Ih, nije bas tako. Varaju itekako. Moja zena narucila neku serpetinu od livenog gvozdja koja nije bas bila jeftina. I kada je stigla, ispostavi se da je od obicnog metala, nije ni videla liveno gvozdje. Ili, varaju sa kapacitetom baterija...
ide 99.8 posle 99.5update za farmland
nakon 99.9% ide 99.5% nakon silnog kliktanja... sad verovatno ide 99.6, 99.7, 99.8, 99.9 pa onda 99.91 99.92 kao na invite friends 🙂 dosta sam igrao, vise me mrzi
Ne znam šta pokušavaš da objasniš, ovo si ti napisao "Nisu neki sitni pilićari da pokušaju da ućare na po koji evro", upravo je ovo sve napisano i navedeno odlika sitnih pilićara.Ovo je original THF Naroh Fohe. Ne znam šta imaš protiv njihovih majci ili trenerki? Nisu ništa posebno, ali za taj novac su OK.
Nikada ne kupujem odeću i obuću preko interneta. Moram lično da probam da vidim da li mi odgovara. Čak i poznati brendovi umeju da omaše u veličini i da im se menja kroj iz serije u seriju.
Temu je online prodavnica. Niša lošija ili boja od drugih što se tiče robe.
Kupci su druga priča. Ima nas tu svakakvih. Neko kupi "android telefon" i ne očekuje ništa posebno od istog, a neko se žali što su ga prevarili zato što ne piše Samsung ni na telefonu ni u opisu. Ali eto, morao je da bude Samsung i to baš određeni model, zato što njega podseća ne neki koji je video u Samsung prodavnici.
Obuzdaj očekivanja, čitaj opise, i sve će doći na svoje mesto.
Ajdete ako hoćete da međusobno jedni drugima podelimo onaj "invite for existing user" za 50 gr vode.ide 99.8 posle 99.5
Ništa ti u životu ne znači 50g vode kad ti jedno zalivanje donosi 0,5% 💩Ajdete ako hoćete da međusobno jedni drugima podelimo onaj "invite for existing user" za 50 gr vode.
Preko PP naravno da ne zatrpavamo temu - možda bi mogli da oformimo i poseban thread tipa "Temu i Aliexpress igrice - Farmland, Prize Land".
Ima navodno i ovaj hack iz videa, ali nisam ga baš najbolje razumeo: youtube.com/watch?v=S3XrNeRlsKA
Ne znam šta pokušavaš da objasniš, ovo si ti napisao "Nisu neki sitni pilićari da pokušaju da ućare na po koji evro", upravo je ovo sve napisano i navedeno odlika sitnih pilićara.
Od 10-toro njih po 50 gr = 500 gr, mada mislim da to mora u 10 dana jer ide samo jedan dnevno.Ništa ti u životu ne znači 50g vode kad ti jedno zalivanje donosi 0,5% 💩
Ja sam isto na 99,5% i nekih 40-ak% do sledećeg nivoa, ovim tempom ću do leta da dođem do stotke, a kao nagrada mi (trenutno) stoje neke zimske čarapke 🤪
Nego uhvatila sam foru, u dva minuta pokupim šta ima da se pokupi, eventualno bacim neku kockicu ako baš nemam šta da radim i zatvaram, u fazonu sam nek bude kad bude.
Gledas samo iz svoje perspektive, znaš li koliko osoba klikne zato sto misli da je nesto kupio orginal, a ono fali slovo. Zato sam napisao da je kao buvljak, imas orginal i kopije, treba paziti i citati.
Gledas samo iz svoje perspektive, znaš li koliko osoba klikne zato sto misli da je nesto kupio orginal, a ono fali slovo. Zato sam napisao da je kao buvljak, imas orginal i kopije, treba paziti i citati.
Temu, Aliexpress i Shein su po cenama i promocijama daleko ispred svih ostalih ecommerce sajtova.Odavno narucujem raznorazne stvari sa raznih sajtova, a vidim da je sa pojavom Temua to eskaliralo. Barem ovo što znam ljudi iz okruženja, naručje dosta onih kojima je Temu prva neka online prodavnica. Imaju telefon (aplikaciju) samo nemaju iskustva i ne znaju ovo sve ranije pobrojano.
Imas kod nas novi Xiaomi od 20k mAh, nije mnogo skuplji od ovog, ima integrisan type C kabal.jel neko uzimao power bank ovako nesto?
Imam Lidlov onja od 10000mAh pa reko da imam još jedan
Pogledajte prilog 528657
u mi prodavnici je 4200, vidim da ima i za oko 2000 najverovatnije nije integrisan kabli, opet sigurnija kupovina nego preko Temua.Imas kod nas novi Xiaomi od 20k mAh, nije mnogo skuplji od ovog, ima integrisan type C kabal.
Kakav je mis? Meni trenutno on stoji kao izabrana nagrada na jednom telefonu, a nudi mi sad i bezicni g304, pa razmisljam da li da zamenim, jel koristio neko, kakvi su utisci?Koje QQQQ Ultimate rewards uzimate? Izbor nije preveli, pa bih da cujem sta ljudi generalno uzimaju, sta je dobro, isplativo i slicno.
Ja sam za sada uzeo Logitech G502, neke radne cipele koje su, malo je reci, katastrofa. U ovom krugu me ceka Philips OneBlade QP1424 i Ajazz AK820 tastatura.
Nudi mi se neki EAGET 1TB 3.0 eksterni hard disk koji je zapravo 2x500gb, ali nisam siguran koliko je pametno imati temu proizvod ovog tipa za neki bitniji backup.
S obzirom da za nekih 1100-1200 dinara je moguce uzeti tu ultimate nagradu nema razloga ne koristiti QQQQ kad god izadje kao opcija.
Mislim da je onaj sa integrisanim kablom imao problematicne serije.u mi prodavnici je 4200, vidim da ima i za oko 2000 najverovatnije nije integrisan kabli, opet sigurnija kupovina nego preko Temua.
g502 je dosta ozbiljniji mis. Ima mnogo vise side dugmica, podesivu tezinu, bolju ergonomiju, veci raspod dpi podesavanja.. Kabel mu je mekan i savitljiv tako da ne predstavlja neki problemKakav je mis? Meni trenutno on stoji kao izabrana nagrada na jednom telefonu, a nudi mi sad i bezicni g304, pa razmisljam da li da zamenim, jel koristio neko, kakvi su utisci?
Inace, stigla mi je xiaomi masinica za sisanje i stvarno deluje super- vidim da i kod nas kosta oko 4500din, kome treba, meni bas i ne ali bila je dzabe 😆 a tad nisam obratio paznju da moze da se zameni.
Taj hard sto si naveo treba uskoro da mi stigne, kontam bice ok za neki manje bitan backup. Trenutno igram za Xiaomi aku srafilicu koja deluje odlicno za sitne kucne poslove, a na drugom telefonu za taj mis. Pre toga sam dobio i neki kombinovani starter/kompresor/sijalicu/punjac za mobilni za auto i radi ok samo mi ne deluje da ima kapacitet baterije da moze da pripomogne za startovanje kod ispraznjenog akumulatora..
Genralno nudi mi jos Xiaomi elektricnu cetkicu, Xiaomi Watch 5 Active, Kodak eksterni hard od 500gb, projektor kopiju Magcubica Hy320 mini, prenosivi aparat za espreso, i krs jos kojecega ali ovo je nesto sto mi deluje da vredi tih 4-5k.
Сачекаш да ти искочи бесплатан производ уз куповину 1000 дин, не купујеш безвезе.Jedno pitanje za vas koji ste upuceniji u qqqq kalendar, preskocila sam jedan dan, i za 1000din. se taj dan nadoknadi.
Zanima me da li mogu da cekam zadnji 20. dan i tada kad kupim nesto za minimum 1000din. i uz tu kupovinu dobijam i Ultimate poklon, ili ce traziti da prvo nadoknadim taj prospusteni dan, pa onda ponovo da porucim nesto za min 1000din sa Ultimate giftom.
Hvala!
Nasao sam za 2 i nesto hiljade od 20k mAh sa integrisanim kablom na eponudi.u mi prodavnici je 4200, vidim da ima i za oko 2000 najverovatnije nije integrisan kabli, opet sigurnija kupovina nego preko Temua.
Hvala ti, ja sam mislio da kupujem, ali cu odustati ipak.Mislim da je onaj sa integrisanim kablom imao problematicne serije.
Imam crni taj vec godinu dana odlican preporuka, porucio sam prosli dan jos jedan taj beli da ih ne mesam. Ima i brzo punjenje odlican, ja ih uzmem uz discount777 promociju za 800 din, svaka preporuka.jel neko uzimao power bank ovako nesto?
Imam Lidlov onja od 10000mAh pa reko da imam još jedan
Pogledajte prilog 528657
Je l imate opciju za pretragu (neka finta) ili mora da se skrola do iznemoglosti kada se biraju nagrade u qqqq?
ima .. ugasis app i cao 😛Mora da se skrola do iznemoglosti. Mislim da mi je dosadašnji rekord ~2 sata skrolanja, zainatila sam se da vidim jel ima kraj.
...nema kraj, ili ga ja nisam našla za ta 2 sata 😛
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari