ne baš, moj aqua 10u potroši 4 litre za dva mopiranje stana 🤣 meni destilovana baš i nije isplativa.Robot usisivači baš malo vode koriste, stvarno nema potrebe sipati česmovaču. Ne znam da li za mesec dana potrosim jedan ceo balon od 6l.
bogme roler trosi.Pa, kako može toliko, nemoj zezati shvatiće te ozbiljno ovde neko 😀
U s10+ je zapremina 200 ml. To je na high water level podešavanju tačno 60m2 kod mene, dnevna i kuhinja.
Hodnik i ostale prostorije puštam duplo ređe, a ove dve otprilike na 2 ili 3 dana.
Nek bude 3x nedeljno po 200ml, i jos jednom za ostale prostorije još 60m2 to je 800ml, da zaokružimo 1l.
Mesečno onda 4l.
Kako ti potrošiš 4 litre za dva mopiranja stana koji je sigurno manji od 120m2?
Ne vredi, u 2/3 situacije se zaglavljuje konstantno na istom mestu. Bas me nervira.Poceo S20+ ozbiljno da mi se zaglupljuje, izbacuje laser sensor error - please check if the bumper at the front of the robot vacuum can rebound properly. Zanimljivo je sto se ovo desava uvek na istom mestu u kupatilu. Ceo stan prodje i tu zabode.
Ne znam sta da mu radim, ocistio sam ga vec, probao sam da resetujem mapu da izmapira iz pocetka, opet isto..
meni je procureo, tačno posle mesec dana ali je jako glupa stvar.@psychofedex
Kako se pokazao nakon mesec dana rada?
Za koliko vremena ti zavrsi stan?
Naisao sam na par slucajeva gde korisnici kazu da im je nakon mesec dana procureo na bazi a to se desava tokom samociscenja. Da li si imao ovakvu situaciju?
Da, osuši se sve posle minut, dva, i da, dosta vode ode na pranje rolera.I pod bude suv nedugo nakon njegovog prolaska? Negde tolika voda mora da završi
U stvari, onda ti sva ta voda ode na pranje rolera, nema gde drugde.

Kupljen S40 pro, hvala na pomoći u odlučivanju...Ja već nekih 6 meseci imam S20+ iza sada sam zadovoljna mašinom. Međutim, kad bih sada kupovala usisivač verovatno bih se opredelila za s40 pro jer po specifikacijama deluje da je jači od S20+, ima neke mogućnosti koje S20+ nema a u ovom trenutku cena imje praktično ista.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari