Meni su tvoji radovi zanimljivi.
Verujem da je tebi proces pravljenja od početka do krajnjeg rezultata još i zanimljiviji.
Kreativnost i umetnost umeju da ispune život na način, osećaj i iskustvo kako verovatno ništa drugo ne može.
To je upleteno u samu srž našeg bića, rekao bih.
Ok, ono AI nije "ovozemaljsko" i možemo diskutovati u nedogled šta je od toga naša kreacija a šta nije, nego..
.. nije to sada ni bitno.
Bitno da su tvoji rezultati recimo meni zanimljivi.
Verovatno zato što sam nekada, početkom (čuvenih) osamdesetih,
snimao na audio kasete muziku iz igara za Commodore 64 i to slušao.
Toliko, da bih pored disco muzike (snimane sa radio emisije "Disko susreti"), punk i heavy metal koje smo u društvu međusobno presnimavali i razmenjivali, za kasetofon u kući i walkman van kuće, uvek imao i po jednu od tih kaseta.
Kada tome dodamo i uvek prisutan neki od SF romana - bilo je to za mene neverovatno vreme života u iščekivanju budućnosti koju će nam računari doneti.
Danas živimo u toj budućnosti. Koja doduše, nije baš onakva kakvom smo je tada zamišljali, ali..
.. meni su zanimljivi tvoji radovi.
Danas, lično - samo se Radio Beograd 2 sluša u kući tokom celoga dana.
Muzika je toliko dostupna, raznovrsna.. toliko je imamo u izobilju, da je meni to previše.
Nekada je bio jedan Iron Maiden, jedan Ramones ili Billy Idol.
Danas ih ima verovatno na desetine. Plus, AI može u tom stilu da generiše muziku koja će trajati danima, ne samo minutima, kao nekada.
I onda, takva muzika postaje samo pozadina.
Što opet, ništa ne umanjuje zanimljivost tvojih kreacija.
Kao što rekoh - meni jeste zanimljivo videti i čuti čime se neko bavi i kako to danas izgleda.
Tebe ispunjava i to je ustvari najbitnije.
Umetnost se stvara iz i za onoga ko je stvara.
Kasnije je plus ako i drugima privuče pažnju i izazove emocije slične onima koje je autor osećao. Ili prenese poruku koju je autor imao nameru preneti i sl.
Lepo je pronaći svoj "niche",
iako to mesto nije svima jednako poznato i blisko.
Tako i treba, svaka čast!Ja imam par pesama odradjenih preko suno aplikacije, suno koristim za vokal i muziku.
Ubacim svoj tekst i suno odradi sve ostalo sa tim što nije samo klikneš i to je to. Ja sam perfekcionista pa idem na reuse, davanje novih smernica i idem do granice dok ne budem zadovoljan, odnosno da bude približno onome što sam zamislio, ponekad i menjam sam tekst da bi se uklopio u muziku koju je suno napravio.
Kratak odgovor: jeste. Ponekad se i spot/audio emituje na YT Music, ali fokus je na zvanična izdanja sa Izvođač/Release/Various Artists - Topic kanala, jer je prvenstveno zamišljen kao streaming platforma nastala utapanjem Google Play Music u YouTube, koji je objavljivao Art track kao prvobitnu formu koja je rekonverzijom zamenjena u kockaste videe sa omotima.Da li je YouTube i YouTube Music isto? U smislu - sve što je na YouTube, to je i na YouTube Music?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari