Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

U dijagonali 50"?

Za 43" je logicno da ima, nego je nekome bitnija dijagonala, ja ga licno ne bih uzeo ali mnogi bi.

Da, 50 inca, model sa slike. 16og avgusta je bio na akciji. Za taj novac top kupovina.

1000108530.jpg

To je vec super dil i ulov, ne secam se da sam vidjao tako nesto na ovim subotnjim akcijama, ali nisam ni ispratio detaljno.

Jos ako je bilo 2+3 god garancije, best buy

Vidim ananas za četvrti rodjendan daje ponovo one jedno časovne akcije, i sve iz spark-a. Zato su i šporet koji pratim i čekam vaučer poskupeli za 3000 pa će garant možda već sutra staviti na akciji sa sniženjem od -3000. I tako, sve je to normal.

Sutra tv subota? 😅

Torta im se ukiselila da bog da 😂

Prilozi

• Screenshot_20260214_175402_Gallery.jpg
    Screenshot_20260214_175402_Gallery.jpg
    151.5 KB · Pregleda: 178
  • Screenshot_20260214_175346_Gallery.jpg
    Screenshot_20260214_175346_Gallery.jpg
    202.2 KB · Pregleda: 180
Gledao sam neke Linglong allseason gume na Ananasu pa me zanimaju iskustva sa DOT-om.
Pisao sam im ali mi ne odgovaraju jer očigledno ni oni ne znaju iako je prodavac Spark.
Uzeo bih sve 4 gume i prelazim onaj prag od 35.000 za vaučer od 5000 ali vidim da ga odavno nije bilo 🙁

Gledao sam neke Linglong allseason gume na Ananasu pa me zanimaju iskustva sa DOT-om.
Pisao sam im ali mi ne odgovaraju jer očigledno ni oni ne znaju iako je prodavac Spark.
Uzeo bih sve 4 gume i prelazim onaj prag od 35.000 za vaučer od 5000 ali vidim da ga odavno nije bilo 🙁
Ja ih kupio jesenas i dot bio mart mesec.

Stigle danas, 4 komada DOT 0126 (ocekivani rok isporuke bio 23/24.02. stigose dosta ranije)...Za kvalitet, ne ocekujem nita posebno, ali za stariji auto i manju kilometrazu koja ce se prelaziti, ja mislim sa su ok odnos cene i kvaliteta...5k po gumi sa dva iskoriscena vaucera na 8k izasle oko 18k...

Da sada sam belu tehniku kupovao od sparka, ali sada šporet koji želim da kupim je jeftiniji kod VITEZ&COM DOO. Da li je neko uzimao kod njih i dali su pouzdani kao spark?

Jesu, nisam imao zamerki, može samo isporuka da bude koji dan duža, inače ništa nije drugačije. Naravno kupuješ gde je najjeftinije!

Info cisto da znate ako patike salje spark ili bilo sta u svakom slucaju oni ne rade zamenu vec samo refund. Ako salje djak ili planeta i ostali onda rade zamenu velicine/broja.

Kojim sluzbama salju kad je abrzo oznaka i BGD? Samo da nije city 😀

Pisao sam veću u drugoj temi.
Hoću da kupim 4 all season gume na Ananasu (prodavac je Spark) ali imam jedan problem.
Imaju bag u opisu težine, bukvalno samo na tom modelu guma koje meni trebaju. Stoji da je težina gume 11 kg iako je prava težina 7 kg. I kad stavim sve 4 gume u korpu, kalkulator poštarine automatski stavi cenu dostavu 1.990 dinara jer pošiljka prelazi 40 kg. Poslao sam im mail, priznali su grešku, izvinili se i zahvalili što sam im ukazao na propustu i obećali da će što pre ispraviti grešku u sistemu. Od tada je prošlo 10 dana ali i dalje nije promenjeno.
Prekjuče sam im opet poslao mail gde su mi odgovorili da znaju za grešku, opet se zahvaljuju i pišu mi da su već prosledili nalog za ispravku u opisu i da će u budućnosti to biti ispravljeno.
Prekjuče je bio aktivan vaučer a5000 koji mi se baš uklapa jer su 4 gume malo ispod 35.000 i dodao sam neke dečije patike za 3.000 ali džabe, kalkulator poštarine dodaje 1.990 za dostavu.
Sinoć zvao telefonom podršku, objasnio im problem i ona me savetuje da naručim jednu po jednu gumu kao četiri različite porudžbine jer ću onda dobiti onaj sad aktuelni vaučer od 10.000 za kupovinu preko 50.000 ?!? Međutim, ja nisam planirao neku kupovinu preko 50.000 uskoro a i ne bih da rizikujem da mi se pošalju 4 gume sa različitim DOT-om. Tako sam prošle godine naručio 2 x 2 gume i stigle su gume sa različitim DOT-om.
Više od 15 godina kupujem online i ovakve stvari se obično rešavaju jednim mailom ili pozivom tako da ne razumem zašto je Ananasu toliki problem da ispravi jednu banalnu sitnicu u opisu proizvoda.

Zar kurirska služba za gume ne koristi poseban cenovnik,a ne po kilogramu.

Kod Ananasa se poštarina automatski obračunava po težini. Za a+korisnike je besplatna preko 2.000 dinara i ako težina paketa ne prelazi 30 kg (do pre par dana je bilo 40 kg).
U mom konkretnom slučaju, prava težina jedne gume je 7 kg (što su oni i priznali).
4 gume su 28 kg i onda je dostava besplatna.
Međutim, njima u opisu te gume greškom stoji da je težina te gume 11 kg i onda kad se u korpu stave 4 gume, to ispada 44 kg i sistem automatski stavlja cenu dostave 1.990 dinara.
I to ne mogu da isprave već 10 dana a kada će, ne zna se. Samo su mi rekli da rade na tome.

Nešto im tu aplikacija brljavi, to je popust jer je ta guma zapravo koštala oko 9500, a cena je bila zapravo sa popustom oko 8000. Prikazuje se bezveze taj popust.

200 din je naknada za placanje kuci 🙂 To je ok.

Upotrebljen je vaucer od 5000 i ovo nije komplet pošiljka...Evo celog racuna. Dakle bezveze te samo buni popust od oko 6000, a to je bila akcija sa 9500 na 8000.

Screenshot 2026-03-01 021838.png

Screenshot 2026-03-01 021926.png
Screenshot 2026-03-01 022405.png

Nazad
Vrh Dno