Šta je novo?

PlayStation - Akcije, promocije i PSN dopune

Koje su cene ps plus na Indiji, zanima me konkretno extra po mesecima?

Uu bas je jeftinije u odnosu na USA. Znaci napravim novi ps indija nalog (nebitna je adresa, stavljate bilo koju u Indiji?), na indijskom amazonu blejim 24h dok se ne pojave gift kartice i posle dodam na nalog? Je l prilikom pravljenja amazon indijskog naloga isto da stavim neku adresu u Indiji?

Posle mogu console share pa da koristim na usa nalogu?

Ne mogu više da plhvatam jel radite gimnastiku sa dopunama jer paypal i kartice ne rade na Indjiji? Tačnije za kartice znam za paypal nisam ispratio.

Uu bas je jeftinije u odnosu na USA. Znaci napravim novi ps indija nalog (nebitna je adresa, stavljate bilo koju u Indiji?), na indijskom amazonu blejim 24h dok se ne pojave gift kartice i posle dodam na nalog? Je l prilikom pravljenja amazon indijskog naloga isto da stavim neku adresu u Indiji?

Posle mogu console share pa da koristim na usa nalogu?
Probao sam da se registrujem na indijski amazon, registracija ne prolazi izgleda da moraš imati indijski mobilni telefon sada.

1582217206603.jpg
šalim se, nažalost malo zaposlen ali štekam rupije za nikad se ne zna, a još nisam potrošio ni one USD dopune šo su bile 100 za 75 😭

Poslednja izmena:
Pitam kao neko ko je prije par dana prvi put sjeo za playstation 😁

Vidim na Playstation Store ima neka Critic's Choice akcija, popusti do 75% itd...zavrsava za 2 dana.
Jesu li ovo bas neke dobre cijene, da li da kupim nesto, ili su ovakvi popusti redovni?

Redovno idu takvi popusti, ne nasedaj na FOMO 🙂

Cim se zavrsi ta akcija krece nova, manje vise rotiraju igre, u jednoj akciji normalna verzija, u drugoj deluxe. Ponekad uleti neka nova igra na popustu ili neko bas jak popust na nesto ali to je retko.

Prati prosle cene na psdeals, dekudeals, psprices ili slicnim sajtovima

PS Plus igre za mart:

PGA Tour 2K25
Monster Hunter Rise
Slime Rancher 2
The Elder Scrolls Online

PS+ ti je obavezan ako će se dete igrati online. PS+ premium ti je redovna cena oko 160$, na popustima 99$. Za online igranje ti nije potreban premium, možeš i essential, ili extra, samo se razlikuju po broju besplatnih igara koje imaš u katalogu. Recimo da je extra neka zlatna sredina. Vidim da je cena 450eur na skrinšotu, ispada da 2 godine premiuma plaćaš 50eur što je jako dobra cena. Ja bih lično uzeo tako, jedino ako si u fazonu da ti je bitna slim konzola, ali pretpostavljam da nisi čim se dvoumiš.
Naravno, sve ovo pod uslovom da znaš šta podrazumeva pretplata, a podrazumeva mogućnost online igranja, 2-3 igre mesečno koje su zauvek tvoje (dok plaćaš pretplatu bilo kog nivoa) i stotine igara (600-700) koje se vrte po katalogu (neke su uvek tu a neke dolaze i odlaze). Dakle ključno ti je da definišeš da li ti pretplata uopšte treba, pa na osnovu toga da odlučiš.

Da li je neko dobijao ovu poruku?

Na nalogu imam 250$ i kupio sam dopunu jos od 200$ ali ne mogu da dodam?

Koliko je maksimum koliko mogu da imam na wallet-u?
Screenshot 2026-02-27 075607.png

Video sam da je izgleda prosle godine limit bio 375$ ali da su ljudi ove godine išli i iznad toga ali nisam video nigde preko 400$. A nisam našao podatak ni koliki je tačan limit.

Kako stvari stoje ispod 450$ 😀

Bas glupost, a da li neko zna da li je kod koji sam dobio trajan ili istice posle nekog vremena?

Generalno PSN kod za dopunu nema rok trajanja, osim kupovine kod sumnjivih preprodavaca jer mogu tu istu da prodaju i drugome.

Uzeo sam sa sajta driffle.com, valjda nece biti problema da dopunim posle nekog vremena. 🍻

Oni su okej već, nemaš brige.

Nazad
Vrh Dno