Isto sr... LP koji od 10.02 stoji na BEX sajtu kao 'Preuzeto' i svaki dan samo ažuriraju kako će biti isporučena 'narednog radnog dana do 16h'.
Juče je, čak, navodno pokušana dostava u 15:11 a niti me je ko zvao niti je zvonio, bio kod kuće do 18:30... klasični BEX slepci...
Da dopišem razrešenje situacije - 27.02. zovem call centar BEX-a gde me nadrndana operaterka ubeđuje da su oni 2x 'pokušali dostavu', ali da nije ispravan broj telefona (Kinez stavio +386 6343... umesto +381 6343...) te da zato nisu mogli da me kontaktiraju u vezi isporuke.
Na moju opasku kako ne treba oni mene da kontaktiraju već da isporuče paket, a da to niko nije ni pokušao da uradi, osoba je nadrndano odgovorila kako 'ne može mene dostavljač da traži po zgradama'.
Opet ponovih da ne treba niko 'da me traži po zgradama', već da dođe na adresu koja mu piše na paketu i da pokuša da izvrši dostavu, a ako nema nikoga, onda možemo dalje da pričamo o načinima obaveštavanja/kontaktiranja.
Niko nije dolazio, nemam šta dalje da se objašnjavam, bilo je 2+ lica u stanu svakog dana od 10.02. pa na dalje.
Uz opasku kako je broj telefona 'civilizacijska tekovina u 21. veku', tražila je da joj izdiktiram (isti onaj 063 435... broj sa paketa, bez pozivnog za zemlju) tačan kontakt telefon i da će se javiti kurir kada bude dolazio.
😆
Pošto sam uredno izgoreo od razgovora sa call centrom, setim se da su naveli opciju 4 za prigovore i reklamacije pa pozovem opet, naravno, čim se pritisne 4, samo prekine vezu.
E tu već nisam hteo da ostanem dužan, pa pribavih kontakt inspekcije za poštanske usluge Ministarstva informisanja i telekomunikacija za primedbe na rad poštanskih operatera i sastavim mail u kojem detaljno opisah ceo slučaj.
Danas u isto vreme manje više (oko 14-15h) stiže i paket, doneo kurir na vrata i naplatio 200,00 RSD za nemamo pojma šta (OK, vrv PDV na 8,51€ vrednost naznačenu na paketu), ali i odgovor nadležnog inspektora koji je pokrenuo inspekcijski nadzor u vezi celog slučaja.
Ponovih detaljno sve sa slikama kada sam ih sve kontaktirao, kako su/nisu odgovarali i kako im 'praćenje' samo ponavlja najavu isporuke za sledeći radni dan.
Poseban osvrt stavljen na nedolazak kurira na adresu kada treba izvršiti isporuku, javljam rezultate.