Amortizzer
Čuven
- Učlanjen(a)
- 04.06.2011
- Poena
- 575
Zavisi od verzije softvera. Meni je na 15 sa EUXM verzijom (evropska) stizalo redovno, dok je drugima ovde sa MlXM (global) kasnilo dosta. Verujem da je tako i sa 17
Dok ja čekam moju kinesku Leitzphone mašinu, žena se ponovila domaćim Memeom 17.
uspeo sam da je nagovorim posle toliko vremena, tako da Samsung moju kuću od sada više neće videti 🤣
Koja boja?Dok ja čekam moju kinesku Leitzphone mašinu, žena se ponovila domaćim Memeom 17.
uspeo sam da je nagovorim posle toliko vremena, tako da Samsung moju kuću od sada više neće videti 🤣
Pogledajte prilog 531253
mnogo lep telefon.Nisam ispratio koliko "mali" 17 kaska za ultrom po pitanju kamera? Sad sam ga držao u ruci u mi storu, zaista osveženje i prija uzeti u ruku nešto tih dimenzija.

Jel ovaj krug uvek mora da stoji ovako ?mnogo lep telefon.
što se kamera tiče, vidi se pad kvaliteta u lošije osvetljenim uslovima, ali ne toliko drastično kao što sam mislio i uopšte nije tolika razlika u odnosu na x8u.
kontam da je svakako bolji od s26 serije.
makro je super takođe, i ima dobru foru manuelnog fokus slajdera iz viewfindera kad hoćeš precizno da fokusiraš nešto.
Pogledajte prilog 531302Pogledajte prilog 531303Pogledajte prilog 531304
Pričaš iz iskustva ili? One UI je koplje iznad hyperiona. Pogledaj sam u aktivnim servisima sta ti se sve od xiaomi bloata vrti u pozadini.Mada ruku na srce, kako Samsung izbacuje samo lošiji softver, kapiram da HyperOS nije ništa spec lošiji.
ne, pojavi se kad uzmeš telefon ili tapneš na ekran.Jel ovaj krug uvek mora da stoji ovako ?
Koristim Samsung godinama i sve je gori, pa bih rekao da pričam. Xiaomi nisam odavno koristio, mada može preko adb-a debloat da se uradi, kao što sam i kod Samsunga radio.Pričaš iz iskustva ili? One UI je koplje iznad hyperiona. Pogledaj sam u aktivnim servisima sta ti se sve od xiaomi bloata vrti u pozadini.
@Nenad_85 plavi. bilo je između plavog i zelenog, pošto je imala rozi s23 pa da ne uzima opet isti boju.
Odlično mu stoji ova plava boja 😀
Odlican je Hyper Os.Šteta što ima HyperOS, inače bi mi bio zanimljiv baš.
Slazem se, koristio oba brenda.Koristim Samsung godinama i sve je gori, pa bih rekao da pričam. Xiaomi nisam odavno koristio, mada može preko adb-a debloat da se uradi, kao što sam i kod Samsunga radio.
Kad si poslednji put koristio Xiaomi UI, na kom modelu i koju verziju softvera? Zvuči mi kao da pričaš o nekom mid-low modelu od pre x godina.Kod njih ništa nije tako jednostavno. Ja kod supruge na poslovnom nisam uspeo nista preko adb-a. Nekome odgovara nihov sistem, nekome ne. Meni recimo nije potrebno 100 nepotrebnih podesavanja i gomila servisa koji se vrte u pozadini. Vivo, oppo, nothing nisam koristio (čitam da su super) tako da ne znam kakvo je stanje tamo. Pixel i motorola su odlični, samsung mi je iznenađujuće ok.
Xiaomi daje vrhunski hw po povoljnijoj ceni, kapiram da je politika firme naplata razlike kroz reklame/ bloat koje guraju kroz sistem. Pre si imao super romove koje si mogao da ubacis, al vec neko vreme mrka kapa.
Znači da je dobra kupovina jer svi telefoni izgledaju isto.Šteta što je najsramnija kopija iPhone ikada( skoro su u milimetar isti https://m.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=13315&idPhone2=14134 ), inače bi bio dobra kupovina jer će veoma brzo na oko 600-700e na oglasima.
Mislis na Xiaomi 17?Možda kada bi mu max brajtnes na suncu prelazio 800 nita 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari