Šta je novo?

Praćenje pošiljki (2026) - FAQ u prvoj poruci

Kakva je ovo vrsta dostave , kurira
Dobio sam na aliju broj za praćenje
AP00797443973xxx, pre toga je bio CNG00799944517xxx pa je posle dan -dva promenjen na AP.....
Za sve ove godine na AE i 1000+ paketa nisam imao ovakav broj

Kakva je ovo vrsta dostave , kurira
Dobio sam na aliju broj za praćenje
AP00797443973xxx, pre toga je bio CNG00799944517xxx pa je posle dan -dva promenjen na AP.....
Za sve ove godine na AE i 1000+ paketa nisam imao ovakav broj
Ap se menja u cn koji ide direktnim letom za Srbiju a ne preko Mađarske, ocekuj ds platis pdv za cenu koju feiliks logistics odluci. Inace nije prvi put da se menja iz cng, koji treba da ide u la...hu, na ap. Lopovska posla

Prilozi

• Screenshot_2026-02-26-20-01-57-827_org.mozilla.firefox.jpg
    Screenshot_2026-02-26-20-01-57-827_org.mozilla.firefox.jpg
    68.5 KB · Pregleda: 93
Meni je od 5.2. UC...HU pošiljka negde u Srbiji, išao do pošte na Banovom brdu, nemaju pojma gde je, kod njih nije.
Posednji status na parcelapp-u Arrived at local delivery center.

Meni je od 5.2. UC...HU pošiljka negde u Srbiji, išao do pošte na Banovom brdu, nemaju pojma gde je, kod njih nije.
Posednji status na parcelapp-u Arrived at local delivery center.
NIje to ništa, imam nekoliko UC..HU -ova sa "Arrived at local delivery center" statusom sa kraja Novembra, Decembra i Januara.
Pošta 11118 Maksima Gorkog.
Kasnije naručeni LA-ovi i CN-ovi odavno stigli.

Danas je stiglo 13 zaostalih posiljaka.
Sve su UC osim jedne CN i UC su prosle bez naplate, kao i do sada.
Vise od pola ih je bilo zaglavljeno na datum 9.februar.
CN posiljka poslata 16.feb, naplacen PDV tacno 20% od placenog iznosa. Cena kineza se ne vidi jer je prelepljen kao i obicno.

CN posiljka poslata 16.feb, naplacen PDV tacno 20% od placenog iznosa. Cena kineza se ne vidi jer je prelepljen kao i obicno.

Ne vidi se cena ni kad se pazljivo odvoje nalepnice jer je ni nema. Evo slikao sam sta pise na prvoj naepnici i preveo sa kineskog. U pitanju je takođe CN pošiljka sa placenim PDV.

Prilozi

• kineska deklaracija.jpg
    kineska deklaracija.jpg
    119.1 KB · Pregleda: 48
Proveri ponovo, moja sa istim statusom i datumom večeras napokon na carini.
Takođe i kod mene jedna LA HU od 9.2. konačno stigla, ali vidim da su sada statusi drugačiji. Ranije prvi status bude prispela - izmenična pošta, pa onda sledeći status ide otprema i tu se vidi da li ide ka tebi ili na carinu, a sada je prvi status taj pošta carinjenja 10250.

Moj paket sa Temu ide unazad. Juče pisalo da je prošao carinu i predan kuriru, danas piše da je preuzet od strane špeditera i pripremljen za carinu. 🤣

Danas su mi stigla dva paketa
LAxxxxxHU 2.2$ vrednost, poručen 28.01.,ništa nije naplaćeno
CNxxxxxx od 09.02. vrednost 3.21$ naplaćeno 64din.
Jutros sam na viber dobio poruku od pošte da su ove dve pošiljke prispele....

Meni su prosle nedelje za dva CN paketa ukupne vrednosti 16$ naplatili 321 dinar.

Proveri ponovo, moja sa istim statusom i datumom večeras napokon na carini.
kod mene ista prica, prijem 16. februara kod Poste i od tada nema novih statusa. Posta tvrdi da posiljka nije usla u Srbiju. Aliexpress 18.februara tvrdi arrived at local delivery center, po evidenciji madjarske poste 18. februar preparing for international delivery i posle toga nema promene statusa a juce Aliexpress salje poruku delivery unsuccessful! Nema posiljke nigde 11 dan. Logistika sa Alija me ubedjije da je posiljka u Srbiji. Igranka bez prestanka… Koliko moze da traje ovaj status od Madjarske do Srbije???

Stigla su mi tri temu paketa u proseku 10 dana, nesto m-one nesto transfera. Dobio sam laptop za 99 din i taj paket nesto dugo putuje. Poslednji status je nedelja jutro da je poleteo sa aerodroma. I nikako da stigne do Srbije. Prethodna tri paketa su za dan bila kod nas. Jel se ovo cesto desava ili da se oprostim od paketa?
Pogledajte prilog 523741
kako si dobio laptop za 99 din? To nije scam? Ili moras da kupis 6 razlicitih predmeta u odredjenij vrednosti da bi dobio lap za 99 din?

Pomera se nego tu vise ne mozes da vidis gde je jer ne prate VV brojeve

Evo i meni problem sa posiljkom. Pisao sam na ECSC da provere o čemu se radi...kod nas u pošti pise samo Prijem...

Prilozi

• IMG_20260227_180923.jpg
    IMG_20260227_180923.jpg
    145.1 KB · Pregleda: 48
I ja sam danas dobio oste statuse, međutim na 17track stoji ovako

Prilozi

• IMG_3825.jpeg
    IMG_3825.jpeg
    138.9 KB · Pregleda: 33
  • IMG_3827.jpeg
    IMG_3827.jpeg
    142 KB · Pregleda: 36
Ja sam danas dobio mejl od Alija za LA...HU pošiljku isto da je "delivery unsuccessful", čak je i isto vreme, 18:45. Taj "delivery unsuccessful" status dobijam na ecsc, cainao global i parcelsapp.
Na sajtu naše pošte isto stoji samo "prijem" sa jučerašnjim datumom.
Na sajtu mađarske pošte stoji "Preparing item for international transport" sa jučerašnjim datumom. Isto je i na 17track i ship24.

I kome sad čovek da veruje i šta da radi?

Danas tokom dana nekoliko LA posiljki preslo iz 13feb. ALDC u 10250 post customs

Izgleda da veci deo LA...HU paketa nekom magijom kampuje kod Madjara, i moja jedna LA0855..HU stoji sa zadnjim statusom 16.2 Prijem

Ja sam danas dobio mejl od Alija za LA...HU pošiljku isto da je "delivery unsuccessful", čak je i isto vreme, 18:45. Taj "delivery unsuccessful" status dobijam na ecsc, cainao global i parcelsapp.
Na sajtu naše pošte isto stoji samo "prijem" sa jučerašnjim datumom.
Na sajtu mađarske pošte stoji "Preparing item for international transport" sa jučerašnjim datumom. Isto je i na 17track i ship24.

I kome sad čovek da veruje i šta da radi?
Pratis status na sajtu nase poste. Ona ti je jedina relevantna.

Hvala! Da znam da ne jurim u poštu ako pošiljka još nije ni prošla našu carinu.

Ja sam danas dobio mejl od Alija za LA...HU pošiljku isto da je "delivery unsuccessful"
Zadnja tri skorašnja moja iskustva sa istom porukom od alija su obično značila da koliko već sutra u sandučetu pronađem papir da pošiljku mogu da podignem u pošti. Ne mora da znači. Što reče kolega, prati status na sajtu pošte.

Nazad
Vrh Dno