Da je imao dzukac trenera ovde bi pisalo bar 450w normalized za tih kaži 80km, prolazi tu češće možda brojevi porastu 😀
Bila 3,4 komada? Cupavi neki? Meni juce presekli put ali me jedan primetio pa se izvinjavao i ubrzao korak da predje biciklisticku stazu.Mene je prošle nedelje ujeo, na keju. Istčao iz parka za pse i ujeo me iznad članka, ja bio na biciklističkoj stazi. Nisam mu nešto pridavao značaj, čak nisam ni ubrzao jer sam mislio da će da malo da trči zamnom i da odustane kao u mnogim situacijama pre toga ali je ovaj je bio baš uporan.
Odmah sam stao jer sam mislio da mu je tu vlanik medjutim ostali vlasnici koji su tu bili kažu da je to lutalica i da ga često vidjaju ovde.
Naravno kad sam stao i on se povukao i nastavio da laje sa sigurne udaljenosti.
Zvao i komunalnu, otkačili me jer nisu nadležni, kumunalac izmumlao neki neki broj na koji bi tebao da prijavim, valjda od zoohigijene, nisam ga najbolje čuo od laveža psa.
Posle kad sam završio vožnju otišao do urgetnog na nagovor žene, sutradan kod optšteg koji mi je dao neki serum i vakcinu protiv tetanusa i uput za Pasterov zavod. Tamo smo se složili da vakcina protvi besnila nije potrebna a posle otisao i do policije da prijavim na savet doktora.
Izgubio ceo dana bez veze, od jedne ustanove do druge.
Posle par dana vidim istog tog psa na istom mestu napada nekog čoveka.
Imao sam i mnogo gorih susreta i situacija kad sam morao da stavljam bajs ispred mene i psa ali sve su zavrsile bez posledica, pas se obično povuče i odustane posle nekog vremena.
Bila 3,4 komada? Cupavi neki? Meni juce presekli put ali me jedan primetio pa se izvinjavao i ubrzao korak da predje biciklisticku stazu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari