dedamrsoje
Čuven
- Učlanjen(a)
- 07.01.2002
- Poena
- 925
Zanemari
Ap se menja u cn koji ide direktnim letom za Srbiju a ne preko Mađarske, ocekuj ds platis pdv za cenu koju feiliks logistics odluci. Inace nije prvi put da se menja iz cng, koji treba da ide u la...hu, na ap. Lopovska poslaKakva je ovo vrsta dostave , kurira
Dobio sam na aliju broj za praćenje
AP00797443973xxx, pre toga je bio CNG00799944517xxx pa je posle dan -dva promenjen na AP.....
Za sve ove godine na AE i 1000+ paketa nisam imao ovakav broj
Proveri ponovo, moja sa istim statusom i datumom večeras napokon na carini.Od 9.2. mi stoji status Prijem za jedan LA HU. Nema Za Carinu, nema Otprema, ne mrda od tad.
NIje to ništa, imam nekoliko UC..HU -ova sa "Arrived at local delivery center" statusom sa kraja Novembra, Decembra i Januara.Meni je od 5.2. UC...HU pošiljka negde u Srbiji, išao do pošte na Banovom brdu, nemaju pojma gde je, kod njih nije.
Posednji status na parcelapp-u Arrived at local delivery center.
CN posiljka poslata 16.feb, naplacen PDV tacno 20% od placenog iznosa. Cena kineza se ne vidi jer je prelepljen kao i obicno.
Takođe i kod mene jedna LA HU od 9.2. konačno stigla, ali vidim da su sada statusi drugačiji. Ranije prvi status bude prispela - izmenična pošta, pa onda sledeći status ide otprema i tu se vidi da li ide ka tebi ili na carinu, a sada je prvi status taj pošta carinjenja 10250.Proveri ponovo, moja sa istim statusom i datumom večeras napokon na carini.
imam potpuno isti status sa istim datumima 🤨danas mi stizu dve notifikacije da su mi LA HU posiljke delivery issue.
Na posta sajtu stoji samo prijem.
Na ecsc da ima problema sa dostavom?
Pogledajte prilog 529755
Pogledajte prilog 529756
kod mene ista prica, prijem 16. februara kod Poste i od tada nema novih statusa. Posta tvrdi da posiljka nije usla u Srbiju. Aliexpress 18.februara tvrdi arrived at local delivery center, po evidenciji madjarske poste 18. februar preparing for international delivery i posle toga nema promene statusa a juce Aliexpress salje poruku delivery unsuccessful! Nema posiljke nigde 11 dan. Logistika sa Alija me ubedjije da je posiljka u Srbiji. Igranka bez prestanka… Koliko moze da traje ovaj status od Madjarske do Srbije???Proveri ponovo, moja sa istim statusom i datumom večeras napokon na carini.
kako si dobio laptop za 99 din? To nije scam? Ili moras da kupis 6 razlicitih predmeta u odredjenij vrednosti da bi dobio lap za 99 din?Stigla su mi tri temu paketa u proseku 10 dana, nesto m-one nesto transfera. Dobio sam laptop za 99 din i taj paket nesto dugo putuje. Poslednji status je nedelja jutro da je poleteo sa aerodroma. I nikako da stigne do Srbije. Prethodna tri paketa su za dan bila kod nas. Jel se ovo cesto desava ili da se oprostim od paketa?
Pogledajte prilog 523741
Pratis status na sajtu nase poste. Ona ti je jedina relevantna.Ja sam danas dobio mejl od Alija za LA...HU pošiljku isto da je "delivery unsuccessful", čak je i isto vreme, 18:45. Taj "delivery unsuccessful" status dobijam na ecsc, cainao global i parcelsapp.
Na sajtu naše pošte isto stoji samo "prijem" sa jučerašnjim datumom.
Na sajtu mađarske pošte stoji "Preparing item for international transport" sa jučerašnjim datumom. Isto je i na 17track i ship24.
I kome sad čovek da veruje i šta da radi?
Zadnja tri skorašnja moja iskustva sa istom porukom od alija su obično značila da koliko već sutra u sandučetu pronađem papir da pošiljku mogu da podignem u pošti. Ne mora da znači. Što reče kolega, prati status na sajtu pošte.Ja sam danas dobio mejl od Alija za LA...HU pošiljku isto da je "delivery unsuccessful"
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari