Šta je novo?

Ultratanki flegšip telefoni udarili u zid: Samsung prvi put priznaje da je sledeća generacija pod znakom pitanja

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
Galaxy-S25-Edge-ilus-020326.webp

Ultratanki flegšip telefoni udarili u zid: Samsung prvi put priznaje da je sledeća generacija pod znakom pitanja​

Samsung retko javno govori o prodaji, ali ovoga puta poruke iz vrha kompanije otvaraju pitanje budućnosti ultratankih telefona

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/biznis/u...-da-je-sledeca-generacija-pod-znakom-pitanja/

Evo bas pišem sa takvog telefona i telefon je odličan nego onaj debeli i teški s25 bilo koje vrste a naročito ultra verzije .. iskreno zao mi je telefon nije prihvaćen jer je odličan i lagan telefon i dobrim procesorom . Probao sam neki dan fold 7 toliko je kilav sa exinos procesorom ovo je bas dobar telefon zao mi je sto je tako zavrsio .. samsung nije davno imao tako dobar telefon..

Koliko mu traje baterija? Dok zavrsi fudbalska utakmica? 😀

Jeste lepse ali i dalje je to cigla, doduse sa manjom baterijom od ostalih cigli.

Evo bas pišem sa takvog telefona i telefon je odličan nego onaj debeli i teški s25 bilo koje vrste a naročito ultra verzije .. iskreno zao mi je telefon nije prihvaćen jer je odličan i lagan telefon i dobrim procesorom . Probao sam neki dan fold 7 toliko je kilav sa exinos procesorom ovo je bas dobar telefon zao mi je sto je tako zavrsio .. samsung nije davno imao tako dobar telefon..
Ne sećam se da mi je debljina Galaxy telefona ikada smetala. Sa druge strane kad god sam razmatrao Galaxy S Ultra/Note bio mi je preveliki, smeta mi u ruci, smeta mi u džepu. Veća mi je cigla Edge sa svojih 6,7" nego S25 sa svojih 6"2 bez obzira na debljinu i očigledno nisam jedini koji ovako rezonuje. Razum je pobedio hype.
Edge je možda imao šansu da je došao sa Si/C baterijom ali bi onda doveo kupce u dilemu: kupiti Edge ili Ultra a rezultat bi bio da značajan broj na kraju kupi veliki iPhone.

Nazad
Vrh Dno