Šta je novo?

Netflix je u Srbiji (Pročitati prvi post)

• Začetnik teme Začetnik teme peja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da li ima Netflix apk za Yettel ne sertifikovan box
За сваки уређај постоји нетфликс. За сертификован бокс са нетфликсовим ESN инсталира се апликација за паметни ТВ и резолуција зависи и од ТВ-а на који је бокс повезан. Дакле, иде до 4К у HDR10 или Dolby Vision квалитету.
За несертификован бокс инсталира се верзија нетфликса за мобилни телефон и резолуција на њему је у најбољем случају 576р. Већ по боји пречице (иконе) апликације зна се која је верзија: бели нетфликс за сертификоване, црни за не сертификоване.
Постоји и модована верзија апликације намењена за widevine L3 уређаје и она може пустити 1080р резолуцију.

Verovatno je bilo pitanja,ali ne znam sta da kucam kako bih pronasao.Da li postoji mogucnost da obrisem karticu koju sam uneo na Netflix placanja kako mi ne bi sami skidali sa racuna (sto me strasno iritira) ili je jedini nacin da otkazem pretplatu?Hvala 🙂

Ako imas opciju napravi virtualnu karticu i ubaci umesto te.
Brisanje kartice ne postoji kao opcija na Netflix accountu, zamena je moguca.

Hvala na brzom odgovoru.Mislim da moja banka ne podrzava takve kartice (Otp,Intesa .da,ali Erste ne koliko znam) tako da sam otkazao clanstvo dok ne budem hteo ponovo (mozda sledeci mesec ali je stvar principa sto to nije postpaid i necu sami da mi skidaju 🙂) inace bih napravio tu virtuelnu karticu

Pozuri onda LOL

Dobio nalog da koristim zajedno sa sestrom medjutim desava se da stalno trazi kod za ponovno logovanje. Bas su agresivni sa tim da nalog ne sme da se deli, dok HBO i Sky prolaze bez problema gde god. Najgori su.

Ona placa premium paket, pise da moze na vise tv istovremeno. Medjutim kada ja udjem preko njenog naloga cesto mi trazi kod i onda moram nju da cimam da bih gledao. Verovatno je problem sto nije isto domacinstvo, i onda idem na opciju im traveling.. . Ne znam da li bi bilo bolje da koristim preko racunara a ne preko smart.?

Pa velika većina ljudi plaća premium paket, ali je problem kao što si rekao to što niste na istoj adresi. Navode da može na 4 da se gleda ali samo ako ste tu, ako niste ostaju ovi slotovi za PC ili šta god drugo.

Gledaju IP adresu
Teško da ćeš uspeti to da prevaris

Jedino da gledašna računaru ali to definitivno nije isto

Gledaju IP adresu
Teško da ćeš uspeti to da prevaris

Jedino da gledašna računaru ali to definitivno nije isto
Hvala. Postoji internet koji se seta i mobilan je. Ako se poveze komp i tv, slika ce biti kao na kompu, dodje mu onda isto.
Ostaje da se komsije dogovore , podele troskove neta i netflixa, ako mogu i ima potrebe.

Gde uputiti reklamaciju Netflixu na neopravdano naplacenih mesec dana pretplate? Ili samo pokrenuti reklamaciju kod banke čijom karticom je vršeno plaćanje?

@sky007 ,druze,to ti je tako već više od godinu dana.Jedan slot je za TV,ostala 3 za komp.
Ja plaćam 1080p paket na Nigerijskom Netflixu i povezao sam nalog na dva TVa i sve šljaka bez problema. Doduse, ne sećam se da li sam probao da pustim u isto vreme na oba TVa. Naravno, oba su u istom householdu.

Ovi na netflixu nemaju pojma šta rade.
Dodali danas titlove za Dr. House, a serija odlazi za 30 dana

Pogledajte prilog 530489
Нетфликс баш баш често доста тога што избаци врати кроз који месец.. тако да вероватно постоји шанса да буде враћена серија, поготово што су убацили титлове тек сада. Крени да гледаш сада, па мало паузирај док не врате серију 🤣

Ja plaćam 1080p paket na Nigerijskom Netflixu i povezao sam nalog na dva TVa i sve šljaka bez problema. Doduse, ne sećam se da li sam probao da pustim u isto vreme na oba TVa. Naravno, oba su u istom householdu.
Na istoj IP adresi možeš na 3 TV a ako hoćeš,problem je kad hoćeš sa druge IP adrese.Zato možeš preko kompa,tableta,laptop-a.A možeš i da HDMI kablom da povežeš sa tv-om.

Aha, hoćeš da kažeš da promena householda pravi problem ako se povežeš još jednim TVom?

Da baš tako. Ti na primer imaš 1080p i mislim da je tu moguće na 2 istovremeno, ne sećam se. Ali premium može na 4 istovremeno dok su na istoj adresi. Čim je jedan od njih na drugoj adresi prijaviće ti grešku da nije isto domaćinstvo…

Ja imam recimo problem da sestra ovde uzima preko operatera premium(ne znam da li bi moglo da ima veze), gleda iskljucivo na telefonu i ja sam uzeo TV slot, a opet na svaka 2-3-5 dana izloguje jer nismo isti household.
Opasno me zamara, moracu jos jedan nalog na Nigeriju(drugi je tasta konfiskovala 😂)

Ma od kad su krenuli da smaraju, izdržao sam plafon 2 meseca i onda ukinuo pretplatu (nas troje koristilo srpski 4K). Sad uzeo NG 1080p samo za sebe i šljaka vec nekoliko meseci bez problema.

Ја нон стоп мењам тако са једног тва на други и различите су ИП адресе такође и чим се промени тв уређај на ком се гледа он тражи верификацију да си то ти преко мејла... али мене не замара то. Час бацим поглед ма мејл, потврдим и рока. Не праве проблема тако, а опет са буразером делимо једну претплату. 😀

Problem je gledanje u isto vreme jer se dešavalo da npr neko gleda neku seriju. Na pola njegove epizode hoću ja nešto da gledam, moram da ažuriram household da bih mogao da gledam. Njemu se završi epizoda, hoće da pusti sledeću, opet smara za household. Smaraci.

Jel još može preko Apple TV da se gleda a da nije na istoj adresi, ili su i to ukinuli?

A šta nude onda ovde na temi o razmeni servisa ovi što imaju Netflix, na šta da ga gledam?

Nazad
Vrh Dno