neki sa les statsima. A F2000 mi ima losiji stability i accuracu od Famas-a, ali nije losa puska. Moracu malo farmat gdje je targeted loot AR, mozda padne neki dobar Ctar-21

Koliko vidim iz PTS, TU10 ce da bude prilicno dobar. Konacno ce da odrade buff na sve AR!

Get a Free Division Cache with code: QXD2-CV0G-DRBA-15UB Redeem at: https://redeem.ubisoft.com/thedivision2 ( 2x Exotic Caches • 1x Standard Material Pack • 1x Specialized Material Pack )

Nešto kao Tarkov?

Brzo me je smorio Division,oba dela...nem pojma zašto.Valjda nisam gradski tip 😛

Meni ovo deluje kao ugradnja silikona babi od 90 godina

Mnogo sam igrao dark zone ali nema podrske,baza igraca na nuli

Presao na cod bo6 ranked,taman skoro diamond a evo ide BO7
Svi ga kude a prvi ce kupiti,svake godine nova igra

Ovi sa Division totalno nesposobni,7 godina u mestu,kao da prave svemirski brod

mogli su barem u div 1 da stave da global events traju po mesec dana 🙂
malo da se povratim sa classified striker kao nekad 😀

Ko bi reko da će broj igrača narasti... 😎 Stoji mi na disku ali je nisam uključio ima već neko vreme pošto igram neke druge igre. Baš ću da uskočim sutra malo, čisto da vidim o čemu se radi.

Nazad
Vrh Dno