Šta je novo?

Netflix je u Srbiji (Pročitati prvi post)

• Začetnik teme Začetnik teme peja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Од Сонија има нешто и од Ворнера. Рецимо Елизијум је од Сонија има превод, ево сад Salt што је убачен исто има превод. Али доста Сонијевих нема. Можда они који су некада били на ХБО Макс па сада на Нетфликсу немају.

Možda je to bug neki da u Srbiji nije odmah bio dostupan prevod, ali u HR je bio odmah od dana dodavanja

Pogledajte prilog 526554
Врло могуће.

Ја сам сигуран да код нас ни плот није био на ХР, ни превода да је имало. Филм је ту већ неко време и доста ми се мота по оним категоријама.

Исто и за филм The Fall Guy није био лого нарављен на ХР све до вечерас кад сам видео да пише Каскадер 😀

Како се брате мили ови филмови и то блокбастери пребрзо изгубе из топ 10 чим немају превод. 😀 Ево сада It Ends With Us, филм који да има превод би гарант остао у топ 10 макар месец дана. Јер неки филмови не толико надувани маркетингом, а имају превод, лагано остају по месец дана. Претходно је то случај био са Дином 2, који је испао из топ 10 мислим чак након непуних недељу дана.

Meni danas javlja da payment moram da obnovim istekla kartica. Stavio novu virtuelnu(Visa Intesa) na 6m i prihvatilo iz prve.

Опет "зврчка" на Нетфликсу. 😀 Треба да стигне филм "Писма Јулији" и видим да филм има ХР постер, али овог пута плот је на енглеском, што би могло да значи да неће бити превода на ХР. Луд збуњеног овде изгледа мало 🤣До сада ово нисам видео.

Па да, Сони и Ворнер имају доста филмова тако да оно, углавном они немају превод (мада има Сонијевих који имају, ређе ако како који). У последње време Фоксови рецимо имају превод на Нетфликсу. Није било тако пре.

Мене рецимо занима шта ће бити када Нетфликс откупи ХБО. Пошто на ХБО Максу филмови из Сонијевог студија имају преводе као и из студија Ворнер. Ако се настави иста пракса као до сада на Нетфликсу онда ћемо изгубити локализацију за филмове из тих студија. Али није само ни то. Него тренутно ХБО Макс има права и за МГМ филмове, на Нетфликсу их нема, као и из студија А24. Свашта нешто би могло да изгуби локализацију ако Нетфликс буде болело уво да се цима за овај регион када прође продаја ХБО-а.

HBO ima dugoročnu saradnju sa svim provajderima u regionu i većina prihoda im verovatno tako i dolazi.Ako ne zbog nas bar zbog njih HBO OD i kanala će zadržati taj neki standard da se radi lokalizacija sadržaja. Jedino se možda može desiti radi povećanja prihoda da ne rade lokalizaciju za ceo region nego pošto su oni EU da hrvatska lokalizacija pokrije i nas i Bosance.

Шалу на страну мислим да то са Нигеријом је врло мали проценат који се "цима" тако за претплату на Нетфликс. Ван овог сајта не знам никог ко плаћа нигеријски, а познајем буквално на стотине људи који имају Нетфликс. Такође мислим да је Нетфликс сада много коришћен овде код нас у Србији, а да не помињем још Хрватску. Рецимо код мене на послу (а фабрика је у питању са преко 1000 запослених) гомила има претплату. Сад дал иду преко оператера неког или овако директно преко Нетфликса не битно.

mene nerviraju sto ne ubace podcast deo na Netflixu nego samo na US uz VPN radi

Jel može kratak presek za nekoga ko je 12 meseci bio off Netflix?
Poslednje sam plaćao preko turskih vaučer, ne vidim da to neko pominje.

Kada tražim redovne cene za srpski sajt, baca me na hrvatski sajt 🤔

Poslednja izmena:
Probaj Nigeriju prvo, duplo je jeftinija od domaće pretplate. Ova procedura:

Ne vraćam se ja na Netflix, već mi je potrebna info. A da kažem nekome, idi na nigerijski VPN i na nigerijskom Netflix ostavi podatke svoje kartice, u najmanju ruku zvuči kao loš vic 😂

Ne postoji nigerijski Netflix.
Netlix je jedan, a jezici su razni.
Jutros prosla uplata, oko 540 din za 4k paket.

Znam, znam, nego čim nekome kažeš Nigerija, odmah se pominje princ 😄
Kada plaćate preko Nigerije, gde je procesor za plaćanje?

Ponuda kada pristupam sa nase ip adrese je nasa Netflix ponuda.
Za ostale ne znam.

Па да са наше ИП. Да је са нигеријске, врло вероватно је другачија.

Zanima me da li neko zna kako da uzmem najjeftiniji primevideo,disney+ i appletv?
Da li ima i tamo mogućnost jeftinije pretplate kao nigerijski netflix?

Pozdrav, jel zna neko moze li za Netflix hrvatski titl ako nas nema, nisam uzimao pretplatu ranije nikad.

Samo hrvatski i ima.

Nazad
Vrh Dno