Šta je novo?

Elitesecurity.org ne mogu da ih kontaktiram, vraća mi se mail

SENebojsa

Čuven
Učlanjen(a)
06.03.2006
Poena
645
Pozdrav.
Dugogodišnji sam član Elitesecurity.org foruma. Hteo sam da promenim e-mail adresu kojom se logujem i otišao sam na podešavanja i to uradio. Dobio sam poruku da ću dobiti password na novi mail međutim ništa mi nije stiglo. Sačekao sam jedan dan i otišao na Forgot password ali mi opet ništa nije stiglo. Pokušao sam da se ulogujem sa starom adresom međutim ni to ne može jer je već odjavljena.
Znači došao sam u situaciju da ne mogu da se ulogujem ni sa starom ni sa novom adresom a mailovi za password mi ne stižu.
Pokušao sam i na kontakt e-mail sa dna stranice foruma ali mi stigne posle dan dva poruka da meil nije mogao da bude isporučen. Pokušao sam i novu registraciju ali ni to ne radi, ne stiže e-mail sa lozinkom.
Očigledno imaju neki problem sa mailovina i ja sad ne znam kako da ih kontaktiram i vidim u čemu je problem.
Jel ima neko neku ideju?

Jel si pogledao u spam folder ?

Ne radi njima mejl vec neko vreme, posto sam imao isti slucaj.

Jesam i u spam, nema ništa.
Kako si rešio problem? Jel imaju neki drugi kontakt mail?

E svašta, znači čovek ne može nikako da ih kontaktira zbog nekog problema. Jedino neko ko je još uvek član pa da napiše post na forumu direktno, možda neko vidi i odgovori.
Da, postoji još uvek, nije možda posećen kao ranije ali može da se dobije dosta korisnih informacija, oko elektronike recimo.
Ako neko vidi ovu poruku a član je Elitesecurity.org foruma, može da napiše nešto vezano za ovaj problem direktno tamo, ako mu nije teško 🙂

Probaj preko kontakt forme da dobijes nekog od moderatora.
Ako uneses pogresno korisnicko ime i lozinku izbaci ti poruku.

Da, izbaci poruku da mi pošalje password na mail ako sam ga zaboravio, to sam probao i mail mi ne stiže, probao sam i kontakt formu na sajtu, mail mi se vraća posle dva dana da ne može da bude isporučen.

imam ja tamo nalog, mogu preneti tvoju poruku ako hoces, ali ne verujem da to iko od admina cita

palla-deserto.gif

Ja probao da se ulogujem posle ko zna koliko vremena, naravno ne znam šifru 🤣 Takođe mi ne stižu mailovi za reset...

A nov nalog da napraviš, pa nek brišu posle?
Najgluplje rešenje, ali ako nema drugog, zašto da ne.

Hmm, da. 😅

imam ja tamo nalog, mogu preneti tvoju poruku ako hoces, ali ne verujem da to iko od admina cita

Pogledajte prilog 528904
Može, hvala ti. Napiši nešto tipa da član ima problem sa promenom email adrese i da automatski mejlovi sa strane sajta ne dolaze i da ne mogu nikako da ih kontaktiram, šta uraditi po tom pitanju.
A probao sam naravno i da napravim novi nalog ali takođe mail sa šifrom treba da stigne a ne dolazi tako da ništa ni od toga.

Ja probao da se ulogujem posle ko zna koliko vremena, naravno ne znam šifru 🤣 Takođe mi ne stižu mailovi za reset...
Ја се улоговао без проблема, гледам сад последње активности 2007, лети време…

Može, hvala ti. Napiši nešto tipa da član ima problem sa promenom email adrese i da automatski mejlovi sa strane sajta ne dolaze i da ne mogu nikako da ih kontaktiram, šta uraditi po tom pitanju.
A probao sam naravno i da napravim novi nalog ali takođe mail sa šifrom treba da stigne a ne dolazi tako da ništa ni od toga.

Administrator Bachi je odgovorio na forumu, pita da mi nije stigao mail u spam folder, nije. Nekoliko puta u nekoliko dana sam pokušavao da dobijem mail za zaboravljenu lozinku ali ni jedan mail nigde nije stigao, provereno.

Piše mu u potpisu na ES administrator 😀
Al sad ne odgovara ništa.

То му је радно место или тако нешто, не позиција на форуму. Тренутно је 4 регистрована корисника на форуму, укључујући мене, скочила им је посета због овог инцидента само тако. 😀

Screenshot-20260220-155257-Chrome.jpg

Bolje ovde da komunicirate, više vas ima 😀

Odavno je ES mrtav forum, kao i gomila drugih foruma/torrent trekera/DC++ hubova, mIRC...

Piše mu u potpisu na ES administrator 😀
Gde i u kom potpisu??

Kod:
bachi
Vladimir Vučićević
System administrator

Ovo? To je nick pa njegovo ime i prezime a "System administrator" je njegova profesija. Radi, zaposlen je kao "SysAdmin" u nekoj državnoj instituciji tipa VMA ili nešto drugo oko vojske.
"Znam" čoveka online sa EUC / eliteunitedcrew domaćeg torrent tracker-a još od tamo negde kraja 2006. 😁

Nikakve veze nema sa "staff"-om ES foruma.

Nazad
Vrh Dno