Ja u Nigeriji nemam.😁Netflix members can play games on TV and on their computer (Netflix.com). The experience isn't yet available in all countries and on all devices. Our games are currently available in the US, Canada, United Kingdom, Spain, Mexico, France, Italy, Poland, Netherlands, Sweden, Belgium, Switzerland, Austria, Ireland, Finland, Germany, South Africa, Australia, and New Zealand on a selection of devices.
Imas na telefonu, i one rade uredno. (nigeria) i ako nije na spiskuHmmmm. Kako radi ako ga opcija još nije dostupna u Nigeriji?
Ja u Nigeriji nemam.😁
Kako pronaći igre na TV-u i na Netflix.com
Ako vidite opciju Igre u meniju na vrhu Netflix aplikacije na vašem pametnom televizoru, to znači da imate uređaj koji može igrati igre!
Odaberite ili potražite igru koju želite igrati i odaberite dugme Igraj igru .
Napomena: Vidjet ćete i mobilne igre. One se ne mogu igrati na TV-u, ali se mogu preuzeti i igrati na telefonu ili tabletu. Sve igre - mobilne i TV - uključene su u vaše članstvo: Nema oglasa, naknada ili kupovina unutar aplikacije.
Za igranje, potrebno je da povežete telefon ili tablet kao kontroler. Jednostavno skenirajte QR kod na televizoru telefonom i bit ćete povezani s igrom. Detaljnija uputstva možete pronaći u nastavku.
Ako ste na Netflix.com u web pregledniku Google Chrome ili Microsoft Edge i vidite opciju Igre u izborniku na vrhu početnog ekrana, to znači da imate uređaj koji može igrati igre.
Odaberite ili potražite igru koju želite igrati i odaberite dugme Igraj igru .
Napomena: U zavisnosti od vašeg uređaja, možete vidjeti igre za vaš web preglednik, kao i mobilne igre koje možete preuzeti na telefon. Ako vaš preglednik nije kompatibilan, možda ćete vidjeti samo mobilne igre za preuzimanje.
Za igranje je potrebna tastatura i miš ili mobilni telefon
Kliknite na igru koju želite igrati, a zatim kliknite na dugme Igraj igru.
Kod nas i u Nigeriji nisu još dostupne.Netflix members can play games on TV and on their computer (Netflix.com). The experience isn't yet available in all countries and on all devices. Our games are currently available in the US, Canada, United Kingdom, Spain, Mexico, France, Italy, Poland, Netherlands, Sweden, Belgium, Switzerland, Austria, Ireland, Finland, Germany, South Africa, Australia, and New Zealand on a selection of devices.
auu blago tebi...Ne.
Govorim o tome da imam Nigerijski nalog i da imam tu opciju na Netflixu na Shield TV.
I radi upravo tako kako sam je opisao.
Ne koristim vpn,pojma nemam juce sam primetio da se pojavilo.Od kada imaš to? Meni nema ni na Samsungu, Philips Androidu ni na Xiaomi Sticku...
Koristiš VPN?
Jesi mozda probao (ako imas) Shield controler sa tim igricama?12.1.1 build 23010..
Nisam siguran kako da slikam listu igara zbog ovog novijeg izgleda.
Možda još netko tu ima Shield pa da provjeri?Mene se čini da je ovo specifično pušteno za shield
Naravno, ti očigledno nisi igrao android multiplejer igre na TV sa joystikomJel vi zaista planirate da igrate te Netlix igre, pa ste toliko zainteresovani ili je fazon "zasto on ima, a ja nemam"? 😄
Jedno glupo pitanje, na koju foru rade te igre na TV-u? Da li su bas predvidjene da se instaliraju na TV ili nekim zaobilaznim putem?Napisao sam gore da ne igram ni ja na mobilnom, ali na TV je skroz druga priča kada je društvo tu
Igre su instalirane na uredjaj koji ima Netflix, cenim da ce igre biti dostupne na TV samo ako ima ATV.Jedno glupo pitanje, na koju foru rade te igre na TV-u? Da li su bas predvidjene da se instaliraju na TV ili nekim zaobilaznim putem?
Meni rade na Xiaomi 4K sticku.Most newer TV devices will support games. Here is a list of a few, and we’ll continue to roll out support to more devices:
Amazon Fire TV devices and smart TVs
Chromecast with Google TV
LG smart TVs
Roku devices and TVs (supported models)
Samsung smart TVs
Sony smart TVs
Nvidia SHIELD TV devices
TCL smart TVs
Vizio smart TVs
Xfinity 4k devices
Xumo devices and smart TVs
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari