Da li može circle to search i za Oppo preko MiCTS?Evo nakon 15ak dana koristenja Vivo x200 mini mogu dat neki svoj sud o njemu.
Telefon se instant popeo u top3 mobitela koje sam koristio (100+), stavljam ga rame uz rame sa x100u i legendarnim mate 20 pro.
Telefonu inače jako lako nađem manu i svrbi me svaki dan sve više dok ga ne promjenim.
Ako bi je baš tražio ovom mobitelu, to bi možda bilo što ne podržava ikone trecih strana, i to je to.
Prešao sam na njega sa famoznog x300 pro koji mi nikako nije ležao u ruci kako treba, a ovaj kao da je stvoren za moju ruku.
Ajmo proc par stvari:
Zaslon i forma:
Mobitel je kompaktan, ravnih bridova, dovoljno tanak da se "ne ureže" u ruku.
A modul kamere nije niti blizu izbačen kao na velikoj braći.
Pogledajte prilog 522832
Bočne tipke su idealno smještene, a čitač otiska prsta je nize nego inače, ali radi kompaktnosti je nekako na prirodnoj poziciji.
Sam zaslon je divota, dovoljno gust da saje premium dojam, boje, kutovi gledanja, svjetlina sve na odličnom nivou.
Softver:
Sve što jednom balkancu treba. Puna google podrska iako je cisti kinez, android auto, google pay, google passwords sve radi kako treba, a tu su i neki dodatci kao snimanje poziva, kloniranje bilo koje aplikacije, sotver za "krađu" filtera sa slika.
Nema ugrađen googleov circle to search ali se jako lako osposobi sa MiCTS aplikacijom.
Baterija i punjenje. Nema tu sta puno mudrovat, cca 7-8h sati ekrana ovisi jesam više 5g ili wifi. Puni se jako brzo na svoj punjac, dok npr na xiaomi punjac sporo puni.
Zanimljivo da se brzo puni i na motorolin punjač.
Kamera nije kao na x100u ili na x300p.
Ali nije ni daleko, sve sotverske funkcije su tu (namistanje ostrine, kontrasta isl, duga ekspozicija, landscape mod, humanistic, filteri itd).
Najveca briga mi je bila telephoto senzora od 1/1.95 ali iskrenk cak mi nesto vise pase tih 70mm nego 85 koji su inace na vivo kamerama.
Eventulano bi volio da telephoto podržava 4k120, al *** moraju nesto izbacit.
Sve u svemu ima visokih 4.8/5 od mene.
Može na svaki telefonDa li može circle to search i za Oppo preko MiCTS?
Na Vivu X200 pro CN nisam uspeoMože na svaki telefon
Bukvalno ništa prostije.. čak može prečica da se stavi u controle centar kada se spusti onaj prozor sa gornje ivice.Na Vivu X200 pro CN nisam uspeo
Ima kineska i globalna verzija origin os6.
Imam trenutno x200 pro global i kinez doma.
Global ima google feed, circle to search i google telefon (bez snimanja poziva) i sve standardne jezike. Nema neke widgete tipa za daljinski upravljac.
Kinez ima vivo telfon (snimanje poziva, ai scam odbijanje itd), dosta dodatnih widgeta, animacije su glađe i baterija dulje traje.
Osobno preferiram kineza cistog.
Šta je tačno ovde ukupan screen on time ?Danas sam ga baš maltretirao sa ne tako zahtevnim igricama i društvenim mrežama. X200 ultra - 100% wi-fi
Nemoj to da te prevari pošto je 10h, na 12 sati ukupnog korišćenja sa standby-om. Znaci normalno korišćenje na 24h oko 6-7h.Šta je tačno ovde ukupan screen on time ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari