Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Kada otvorim "Moj Mts" aplikaciju,imam samo pregled "Roming net bonus" i "Internet u Srbiji"(10000GB).Da li to tako treba?Internet pretpostavljam da je neogranicen,ali da samo tako pise (ajde i za minute i poruke),ali gde se vidi ostalo..kolicina za Zapadni balkan itd.
Da li kod mene nesto pregled nije u redu ili?
Sada je sve ok.

Šta se dešava sa brojem, kada se raskine ugovor u roku od 14 dana, ugovoren na daljinu? Da li se može odmah započeti postupak prelaza kod drugog provajdera ili se mora ostati u mreži?
zaboravio sam da napomenem da je broj pre ugovora bio na pripejd od decembra, da li će me kačiti ona zackoljica od 60 dana?
U principu da jer si prelaskom na ugovor inicirao da ti broj bude u statusu postpejda, a promena statusa zahteva punih 60 dana kao takav pre odlaska u drugu mrežu ili ponovne promene u pripejd.
Znam, glupa je ta regulativa obaveznog perioda statusa broja, ali bar je smanjeno sa 90 na 60 obaveznih dana.
Ne bi trebalo da je to slučaj. Nemam konkretno iskustva sa odustankom od postpejd ugovora, ali imam sa prelaskom sa postpejda na pripejd (kontam da je to ekvivalentno, u neku ruku), kao i sa promenom vlasništva pripejd broja, i obe te stvari nisu prepreka za prelazak u drugu mrežu. To je i logično, jer RATEL propisuje samo da dva meseca broj treba da bude u prethodnoj mreži. Nema nikakvog pomena pod kakvim ugovorom (pripejd ili postpejd), u čijem vlasništvu i slično, tj. trebalo bi da je status potpuno nevažan. Naravno, znam i da su ranije operateri to zloupotrebljavali, ali kontam da su se ljudi žalili, pa to više ne rade, makar provereno za prelazak sa postpejda na pripejd i promenu vlasništva.

@igolll ništa onda raskidaj besplatno UO, pa iniciraj prelaz u drugu mrežu i javi iskustvo. Meni su "zvanično" na jednom broju zbog te ratelove procedure odbili mnp zahtev jer je sistem izbacivao poruku da nije istekao obavezni period od 60 dana

Da li mogu da podnesem zahtev za prenos broja u MTS, ako sam već podneo telefonom u Globaltel prošle srede, a ovi u Globaltelu još nisu poslali poštom? Broj je u A1.

možeš, jer zvanično još uvek nisi podneo zahtev prelaska u globaltel, jer se njima nije vratio tvoj potpisan primerak

Znači Globaltel me zeznuo. Zvao tri agenta MTS, svi kažu isto. 15 meseci za 1 dinar je važilo do 28. februara. Trenutno samo 3 meseca za 1 dinar. Trebalo je da zovem MTS agenta odmah, pošto mi je u A1 istekao ugovor 27. februara. Sad moram da čekam Globaltel da se smiluje da pošalje ugovor i karticu...

A jel ne bi ostajao u A1 sa promo 12 meseci 1 din pa 12 meseci 50% na bilo koji NEO ?

A jel ne bi ostajao u A1 sa promo 12 meseci 1 din pa 12 meseci 50% na bilo koji NEO ?

Ostao bih. Ali moram pokrenuti proces prenosa da bih to eventualno dobio. Svakako ne bih rizikovao da pokrenem prenos na postpaid u MTS koji je manje od 15 meseci 1 din.

4. MTS agent kaže da se možda vrate benefiti 15 meseci po 1 dinar. Znaće do kraja nedelje.

Ostaje mi da sačekam agenta ili Globaltel da konačno pošalje paket.

Tebi je dovoljno da samo iniciraš prenos u MTS, zanemari trenutni promo koji nude. Samo pokreni proces prenosa.
A1 kad te zove, kažeš im da ti MTS nudi 15 meseci po 1 din, pa ih pitaš šta nudite oni da ostaneš u A1 i kažeš im da bi ostao uz 12 meseci po 1 din pa 12 meseci 50%. U najgorem slučaju, 50% na pune 2 godine ti sigurno nude, ali prvo probaj i sa 12 meseci gratis.

Mama danas obnovila 5ica s sa 50%, imala je ponudu i 5ica m sa 60% ali je uzela s jer svakako joj je to dovoljno. Jedino mi je cudno kako su se nasli na 1400 ali dobro.

Tebi je dovoljno da samo iniciraš prenos u MTS, zanemari trenutni promo koji nude. Samo pokreni proces prenosa.
A1 kad te zove, kažeš im da ti MTS nudi 15 meseci po 1 din, pa ih pitaš šta nudite oni da ostaneš u A1 i kažeš im da bi ostao uz 12 meseci po 1 din pa 12 meseci 50%. U najgorem slučaju, 50% na pune 2 godine ti sigurno nude, ali prvo probaj i sa 12 meseci gratis.

Da. Ali bilo je slučajeva da A1 nije pozvao, tako da ne bih rizikovao.

Retko, baš retko se desi da ne pozovu.
Draži si im da ostaneš kod njih.
Ali dobro, ako ti je zent, onda čekaj Globaltel pošiljku, nema bolje.

A hoće li zvati da zadrže ako sa A1 pripejda zatražim prenos na Globatel?
Zvali su mog brata, inicirao je prelazak u globatel i zvali ga iz mts-a i dali mu 50% off celu UO.

EDIT: pardon ne videh da je A1, posto je mts tema. Svakako mislim da ce zvati jer globatel je fakticki mts a to njima ne odgovara da im idu u mts. Najvise se dobija u prelascima A1-mts i obrnuto.

Da, izvinjavam se, samo sam se nadovezao na njih, nisam ispratio koja je tema. 🙂

Zvali su mog brata, inicirao je prelazak u globatel i zvali ga iz mts-a i dali mu 50% off celu UO.

EDIT: pardon ne videh da je A1, posto je mts tema. Svakako mislim da ce zvati jer globatel je fakticki mts a to njima ne odgovara da im idu u mts. Najvise se dobija u prelascima A1-mts i obrnuto.
Vise ne, sad mts daje samo 3 meseca po dinar za prelaz iz A1

U petak mi ističe ugovor i podnosim zahtev za prelazak u A1, videćemo dal će da zovu ili ne. Ako ne zovu svakako prelazim 🤷‍♂️

Vise ne, sad mts daje samo 3 meseca po dinar za prelaz iz A1
Info od danas juce? Neko potpisao na 3 meseca i dobio samo to?
Od prosle srede u dve poslovnice moze 15 meseci po 1 dinar ali samo 5ica paketi. I treca poslovnica pre 20 dana moze 15x1, ali za kevui odgovara senior tarifa ni ekonomik ni bit ne mogu na 15x1, iskljicivo 5ica tarife zato je selim u Globatel.
Nije se ovde skoro niko javio ni da je potpisano u Mts-u na 3 meseca ni na 15 po dinar, samo po neka informacija za sada od nove godine.
Svi gledaku da ugrabe promocije pre nove godine , ali videcemo vremenom mozda i smanje popuste.

Koliko vidim nema više onih tarifa Morava ili kako su se već zvale. Na šta onda sada migriraju postojeće korisnike van UO koji su imali tu tarifu?

Od prosle srede u dve poslovnice moze 15 meseci po 1 dinar ali samo 5ica paketi. I treca poslovnica pre 20 dana moze 15x1, ali za kevui odgovara senior tarifa ni ekonomik ni bit ne mogu na 15x1, iskljicivo 5ica tarife zato je selim u Globatel.
Nije se ovde skoro niko javio ni da je potpisano u Mts-u na 3 meseca ni na 15 po dinar, samo po neka informacija za sada od nove godine.
Svi gledaku da ugrabe promocije pre nove godine , ali videcemo vremenom mozda i smanje popuste.
Od ponedeljka ukinuli, na sajtu vise nema ni ovih meseci po 999

Koliko vidim nema više onih tarifa Morava ili kako su se već zvale. Na šta onda sada migriraju postojeće korisnike van UO koji su imali tu tarifu?
Nema jos obavestenja o migraciji starih paketa. Placas stari dok ne istekne UO, onda onu cenu bez UO ako odgovara. Ako ne odgovara ides na nove pakete ili druga mreza.

Od ponedeljka ukinuli, na sajtu vise nema ni ovih meseci po 999
Vidim sad, tih 999 dinara im bila totalna glupost , na vec ponudjen popost oni davali dodatni. Bice zanimljivo sta sad nude novim i starim. S obzirom na 4 kvartal kad im otislo 25000 korosnika a doslo.16000.

Poslednja izmena:
Poslao email mts-u da mi 13.03. istice ugovor za Box4 msat i pitao sta mogu da mi ponude za obnovu i danas zvali sa 064/733 i kazu 12 meseci 50% popusta i da je to max ponuda i ako mi ne odgovara da slobodno mogu 14.03. da razduzim opremu. Izgleda nista bez zahteva za prenos broja u drugu mrezu.

Od 1. marta su stopirali 15x1din. Pisao sam par poruka iznad. Zvao 4 agenta, svi mi rekli isto. Do kraja nedelje će imati nove ponude. Dogovorio sam se da se čujem sa agentom u subotu.

Juce je rodjaku istekao ugovor Morava i danas podneo zahtev za prenos na pripejd u A1,posle 2 sata zvali MTSa i ponudili 50% popust na Ekonomik 5XS,znaci moze popust i na manje tarife.

Nazad
Vrh Dno