Šta je novo?

Stremio

Na android uređaju ako se u podešavanjima promeni pleyer na npr MX ili vlc, onda može direktno da se učita prevod koji ste sačuvali u skladištu box uređaja.

Јел има неко проблем после надоградње стремиа, да неће да пусти трејлер за ништа буквално , у питању је ТВ апликација, константно избацује ово са слике, док на пример на мобилном телефону трејлер пушта без проблема!!!1000007773.jpg

Probaj da obrišeš keš aplikacije.

Prevod kasni, nije do tvripa... Problem je sa stremiom... Valjda ce da srede...probao sam danas 20 razlicitih serija, i novih i starijih... Svuda isto, prevod bude dobar 20 sekunndi do minut, i onda krene da kasni, prvo za pola sekundi, pa za sekundu.. I tako raste...

Kod mene radi normalno. 1.9.5 verzija za Android TV i ExoPlayer.

Meni noćas stigao warning mail od RD da koristim sa više adresa, neki US ip, da li sam uneo token negde gde ne treba dok sam isprobavao Nuvio, ili je slučajnost, ali oprez 😀

Čuj? Ne smije sa više IP adresa? Ja gdje god krenem, nosim box sa sobom 😁

Ne smeš na 2 mesta istovremeno a to što nosiš 1 uredjaj na sve strane ne smeta...

Tako je, nisam siguran šta se desilo... U svakom slučaju resetovan mi je token, pa ćemo videti

Jel zna neko koja je zadnja verzija stremia za atv pre ovog update-a interfejsa? Ovo očajno radi, v1. 9.4 je kod mene na tv-u

Probaj 1.6.12 ili 1.74, te dve su najstabilnije.

Izgleda je bio drugi problem u pitanju.. Baterije u daljinskom su oslabile, i onda je cudno radio i stremio i ceo box. Inace je prilicna muka instalirati stariju verziju stremia na mi box, nalazio sam samo apkm i xapk fajlove, i samo 2 apk koji nisu hteli da rade.

Pokušaj instalirati X-plore File
Manager (Lonely Cat Games), onda sa njim možeš pokrenuti instalaciju tih xapk.

podsetiću da je ovo tema isključivo za Stremio i add-onove za Stremio. uopšte nije tema za alternative za Stremio

off-topic za Nuvio je izdvojen u posebnu temu.

Radi li vam sad stremio? Torrentio linkovi kao nisu kesirani ili izbaci onaj narandzasti ekran kao unexpected error... Na LG tv aplikaciji

Kasno sam obrisao poruku. U pravu si, sad ima u prodavnici, do skoro nije bila a kao moglo je da se ubudzi.

Istekla mi pretplata za RD, jel to i dalje najbolja varijanta ili ima nesto drugo? Vidim kroz temu da se spominje debridio, ali nisam uspeo da zakljucim da li je to bolja zamena?

RD radi bez problema, nema razloga da ga manješ. Eventualno da probaš free varijantu sa Haydukom, pa ako ti odgovara da uštediš debrid pretplatu.

Nazad
Vrh Dno