Šta je novo?

Samsung Galaxy S25

Nema vise brisanja kesa iz bootloadera. Stvarno nisu normalni ovi iz samsunga kao da namerno govore nemojte vise samsung da kupujete.

Ne bih se uzdao da S25 FE ima puno bolju autonomiju od S25 Edge. Razlika je 1000mAh ali ako je Exynos neefikasan kao i ranije, to nista ne znaci. Na gsmarena testu za bateriju su isti.

Ni posle februarskog ažuriranja nema 5G na Globaltel/Yettel (verovatno ni na MTS). CSC EUX. Ima li leka? Promena CSC do sada nije pomagala.

Ne razumem se u regione i to, ali sad vidim da je moj EUY..I radi 5g na Yetelu od prvog dana... Mozda je od pomoci info...

Ne znam sto kukate za 5g, brzine su za plakanje u najmanju ruku..
Po Beogradu ide 30,40 pa do vrtoglavih 70.. na Lefkadi (na plazi) sa Vodafone esim u svakom momentu preko 500

Moj primer:
Imam 5g.. jedva ali bas jedva posle 25-30 sekundi uspe da ucita video sa kamera u vikendici. (yettel 5G)

Sve u svemu, nista ne propustate 😀

@Logo Guru Evo plači. 😄 Sad sam izmerio brzinu kod kuće (BG, Dorćol).

Prilozi

• Screenshot_20260226_233649_Brave.jpg
    Screenshot_20260226_233649_Brave.jpg
    59.6 KB · Pregleda: 78
Poslednja izmena:
Gledam tako vasa merenja 5G brzine i uzmem da izmerim kod sebe, kad ono, 50 ne prelazi. Pogledam opis paketa, kad ono - to je limit, maltene na 90% paketa (ovde u De).

I ovde su ograničili isto na starim paketima, mora na nov. Ovaj njegov rezultat bude retkost, a obzirom da je A1 tu je upload jadan 10-15-20Mbps, evo testa svež sada urađen isto sa A1:

Prilozi

• IMG_1706.PNG
    IMG_1706.PNG
    138.1 KB · Pregleda: 68
Преглед вештачке интелигенције

The "Wipe cache partition" option has been removed from the Android Recovery menu on the Samsung Galaxy S25 Ultra following the February 2026 update
(One UI 8/8.5), restricting options to Reboot, Factory Reset, and Power off. This shift appears to be permanent, likely due to advancements in Android Runtime (ART) handling, making manual cache clearing obsolete.
Kao sto rekoh sve cine da ih kupci za....ju. Isteracu ovu ultru do sledeceg telefona i cisto sumnjam da ce sledeci telefon biti samsung. Mada i google sad radikalizuje aplikacije pa ce kao i kod is.anja instaliranje biti dozvoljeno samo pod njihovom dozvolom. Kako god ne dolazi dobro vreme za "slobodne" korisnike mobilnih telefona.

Prilozi

• Screenshot_20260227_163021_Brave.jpg
    Screenshot_20260227_163021_Brave.jpg
    45.8 KB · Pregleda: 45
I meni je sad veca brzina.. 350-500 ali i dalje to vergla, stuca i cima dok ne krene.
Jos uvek treba 15ak sekundi dok ne krene strim sa kamere.. cim predjem na wifi, momentalno pusta.

The "Wipe cache partition" option has been removed from the Android Recovery menu on the Samsung Galaxy S25 Ultra following the February 2026 update
(One UI 8/8.5), restricting options to Reboot, Factory Reset, and Power off. This shift appears to be permanent, likely due to advancements in Android Runtime (ART) handling, making manual cache clearing obsolete.
Kao sto rekoh sve cine da ih kupci za....ju. Isteracu ovu ultru do sledeceg telefona i cisto sumnjam da ce sledeci telefon biti samsung. Mada i google sad radikalizuje aplikacije pa ce kao i kod is.anja instaliranje biti dozvoljeno samo pod njihovom dozvolom. Kako god ne dolazi dobro vreme za "slobodne" korisnike mobilnih telefona.
Jel samo na Ultri ili i na S25/S25+?

Izgleda svuda, od Feb je to

Mob za tebe:
Purism Librem 5

Poješće ih kinezi sve kao i u autoindustriji, samo sa malo utegnu neke stvari u UI
Koje nepoštovanje korisnika...

Tako im je Huawei pokazao pravac i na kraju ih skembali... Idalje se secam P30 Pro i S10+ da nebese njih ne bi ni tada videli bateriju od 4000mAh

Bas cu da vidim kad na Mts u promenim paket na neku 5-cu, za metar dana da li cu moci da ufatim 5G, ali ni sada nista ne gubim...

Meni je samo utisak da nisam trebao play servise da azuriram. Zanaci 1d i 17h rada u pozadini i 7.5 % baterije...

Prvog dana kada sam roknuo februarsko ažuriranje,kamera je pocela da ludi.
Nenormalno je skakala slika,nije htela da se fokusira,baterija ludost koliko se grejala dva dana...Sve je to sada prestalo,ali se baterija brže troši.Drugar pored mene sedeo ne veruje šta gleda kada sam odradeo ažuriranje.Isto ima s25 ultru.Kod njega ništa,kod mene obrnuto.Njegov kupljen preko Mađara moj iz Austrije od drugara.Pa ajd sad,budi pametan.

Nazad
Vrh Dno