Nešto sitno ispod 5k Rupija trenutno izađe 12m Deluxe, dok je Extra sitno preko 5k za 12m. Mesečno ne znam cene.Koje su cene ps plus na Indiji, zanima me konkretno extra po mesecima?
Probao sam da se registrujem na indijski amazon, registracija ne prolazi izgleda da moraš imati indijski mobilni telefon sada.Uu bas je jeftinije u odnosu na USA. Znaci napravim novi ps indija nalog (nebitna je adresa, stavljate bilo koju u Indiji?), na indijskom amazonu blejim 24h dok se ne pojave gift kartice i posle dodam na nalog? Je l prilikom pravljenja amazon indijskog naloga isto da stavim neku adresu u Indiji?
Posle mogu console share pa da koristim na usa nalogu?
Imam 4 indijca u firmi 🙂 Ili gimnastika iznajmiti tel.broj za oko 0.29 € dok stigne provera 🙂Navataj nekog iz Shine kad čiste zgradu 😁 ima broj 100%
Nema paypal 😒Ne mogu više da plhvatam jel radite gimnastiku sa dopunama jer paypal i kartice ne rade na Indjiji? Tačnije za kartice znam za paypal nisam ispratio.
A Applepay?Nema paypal 😒
Ni to kod Punjabia. 😒A Applepay?
Odradio Amazon automatski 😏I meni su odmah bili poslali jutros 5k, proverite spam/junk foldere
Pogledajte prilog 529403
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari