Ja ih kupio jesenas i dot bio mart mesec.Gledao sam neke Linglong allseason gume na Ananasu pa me zanimaju iskustva sa DOT-om.
Pisao sam im ali mi ne odgovaraju jer očigledno ni oni ne znaju iako je prodavac Spark.
Uzeo bih sve 4 gume i prelazim onaj prag od 35.000 za vaučer od 5000 ali vidim da ga odavno nije bilo 🙁
Stigle danas, 4 komada DOT 0126 (ocekivani rok isporuke bio 23/24.02. stigose dosta ranije)...Za kvalitet, ne ocekujem nita posebno, ali za stariji auto i manju kilometrazu koja ce se prelaziti, ja mislim sa su ok odnos cene i kvaliteta...5k po gumi sa dva iskoriscena vaucera na 8k izasle oko 18k...Gledao sam neke Linglong allseason gume na Ananasu pa me zanimaju iskustva sa DOT-om.
Pisao sam im ali mi ne odgovaraju jer očigledno ni oni ne znaju iako je prodavac Spark.
Uzeo bih sve 4 gume i prelazim onaj prag od 35.000 za vaučer od 5000 ali vidim da ga odavno nije bilo 🙁
Ovde matematika žešće nije uredu,ovaj sistem naplate izgleda obučavaju neki konobari pišem 1 a na plaćujem 2. Tako i ovde prvo na ovom među zbiru dodali 200 dinara i onda još 1500 i nešto na ukupno krajnju cenu sa popustom.

da se nadovežem...dostavlja "ananas express", to je ona njihova neka kurirska služba?Kojim sluzbama salju kad je abrzo oznaka i BGD? Samo da nije city 😀
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari