Šta je novo?

Najjeftiniji market lanac za online kupovinu kod nas? (Zabranjeno traženje i zamena vaučera - instant ban)

• Začetnik teme Začetnik teme owim
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Poklanjamo vam 700 RSD za kupovinu u IDEA online prodavnici.🎁📲

Kod: 700GLWO

Vaučer od 700 RSD možete iskoristiti pri kupovini od 6.500 RSD ili više, do 11.02.2026.
Pravo učestvovanja u ovoj aktivnosti imaju isključivo korisnici obavešteni putem Viber poruke, samo za online kupovinu sa kućnom dostavom u Beogradu.
Važi samo za fizička lica.

Vaša IDEA online.

Poklanjamo vam 800 RSD za kupovinu u IDEA online prodavnici.🎁📲

Kod: 800RXSG

Vaučer od 800 RSD možete iskoristiti pri kupovini od 7.500 RSD ili više, do 11.02.2026.
Pravo učestvovanja u ovoj aktivnosti imaju isključivo korisnici obavešteni putem Viber ili SMS poruke, samo za online kupovinu sa kućnom dostavom u Beogradu.

Vaša IDEA online.

Poklanjamo vam 700 RSD za kupovinu u IDEA online prodavnici.🎁📲

Kod: 700REJH

Vaučer od 700 RSD možete iskoristiti pri kupovini od 5.000 RSD ili više, do 11.02.2026.
Pravo učestvovanja u ovoj aktivnosti imaju isključivo korisnici obavešteni putem Viber poruke, samo za online kupovinu sa kućnom dostavom u Beogradu.

Vaša IDEA online.

Super ako je tako, izvinjavam se @dejanede. Taj kod jeste samo za prvu kupovinu, verovatno su pustili svima iz nekih razloga, ili je bug...

Pogledajte prilog 526623
Prihvatio mi ga je pre dvadesetak minuta, ali kad je trebalo da odem na plaćanje, iskočilo mi je da je kod neispravan, i iako i dalje stoji smanjeni iznos sa uračunatim vaučerom, ne mogu dalje sa te strane.
Izgleda da je bila greška, ali su sada onemogućili.

Baš su maštoviti, posle TIV ide VIT 😀

Uz promo kod VIT500 ostvari 500 rsd popusta pri kupovini od minimum 5.000 rsd+troškovi dostave.
🗓️ Promo kod možeš iskoristiti jedanput za termine isporuke 06.02-08.02.

Tvoj Maxi Online!
(Beograd, ako je bitno)

Uštedi 500 rsd uz Maxi Online!

Uz promo kod MIH500 ostvari 500 rsd popusta pri kupovini od minimum 5.000 rsd+troškovi dostave.
🗓️ Promo kod možeš iskoristiti jedanput za termine isporuke 09.02-11.02.

Tvoj Maxi Online!

Ovo je sramno malo, ali bolji nemam trenutno:

Uz promo kod HPM500 ostvari 500 rsd popusta pri kupovini od minimum 6.000 rsd+troškovi dostave.
🗓️ Promo kod možeš iskoristiti jedanput za termine isporuke 11.02-13.02.

Uz promo kod PEP500 ostvari 500 rsd popusta pri kupovini od minimum 5.000 rsd+troškovi dostave.
🗓️ Promo kod možeš iskoristiti jedanput za termine isporuke 13.02-15.02.
Maxi, Bgd

Nakon 100 godina...dobi i ja neki.

Uz promo kod PEN500 ostvari 500 rsd popusta pri kupovini od minimum 5.000 rsd+troškovi dostave.
🗓️ Promo kod možeš iskoristiti jedanput za termine isporuke 15.02-17.02.

Uz promo kod NEP500 ostvari 500 rsd popusta pri kupovini od minimum 6.000 rsd+troškovi dostave.
🗓️ Promo kod možeš iskoristiti jedanput za termine isporuke 16.02-18.02.

Uz promo kod WER500 ostvari 500 rsd popusta pri kupovini od minimum 5.000 rsd+troškovi dostave.
🗓️ Promo kod možeš iskoristiti jedanput za termine isporuke 19.02-21.02.

Juce stiglo, malo kasnim.

Uz promo kod DDZ500 ostvari 500 rsd popusta pri kupovini od minimum 5.000 rsd+troškovi dostave.
🗓️ Promo kod možeš iskoristiti jedanput za termine isporuke 17.02-19.02.

Uz promo kod EWR500 ostvari 500 rsd popusta pri kupovini od minimum 5.000 rsd+troškovi dostave.
🗓️ Promo kod možeš iskoristiti jedanput za porudžbinu kreiranu do 22.02.
Maxi, Beograd

Na Wolt-u 20% popusta na korpu preko 7000 dinara.
Maxi

Nikad nisam naručivao preko Wolt-a iz Maxi-ja, reko' aj sad da probam, uneo sam artikle za preko 7000, ali kad idem na porudžbinu ne daje mi opciju za umanjenje za 20% već dodaje administrativnu naknadu i nešto za stavke na osnovu težine, ali cene artikala su te koje su i navedene pri biranju, kao i ukupan obračun.
Kako se dobija tih 20% ili je opet neka zavrzlama i lažno reklamiranje (tipa uračunato je već, a realno nije)?

Nikad nisam naručivao preko Wolt-a iz Maxi-ja, reko' aj sad da probam, uneo sam artikle za preko 7000, ali kad idem na porudžbinu ne daje mi opciju za umanjenje za 20% već dodaje administrativnu naknadu i nešto za stavke na osnovu težine, ali cene artikala su te koje su i navedene pri biranju, kao i ukupan obračun.
Kako se dobija tih 20% ili je opet neka zavrzlama i lažno reklamiranje (tipa uračunato je već, a realno nije)?
Ja sad probao da napunim korpu, nisam platio, ali vidim da mi je obračunai 20%. Moguće da važi samo za wolt+ usere.

Uračuna čim odeš na plaćanje. Moguće ovo što kolega kaže, i ja sam Wolt+.

Ako neko prvi put narucuje Maxi ili bilo koji lanac preko Wolt-a obratite paznju da li vam je cekiran substitutes opcija u slucaju da artikal nije dostupan - desavalo mi se da zaboravim da je ukljuceno i da mi pola stvari bude zamenjeno za nesto sto ne bih kupio.

Def. nije do toga. Prijavio sam se evo i za Wolt+, čak i probao da poručim i poručilo mi za taj iznos, morao sam da otkazujem preko podrške, izvinjavaju se i kažu da će proveriti šta je u pitanju - ali mi tražili sliku navedene promocije, poslao sam im screenshot s njihovog sajta.

Prilozi

• 1771525949230.png
    1771525949230.png
    105 KB · Pregleda: 19
Kod mene je ok, ali me nervira sto su podigli iznos na 7000. Do prekjuce je bilo 5000, juce 6000...

Screenshot_20260219_195046_Wolt.jpg

Def. nije do toga. Prijavio sam se evo i za Wolt+, čak i probao da poručim i poručilo mi za taj iznos, morao sam da otkazujem preko podrške, izvinjavaju se i kažu da će proveriti šta je u pitanju - ali mi tražili sliku navedene promocije, poslao sam im screenshot s njihovog sajta.
Pa onda im web strana nije zanovljena sa tom akcijom, nama u android app radi, trebalo je da kažeš odmah da je web u pitanju.

Web je u pitanju. 😄

Ume nekad da im pukne aplikacija. Ja sam tako jednom napunio preko limita za popust, ali kao kasnije cu naruciti. Posle nesto nestalo, pa sam morao da dopunjujem i tu nesto dodavao, oduzimao, sigurno skakao iznad/ispod limita i odjednom vise nema popusta. Onda sam nesto cackao i resetuje mi se korpa, dodao sve ponovo i proradilo.

Nazad
Vrh Dno