Piši Temu-u i traži od njih da ti proslede info u kom parcel shopu je tvoj paket.Onda čekam 20 dana, pa odšteta od Temua.
Klikni na slušalice iz aplikacije i objasni sve lepo na engleskom, iskoristi ako ti bude potreban i Google AI za formiranje teksta.Како да се пише Тему, јел има неко мејл или само виртуелни асистент?
Nije realno pošto su Transfera i City previše povezani, a Kinezi se ne gade previše da se povezuju sa lokalnim šerifima, da nije tako ne bi im bilo ni dopušteno da se ponašaju tako kako se ponašaju. U bilo kojoj drugoj jurisdikciji odavno bi im bila oduzeta licenca za lokalni poštanski saobraćaj.Мислим да свакако треба покренути неку петицију да се Сити избаци из Тему.

Kada preusmeriš na paketomat kuriri to ne vide, a ne vide ni u parcel šopovima, navodno sve je to zbog novog softvera.Ne razumem tu priču sa zamenom softvera. Šta bi to trebalo da znači? Softver zameniš za max sat vremena i ideš dalje ili ako je nešto puklo pri migraciji onda ostaneš na starom dok ne rešiš neočekivane probleme.
Evo ide nova X kurirska, videcemo kakvi ce oni biti 😀Bahati jesu, ocigledno pored toga i ne stizu da odrade veliki broj paketa...
Neka biznis ideja gratis je da se otvori kurirska sluzba i da se rese problemi, usput i obogati 😀
Jesam, pise da je na linijskom vozilu, to me i buni.A jesi li proverio status pošiljke na sajtu M-One?
Pisao sam svima, za sada sam dobio samo 200 din od Temua, a brojim sitno do 45 dana od pošiljke, mada ne znam koliko će da refundiraju, jer je bilo i 1000 din gratis na QQQQ.Piši Temu-u i traži od njih da ti proslede info u kom parcel shopu je tvoj paket.
Dužni su da to urade na tvoj zahtev ako im objasniš da nemaš načina da stupiš u kontakt sa City-jem.
Druga opcija ti je da direktno zoveš Transferu, i njih je teško dobiti ali se za razliku od City-ja ponekad desi da se i jave na telefon.
Milsped kurirska sluzba, generalno novi su u dostavi posiljki, ja za sad nisam imao problema sa njihovim kuririma.Koji su ti M-One, el oni voze sve ili neko domaći preuzima?
Jesam, pise da je na linijskom vozilu, to me i buni.
Treći dan od isporuke ide uplata.Nisam dugo slao pakete preko DExpressa pa me interesuje posle koliko vremena otkupni paket uplate meni na racun? Znam da sam ranije cekao po 3-4 dana. Bex se nesto pokvario pa bih da ih menjam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari