Šta je novo?

Netflix je u Srbiji (Pročitati prvi post)

• Začetnik teme Začetnik teme peja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
100 dinala...

Jel zna neko kako igrice da se igraju na Google TV?

Izgleda da region nije podrzan, izgleda previše tražim

Pokrenes neku igru iz taba sa igrama,trazi da uparis sa telefonom i to je to.
Meni radi bez problema,Nigerija nalog

Da i ja mislim na tu opciju.
Cak i pise bas tu gde si linkovao isto ono sto sam i ja napisao

Hmmmm. Kako radi ako ga opcija još nije dostupna u Nigeriji?

Netflix members can play games on TV and on their computer (Netflix.com). The experience isn't yet available in all countries and on all devices. Our games are currently available in the US, Canada, United Kingdom, Spain, Mexico, France, Italy, Poland, Netherlands, Sweden, Belgium, Switzerland, Austria, Ireland, Finland, Germany, South Africa, Australia, and New Zealand on a selection of devices.
Ja u Nigeriji nemam.😁

Hmmmm. Kako radi ako ga opcija još nije dostupna u Nigeriji?

Ja u Nigeriji nemam.😁
Imas na telefonu, i one rade uredno. (nigeria) i ako nije na spisku

@Trollface govori o igrama koje se vide iz browsera pretpostavljam
To je ovo: https://www.netflix.com/games

a ja bih da ih instaliram i igram sa decom na TV, prosto na telefonu me to ne zanima.

Ovo bi bas bilo odlicno da radi, i dobar pravac u kome netflix moze da se razvije.

Kako pronaći igre na TV-u i na Netflix.com

Ako vidite opciju Igre u meniju na vrhu Netflix aplikacije na vašem pametnom televizoru, to znači da imate uređaj koji može igrati igre!

Odaberite ili potražite igru koju želite igrati i odaberite dugme Igraj igru .

Napomena: Vidjet ćete i mobilne igre. One se ne mogu igrati na TV-u, ali se mogu preuzeti i igrati na telefonu ili tabletu. Sve igre - mobilne i TV - uključene su u vaše članstvo: Nema oglasa, naknada ili kupovina unutar aplikacije.

Za igranje, potrebno je da povežete telefon ili tablet kao kontroler. Jednostavno skenirajte QR kod na televizoru telefonom i bit ćete povezani s igrom. Detaljnija uputstva možete pronaći u nastavku.

Ako ste na Netflix.com u web pregledniku Google Chrome ili Microsoft Edge i vidite opciju Igre u izborniku na vrhu početnog ekrana, to znači da imate uređaj koji može igrati igre.

Odaberite ili potražite igru koju želite igrati i odaberite dugme Igraj igru .

Napomena: U zavisnosti od vašeg uređaja, možete vidjeti igre za vaš web preglednik, kao i mobilne igre koje možete preuzeti na telefon. Ako vaš preglednik nije kompatibilan, možda ćete vidjeti samo mobilne igre za preuzimanje.

Za igranje je potrebna tastatura i miš ili mobilni telefon

Kliknite na igru koju želite igrati, a zatim kliknite na dugme Igraj igru.

Pa gore sam ti citirao gdje su dostupne igre na TV-u...

Evo opet:

Netflix members can play games on TV and on their computer (Netflix.com). The experience isn't yet available in all countries and on all devices. Our games are currently available in the US, Canada, United Kingdom, Spain, Mexico, France, Italy, Poland, Netherlands, Sweden, Belgium, Switzerland, Austria, Ireland, Finland, Germany, South Africa, Australia, and New Zealand on a selection of devices.
Kod nas i u Nigeriji nisu još dostupne.

Poslednja izmena:
Ne.
Govorim o tome da imam Nigerijski nalog i da imam tu opciju na Netflixu na Shield TV.
I radi upravo tako kako sam je opisao.

Prilozi

• IMG_20260118_161010593_HDR.jpg
    IMG_20260118_161010593_HDR.jpg
    223.2 KB · Pregleda: 132
Od kada imaš to? Meni nema ni na Samsungu, Philips Androidu ni na Xiaomi Sticku...

Koristiš VPN?

Ne.
Govorim o tome da imam Nigerijski nalog i da imam tu opciju na Netflixu na Shield TV.
I radi upravo tako kako sam je opisao.
auu blago tebi...
Ocigledno nemamo svi isto, ili zavisi od uredjaja.
Mada imam i ja onn 4k pro on je americki, mozda ce na njemu da radi.

daj sliku kako izgleda tab sa igrama

Od kada imaš to? Meni nema ni na Samsungu, Philips Androidu ni na Xiaomi Sticku...

Koristiš VPN?
Ne koristim vpn,pojma nemam juce sam primetio da se pojavilo.
Jedino sto bi odudaralo je da koristim na mtelovom netu.
Sibnem listu igara sutra 🙂

Koja je verzija aplikacije? Ako je jučer došlo kod tebe onda bi moglo ovih dana i kod ostalih....

12.1.1 build 23010..
Nisam siguran kako da slikam listu igara zbog ovog novijeg izgleda.

Prilozi

• IMG_20260119_035227345.jpg
    IMG_20260119_035227345.jpg
    197.5 KB · Pregleda: 96
Namam al mogu probati xbox-ov.
Mada kazu da kontroleri nisu podrzani koliko sam citao

Imam ja dva Shielda 2017 i 2019 pretplata NG. Nema Games kad je bez VPN.
Kad je na US regionu sa VPNom onda ima Games tab.

Nisam. Zapravo, uopsteno bas retko igram android igre. Nekad davno su se igrale te multiplayer, ali mahom sam gledao da to bude na kompu preko emulatora, tipa bluestacks, jer su na mobilnom iste te igre jele bateriju. Uglavnom, zakljucio sam da mi te iste igre oduzimaju jako puno vremena, pa sam ih batalio odavno.

Jedno glupo pitanje, na koju foru rade te igre na TV-u? Da li su bas predvidjene da se instaliraju na TV ili nekim zaobilaznim putem?
Igre su instalirane na uredjaj koji ima Netflix, cenim da ce igre biti dostupne na TV samo ako ima ATV.
Inace na konzolama tipa FTV stick ili Shield TV itd.

Mislim da se igre pokreću preko clouda i streaminga kao i serije/filmovi.

Dostupne su na gotovo svim uređajima:

Most newer TV devices will support games. Here is a list of a few, and we’ll continue to roll out support to more devices:

Amazon Fire TV devices and smart TVs

Chromecast with Google TV

LG smart TVs

Roku devices and TVs (supported models)

Samsung smart TVs

Sony smart TVs

Nvidia SHIELD TV devices

TCL smart TVs

Vizio smart TVs

Xfinity 4k devices

Xumo devices and smart TVs
Meni rade na Xiaomi 4K sticku.

Svi navedeni uredjaji sem LG i Samsunga su Android TV platforme u jednom ili drugom obliku.
Kako ce Android igre da rade na LG WebOS i Tyzenu neznam, cloud ili ne mora se nesto istalirati.(emulator)

Nazad
Vrh Dno