Šta je novo?

Netflix je u Srbiji (Pročitati prvi post)

• Začetnik teme Začetnik teme peja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa već rade na tom uređajima tamo gdje su dostupni, USA. npr.

To nisu Android igre, već igre posebno lansirane za igranje na TV-u.

Nisam gasio VPN.

Što se tiče samih igara, one se ne instaliraju nego i one idu preko streaminga što je i potvrđeno.

Through this beta, we're testing our game streaming technology and controller to make games playable across all devices where you enjoy Netflix.
Što zapravo znači da će biti dostupne gdje god ima Netflix aplikacija.

Možda ih jedino neće biti na nekim starijim uređajima....

@musicman koji si VPN koristio

Ja imam kompatibilni TCL tv I on 4k pro I ni na jednom nemam igre, samo na mobilnom se pojavljuju a tamo se moraju instalirati nisu u cloud-u

Ma kakvi, pokusao tetris, ****** tesko.

Jel neko naišao na srpsku sinhronizaciju crtaća, sem štrumfova(nova serija ima srp sinhronizaciju)?
Ono što klinci gledaju(Šrekaa, Kung fu Panda, Hotel Transilvanija, Malci, Grozni ja..) sve je na hrvrvatskom.
Imam sve skinuto sa srpskom sinhr pa im nekad pustim sa kompa ali mi lakse Netflix da pustam.
Vidim Garfilda nema na HBO a pojavio se na Netflix ali nema sinhronizacije

Stavi plex server, ja tako pustam sa kompa... Cak i dete od 6god pusta samo... Bude jednostavno kao netflix...

Nek javi neko na PP gde imaju ovi crtaci sa sprskom sinhronizacijom, takodje i ovi dugometrazni.

Podignes Plex server na racunaru koji je na istoj mrezi kao i Televizori. U plex serveru dodas foldere gde su crtaci/filmovi. To je server koji hostuje i sheruje tvoje video fajlove. Na televizoru instaliras plex app (aplikacija kao netflix), koja komunicira sa tvojim plex serverom a ne nekim 3rd party serverom.

Davno sam izasao iz ove price medjutim imam neki kredit na nekadasnjem turskom nalogu, ako sam dobro skontao isti vise ne sljaka kod nas ili ima neko resenje?

Davno sam izasao iz ove price medjutim imam neki kredit na nekadasnjem turskom nalogu, ako sam dobro skontao isti vise ne sljaka kod nas ili ima neko resenje?
Netflix više ne prodaje gift cards u Turskoj. Na internetu imas naći po nekim suludim cenama te zalihe koje su im ostale.

Nigerija ne najpovoljnika opcija, plaća se karticom. 5€, za razliku od 7.50€ u TR.

Nisi me razumeo, vec imam tu gift kard koju nisam aktivirao do fazon prekjuce, medjutim kada sam pokusao da pustim nesto na tvu dobijen poruku o geo locku... Je l postoji varijanta da se isti bar privremeno ponisti ili?

Nisi me razumeo, vec imam tu gift kard koju nisam aktivirao do fazon prekjuce, medjutim kada sam pokusao da pustim nesto na tvu dobijen poruku o geo locku... Je l postoji varijanta da se isti bar privremeno ponisti ili?
Geolock turskih naloga inače vazi samo Zapadnu Evropu i SAD. Ako si u tim državama, ne mozes prvih 30 dana gledati nista bez VPN-a na tursku

Za Nigeriju ti ne treba VPN za gledanje ako na to misliš, samo za otvaranje naloga.

Ne treba za srbiju, ali mislim da je bilo pitanje za "zapad", a za njega mislim da treba.

Опа бато! Ово је први пут да нешто што није имало ХР превод кад је дошло на Нетфликс сада добије. Реч је о филму "Она је та". Сигуран сам да дуго није имао превод и ево безвезе данас скроловао шта има и видим плот на хрватском, проверим преводе има и њих.

Не верујем да ће ово постати сада нека пракса и све што нема превод добити га сада, али ок лепо је видети да је и то могуће понекад 😀

Kad smo već kod prevoda, sinoć hteo da počnem breaking bad i nema hr prevod...

Опа бато! Ово је први пут да нешто што није имало ХР превод кад је дошло на Нетфликс сада добије. Реч је о филму "Она је та". Сигуран сам да дуго није имао превод и ево безвезе данас скроловао шта има и видим плот на хрватском, проверим преводе има и њих.

Не верујем да ће ово постати сада нека пракса и све што нема превод добити га сада, али ок лепо је видети да је и то могуће понекад 😀
Možda je to bug neki da u Srbiji nije odmah bio dostupan prevod, ali u HR je bio odmah od dana dodavanja

Screenshot 2026-02-02 at 20.49.45.png

Nema prevod zato sto BB pripada AMC-u i svi njihovi naslovi nemaju prevod. Koliko sam ja primetio, ono sto preuzmu od Universal-a ima prevod, od Sony-a nema, od WB nema, Paramount ima, Miramax ima itd.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno