Šta je novo?

GLOBALTEL - virtuelni mobilni operator

Ističe mi freepaid za 2 dana. Aktivirala sam uzbudljivu kombinaciju 30 dana. I sad mi stoji kao na slici. Hoće li net da mi se sabere ili ne? Ili sam trebala samo paket za net da aktiviram?

Prilozi

• IMG_4998.jpeg
    IMG_4998.jpeg
    130 KB · Pregleda: 59
Ja sam uplatio neki plan,moro sm kad sam uzimo esim. Kad je sve bilo zavrseno,imam samo poklon plan na 15 dana. Sta se desilo sa mojim parama i planom i hoce li se pojaviti ,posle isteka dobrodoslice?

Net da minuti ne , ako ti ne treba minute dovoljan je i samo net
Odgovara mi ovako da imam 50 minuta na kartici jer mi se često desi na iPhonu da pobrkam kartice tj kad me neko zove na jedan broj automatski uzvraćam poziv sa istog broja i 100x sam svukla kredit bez veze.

Sad mi je stiglo da aktiviram dodatak iz freepaid grupe da bi mi se sadržaj preneo u naredni mesec. Da nisu nešto menjali?

podneo zahtev za prelazak na a1, sutradan zvali i ponudili 30gb, minuti sms neograniceno 6m, tako da i dalje zadrzavaju korisnike ponudom

Da li se na iphone vidi nesto sto pokazuje da je volte ukljucen bez poziva i tokom poziva, ne samo 4g ikonica.

Sabrao mi se net. Ovo je sad konačno idealan paket za mene. 50min od kojih ću da potrošim 3 i 200gb neta. Samo da potraje ovakva ponuda.
Super da si konačno nasla da mts ima dobar signal da se vise ne patis sa drugim mrežama. Ja ponekad zaboravim kolika je prednost da imas sve tri mreže i optiku... Pa mogu kako hoću...

pitanje, kako da prebacim sa esim na sim globaltel karticu, jel mogu do mts-a da trazim da je prebace na sim ili kako

Kupis novu karticu i pozoveš korisnički servis da ti urade prenos.

a mora se uzima nova msm ne daje mi se 500 kinte

sad bas uzeh treci komad pa ono, tek za dva meseca mogu da prenesem u a1 ako budu bili opet 6 meseci na mega plan, al trenutna solucija me zanima uzoh za druga a fon mu nema esim a zaboravih pa sad mi to zafrkancija

335 je esim samo nemoj zaboraviti da registrujes taj broj na sebe,pre nego trazis prebacivanje na esim.

225 je esim registrovao sam vec sad jedino da prebace na sim to mi treba 2gb 30 min/sms na 7 dana

Nazovi ili pisi i trazi pa ce prebaciti.

Ne ide se do A1 da odustanes, cim prihvatis ponudu od globaltela posle sat dva stigne sms od a1 da prenos broja nije odobren i to je to, cekas jedan dan da globatel aktivira promociju, ako ih nema za 24h da zovu okrenes 067 71234 i kazes da si dobio promociju al nije jos akrivirana i odmah je aktiviraju.

Poslao zahtev za prenos broja u Globaltel prošlu sredu. Od ugovora i sim kartice još uvek ništa. Baš su spori...

Meni stiglo danas za sutra ali sve posle toga pakao i vremenski i tehnicki.

Meni stiglo danas za sutra ali sve posle toga pakao i vremenski i tehnicki.

U kom smislu?

Evo sad zvao. Još nije ni poslato. Kažu: "Povećan obim posla" i "bio je vikend". Nadaju se da će poslati do kraja nedelje. Kažu da zovem u petak da proverim da li je poslato. 💩

Poslednja izmena:
Narvno da mozes.

Pa potpisao,pa se nisu javljali nekoliko dana. Onda rekose prenos u subotu pa je bio ,na kraju ,u cetvrtak. Pa e sim. Kupim, posaljem. Kaze niste registrovali i aktivirali broj. Niko nije ni rekao da moram. Posle pakao sa online registraciom. Zovem,kaze idite u mts,tamo ce vam registrovati. I na kraju kad su prebacili,cekao sam ceo dan da prebace na e sim. Sva sreca pa mi je broj nebitan inace bi nastao pakao

Ja isto zvao Globaltel prošle nedelje za prenos broja (utorak ili sreda) i danas mi je poštom stigao zahtev da potpišem i sim kartica
Nije to ništa, ja kad sam pre dve godine prenosio, čekao sam mesec dana.
Naravno nije do globaltela, već do kurirske službe sa kojom sarađuju.

Ne bih se slozio za kurirsku. Sad salju Post expresom a ,cini mi se,da su oni najbolji.

Nije do kurirske. Globaltel poslao u sredu, kod mene bilo u četvrtak.

Ne znam do koga je, ali u prosli utorak pre podne podnet zahtev za prenos broja jos ga nema kurir. Bas zato zvani ranije jer majci danas istice mega plan, da se ranije zavrsi ali sta je tu je.

Nazad
Vrh Dno