Šta je novo?

Ananas vauceri - potraznja i razmena (pravila u prvom postu)

Вероватно ће бити кад прође акција “заслади се попустом…”. И ја чекам 🙂

Da li može neko da mi molim vas objasni kako se dobijaju personalizovani vaučeri? Nisam dobila nikad, a poručujem makar jednom mesečno (aplus sam član). Hvala unapred. 🙂

Pa recimo kasni ti dostava 10 dana, oni vide, izvine se i posalju ti vaucer personalizovani od 500 din.

Moje se vratile na staru cenu. Pošto su u sumi nekih 77.000 podeliću na dva puta po dve u nadi da će biti vaučera za 5k/35k.
Ako neko ima da udeli, bio bih jako zahvalan

Što se tiče vaučera stvarno umeju da iznenade koristio sam lično sve vaučere,a ovo za rođendan vaučer baš su zeznuli, od početka akcije je bilo 4 kupovine preko 6000 bez poštarine i gift poklon kartice ali ne i kako se koriste vaučeri i koji su minimum za kupovine.
Jutros sam se baš iznervirao kada je stigao mail i način kako se koriste 😩
Svaki vaučer ima minimalnu vrednost kupovine:

500 RSD → min. kupovina 3.000 RSD
2.000 RSD → min. kupovina 10.000 RSD
5.000 RSD → min. kupovina 30.000 RSD
10.000 RSD → min. kupovina 50.000 RSD
Baš bzv što nisu od početka ovo naveli ja planirao veš mašinu od 30k.

zdravooo, da li ima neko neki vaucer planiram kupovinu od 12k ☺️

Da li može neko da mi molim vas objasni kako se dobijaju personalizovani vaučeri? Nisam dobila nikad, a poručujem makar jednom mesečno (aplus sam član). Hvala unapred. 🙂
Ranije su bili mnogo izdašniji sa persolizovanim vaučerima. Ja bih stavio artikal u korpu, probao par puta da to kupim uz odgovarajući vaučer i on ne prolazi jer nije aktivan, ali tamo bi to neko video i pošalju mi na meil persolizovani vaučer. Prošlo leto kada sam kupovao kombinovani bojler od prvog pokušaja prošlo je možda 5-10 minuta i stiže mi vaučer. Šta znam, možda je bitno i što je prodavac bio Spark, a sada za el. šporet sam pokušavao više od nedelju dana i vaučera nema, ali ovaj put prodavac je bio Bing beng, nekada Bc grup.
I kako vaučera nema isti šporet sam kupio na njihovom Bing beng sajtu uz opciju cenkanje za 300 din. jeftinije nego što bih ga dobio na ananasu uz a5000 vaučer.
A sada je došlo vreme izgleda da ćemo vaučer morati da zaradimo kupovinom, primer rodjendanska akcija.

Što se tiče vaučera stvarno umeju da iznenade koristio sam lično sve vaučere,a ovo za rođendan vaučer baš su zeznuli, od početka akcije je bilo 4 kupovine preko 6000 bez poštarine i gift poklon kartice ali ne i kako se koriste vaučeri i koji su minimum za kupovine.
Jutros sam se baš iznervirao kada je stigao mail i način kako se koriste 😩
Svaki vaučer ima minimalnu vrednost kupovine:

500 RSD → min. kupovina 3.000 RSD
2.000 RSD → min. kupovina 10.000 RSD
5.000 RSD → min. kupovina 30.000 RSD
10.000 RSD → min. kupovina 50.000 RSD
Baš bzv što nisu od početka ovo naveli ja planirao veš mašinu od 30k.
imaš od 5000, zovi Ananas i traži im od 5000 din,pošto si ispunio uslov za 10.000 umesto njega, a možeš i da dodaš još nešto do 50.000 dinara. A ako ne, ovde će se obradovati tvom vaučeru😉

@DukeLander
Pa zar ova tema ne služi upravo tome?
U čemu je razlika "treba mi vaučer" i "legao bi mi vaučer"?
Koliko sam shvatio prvi post sa pravilima teme ova tema upravo i služi potražnji vaučera

@DukeLander
Koliko sam shvatio prvi post sa pravilima teme ova tema upravo i služi potražnji vaučera
Ogromna je razlika,kad vidim ovo moljakanje izokola za vaucer pa ne bih mu dao da umre,napisi brate treba mi taj i taj vaucer hvala unapred i cao.

@DukeLander
Ako treba da ti objasnjavam razliku izmedju potraznje i sta se ovde pise onda...

Gospodin Stefan je svakako objasnio.

Ananas nece vise kodova deliti zbog vaseg srozavanja kvaliteta teme.

Al' bi mi leg'o, kada ce, mozda ce, hoce li, ananas stipse i slicne decije gluposti samo priblizavaju temu ka zatvaranju.
A posto je vecina clanova normalna i kulturna, to necu dozvoliti te ce raspoloziva sredstva biti primenjena.

@DukeLander
Onda lepo to treba da staviš u pravila u prvom postu. Malo je glupo pretiti kažnjavanjem članovima koji nisu prekršili pravila napisana u prvom postu i opšta pravila foruma.
A to kakav će neko stil da ima, to već nije za kažnjavanje, nego za like, negativan like itd.

Ogromna je razlika,kad vidim ovo moljakanje izokola za vaucer pa ne bih mu dao da umre,napisi brate treba mi taj i taj vaucer hvala unapred i cao.
To možda ti. Ja bih pre dao nekome ko lepo zamoli i obrazloži za šta mu treba. Kao što rekoh, svako ima svoj stil i senzibilitet i mislim da mi to treba omogućiti dok god ne krši pravila koja su napisana

Napisao sam kako ce biti, na vama je ostalo i tu se sva diskusija zavrsava.

Potreban mi je hitno za dete ta bicikl kupon od 5000 .... ako neko ima a nije mu Potreban...

@DukeLander
Poenta je što ljudi traže vaučere i kad vaučeri nisu aktuelni, mogu da razumem da ananas ima neku akciju pa one igrice, pa svako izvuče po neki vaučer i ljudi traže, menjaju ali ovo je totalno bez poente. Kad bude neko imao personalizovani vaučer i ne treba mu, siguran sam da će podeliti ovde.

Ubacite nesto u korpu, postoji sansa da dobijete 500 na 4000.

Prilozi

• IMG_4305.jpeg
    IMG_4305.jpeg
    158 KB · Pregleda: 112
Ako bi neko bio ljubazan da mi pošalje vaucer koji mu ne treba da kupim parfem u vrednosti od 12 ili 14k hvalaaaaaaa unapred

Jel stigao nekome ovaj rođendanski vaučer? Napisali su 10.3 da stiže, meni ništa ni na Viber ni na mail

Stigao juce, jesi li ga zaradio?

4 kupovine, doduše poslednju nisu još spakovali. Žena imala 4 kupovine realizovane još pre 2 nedelje, isto joj nije stigao vaučer. Dobili smo oboje mail 9.3. da stiže sutradan.

Prilozi

• Screenshot_20260311_122029_Gmail.jpg
    Screenshot_20260311_122029_Gmail.jpg
    104.7 KB · Pregleda: 71
Jel stigao nekome ovaj rođendanski vaučer? Napisali su 10.3 da stiže, meni ništa ni na Viber ni na mail
Meni je stigao juce na mail isto oko 16h kao sto je neko napisao ali je bio u promocijama proveri tamo. Da nisam kliknuo da vidim sta ima tamo od ponuda ne bih ni primetio da je stiglo.

Nema ga nigde. I žena i ja smo registrovani preko Google naloga. Sledi opet natezanje sa njihovom podrškom kao i za promociju krajem prošle godine...

Nazad
Vrh Dno