Slobodno, izgleda imam sreće hahaAko bude trebalo nešto uslužno da se proda javljam se 🤣
Znaš kako, pre 4-5 godina kad sam uzimao telefon 6GB je slovilo kao sasvim dovoljno, pa ipak se kroz to vreme ispostavilo da i nije baš tako. Aplikacije se razvijaju, tehnologija napreduje, ali se malo šta optimizuje i to sveukupno ide nizbrdo. Kapaciteti tehnologije i dalje rastu ali se taj napredak uglavnom proćerda na neoptimizovan kod. Možda se ne slože svi sa tim, ali ja to tako vidim.Zar 8gb ram nije dovoljno za narednih 3/4 godina?
To je samo na papiru, u praksi je kao i kod Samsunga, par minuta razlike.Ja ne moram uopšte toliko brzo. Dešava mi se pri normalnom korišćenju.
45w naspram 30w. 50% razlike u brzini punjenja
5200mah naspram 4870mah. 7% razlike u kapacitetu baterije.
Jeste ovo maksimalna snaga punjenja, telefon se ne puni non stop tom snagom, ali opet je 50% razlike naspram 7% razlike u kapacitetu. Tako da se verovatno osetno brže puni XL

Možda zato što ne obraćam pažnju na potrošnju hahaDa, tako je. Svakako ne bi bilo loše da se brže puni. A i trajanje baterije kod mene na manjem pro skroz prosečno. Tokom noći za 8h uz upaljen airplane mode posrče 5-6% baterije. Ne znam kako @The PunisheR izvlači one rezultate
Baš loše. A prve noći mi potrošio 1%🤣To je baš loše za airplane mod. Meni na wi fi skine 4-5% za 6h. Što je isto dosta loše.
Nadam se da će pixel 11 to rešiti sa novim Mediatek modemom, i to će ujedno biti i najveći i najbitniji upgrade na novom modelu.
Hahaha znači moguće da nisi rekao ispravne info ovde?🤣Možda zato što ne obraćam pažnju na potrošnju haha
Evo sad imam 1:30 a na 83% sam, jutros u 6:30 skinut sa punjača.Baš loše. A prve noći mi potrošio 1%🤣
Mislim da nema veze sa modemom jer mi je upaljen airplane mode i čak ugašen i wifi. Ne znam šta onda skine toliko baterije.
Hahaha znači moguće da nisi rekao ispravne info ovde?🤣
Šalim se. Pre neki dan si napisao čini mi se da si na kraju dana imao 70% valjda, uz 2.5h sot, tako nešto. Meni do 70% dođe uz 2.5h neprekidnog laganog do umerenog korišćenja
www.dxomark.com
Apsolutno nema fizicki sim slot...isto je kao i na iphone modelima tamo kupljenim.Da li američki model 10 Pro XL ima i slot za fizičku sim karticu?
Vlasnik od koga bih kupio telefon tvrdi da ga je kupio u Americi, ali da ima i sim slot.
@marinko98 Ja računam da ti vijaš onaj koji ima sim slot, ako čovek kaže da ima i voljan je da donese telefon, nemaš šta da izgubiš kontam.
Da, ali je u praksi razlika 10% a ne 50% kao po navedenoj brzini punjenja.Pa tada je i najbitnije da puni brže.. kada ga staviš na pola h na primer da ti napuni sa 45% na oko 80%
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari