bojilica
Slavan
- Učlanjen(a)
- 30.01.2015
- Poena
- 315
Net da minuti ne , ako ti ne treba minute dovoljan je i samo netIstiče mi freepaid za 2 dana. Aktivirala sam uzbudljivu kombinaciju 30 dana. I sad mi stoji kao na slici. Hoće li net da mi se sabere ili ne? Ili sam trebala samo paket za net da aktiviram?
Odgovara mi ovako da imam 50 minuta na kartici jer mi se često desi na iPhonu da pobrkam kartice tj kad me neko zove na jedan broj automatski uzvraćam poziv sa istog broja i 100x sam svukla kredit bez veze.Net da minuti ne , ako ti ne treba minute dovoljan je i samo net
Čim ti istekne taj Freepaid, postaće ti vidljiv sabrani net i tih 50 minuta.Hoće li net da mi se sabere ili ne?
Nije tema za iphone, ali ne. Na iphone nema ikonice za volte.Da li se na iphone vidi nesto sto pokazuje da je volte ukljucen bez poziva i tokom poziva, ne samo 4g ikonica.
Super da si konačno nasla da mts ima dobar signal da se vise ne patis sa drugim mrežama. Ja ponekad zaboravim kolika je prednost da imas sve tri mreže i optiku... Pa mogu kako hoću...Sabrao mi se net. Ovo je sad konačno idealan paket za mene. 50min od kojih ću da potrošim 3 i 200gb neta. Samo da potraje ovakva ponuda.
Ne mora. Pozoveš korisnički i tražiš zamenu pa ti šalju kurirom. Bio sam do mts-a i ne može kod njih. Meni je lično bilo lakše da ga prebacim u A1.a mora se uzima nova msm ne daje mi se 500 kinte
Da li si morao da ideš do A1 da odustaneš od zahteva za prenos ili je dovoljno samo prihvatiti Globaltelovu ponudu?podneo zahtev za prelazak na a1, sutradan zvali i ponudili 30gb, minuti sms neograniceno 6m, tako da i dalje zadrzavaju korisnike ponudom
Meni stiglo danas za sutra ali sve posle toga pakao i vremenski i tehnicki.
Ja isto zvao Globaltel prošle nedelje za prenos broja (utorak ili sreda) i danas mi je poštom stigao zahtev da potpišem i sim karticaPoslao zahtev za prenos broja u Globaltel prošlu sredu. Od ugovora i sim kartice još uvek ništa. Baš su spori...
Nije to ništa, ja kad sam pre dve godine prenosio, čekao sam mesec dana.Ja isto zvao Globaltel prošle nedelje za prenos broja (utorak ili sreda) i danas mi je poštom stigao zahtev da potpišem i sim kartica
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari