Šta je novo?

Ananas vauceri - potraznja i razmena (pravila u prvom postu)

Isto sam registrovan preko google naloga i juče mi je stigao.

Ukoliko neko ne planira da koristi vaučer od 5k ili 10k, značilo bi mi da mi ga prosledi. Hvala! 🙂

Ili menjam rođendanski vaučer od 1500 na 5000 (važi do kraja nedelje) za vaučer od 5k ili 10k, ako neko ne planira da ga iskoristi.

Dobih i ja 500/4000 ako nekome treba 57ayQtfh piše da važi do sutra.
Takođe stajem u red ako neko ima, a ne planira da iskoristi 10k/50k (treba mi za bebi opremu).

Isto se javljam 10k/50k vaučer, kupovina novih zvučnika zavisi od tog vaučera. 😀

Pošo se završila rođendanska akcija, da li je opravdano očekivanje da će ovog vikenda pustiti 5k i 10k vouchere? 😒

Ako neko ima viška vaucer od 10 na 50k i ne planira da ga iskoristi, ja hoću... Molba na pm.

Mislim da nikad duža pauza nije bila u deljenju vaučera, treća nedelja da nema ništa.

dal ima neki vaucer?

Cao, jel se zna otprilike kad ce neki vaucer od 5 ili 3 hilj. Jurim neki tel, koji je oko 37000, bojim se da ne poskupi...Jedno vreme su mi stizali svakih nekoliko dana, sad kad mi treba nema😀. Ili ako ima neko, a ne treba mu. Moze pp. Hvala.

Dobih 500 od 4000 vaucer, ako nekom treba, vazi naredna dva dana.

j2RFdxbJ

Ako je neko zainteresovan da menja 2000/10k za 500/3k, neka se javi. Hvala

Ako ima neko vaučer 5000/35000 ? Ili 10000/50000

Poslednja izmena:
Treba mi par vaučera od 500 ili 1000, mora da se dopune pelene.
Ko ima neka pusti na PM, hvala unapred!

Jel stigao nekome 5 /35? Uzgred ako neko ima taj ili 10/50, a ne treba mu...Hvala

Nazad
Vrh Dno