Šta je novo?

Temu - online prodaja (praćenje pošiljki u zasebnoj temi) - FAQ u postu broj 2

Ih, nije bas tako. Varaju itekako. Moja zena narucila neku serpetinu od livenog gvozdja koja nije bas bila jeftina. I kada je stigla, ispostavi se da je od obicnog metala, nije ni videla liveno gvozdje. Ili, varaju sa kapacitetom baterija...

Ovo je original THF Naroh Fohe. Ne znam šta imaš protiv njihovih majci ili trenerki? Nisu ništa posebno, ali za taj novac su OK.

Nikada ne kupujem odeću i obuću preko interneta. Moram lično da probam da vidim da li mi odgovara. Čak i poznati brendovi umeju da omaše u veličini i da im se menja kroj iz serije u seriju.

Temu je online prodavnica. Niša lošija ili boja od drugih što se tiče robe.
Kupci su druga priča. Ima nas tu svakakvih. Neko kupi "android telefon" i ne očekuje ništa posebno od istog, a neko se žali što su ga prevarili zato što ne piše Samsung ni na telefonu ni u opisu. Ali eto, morao je da bude Samsung i to baš određeni model, zato što njega podseća ne neki koji je video u Samsung prodavnici.

Obuzdaj očekivanja, čitaj opise, i sve će doći na svoje mesto.
Ne znam šta pokušavaš da objasniš, ovo si ti napisao "Nisu neki sitni pilićari da pokušaju da ućare na po koji evro", upravo je ovo sve napisano i navedeno odlika sitnih pilićara.

ide 99.8 posle 99.5
Ajdete ako hoćete da međusobno jedni drugima podelimo onaj "invite for existing user" za 50 gr vode.
Preko PP naravno da ne zatrpavamo temu - možda bi mogli da oformimo i poseban thread tipa "Temu i Aliexpress igrice - Farmland, Prize Land".
Ima navodno i ovaj hack iz videa, ali nisam ga baš najbolje razumeo: youtube.com/watch?v=S3XrNeRlsKA

Ajdete ako hoćete da međusobno jedni drugima podelimo onaj "invite for existing user" za 50 gr vode.
Preko PP naravno da ne zatrpavamo temu - možda bi mogli da oformimo i poseban thread tipa "Temu i Aliexpress igrice - Farmland, Prize Land".
Ima navodno i ovaj hack iz videa, ali nisam ga baš najbolje razumeo: youtube.com/watch?v=S3XrNeRlsKA
Ništa ti u životu ne znači 50g vode kad ti jedno zalivanje donosi 0,5% 💩
Ja sam isto na 99,5% i nekih 40-ak% do sledećeg nivoa, ovim tempom ću do leta da dođem do stotke, a kao nagrada mi (trenutno) stoje neke zimske čarapke 🤪
Nego uhvatila sam foru, u dva minuta pokupim šta ima da se pokupi, eventualno bacim neku kockicu ako baš nemam šta da radim i zatvaram, u fazonu sam nek bude kad bude.

Ne znam šta pokušavaš da objasniš, ovo si ti napisao "Nisu neki sitni pilićari da pokušaju da ućare na po koji evro", upravo je ovo sve napisano i navedeno odlika sitnih pilićara.

Ne znam šta TI pokušavaš da objasniš.
Nemam koristi od njihove prodavnice. Niti imam udeo u kompaniji niti dobijam neki procenat ako neko nešto kupi.

Ali realno: ako piše "Najk" onda nije "Nike". Ako piše "Reabook" onda nije "Reebok". Pola sveta ne bi moglo nišda da proizodi ili prodaje ako ne bi smeo ni jedan naziv da podseća na neki drugi. Onaj ko kupuje robu da bi bio brendiran u javnosti, taj zna šta kupuje. Eno ti pun KP gde se prodaju "Rolex kopija" i slično. I to preslikali i logo i naziv. To je prevara.

Evo koje sam marke kupio na Temu u poslednje vreme: Aikokkl, Tongou, Jomaa, Lenovo, Gledopto, Pujimax,... Možda si čuo za neke, možda nisi. Ali niko nije pokušavao da mi podvali nešto tuđe ili da se predstavi nešto što nije.

Gledas samo iz jedne perspektive, znaš li koliko osoba klikne zato sto misli da je nesto kupio orginal, a ono fali slovo. Zato sam napisao da je kao buvljak, imas orginal i kopije, treba paziti i citati.

Poslednja izmena:
Ništa ti u životu ne znači 50g vode kad ti jedno zalivanje donosi 0,5% 💩
Ja sam isto na 99,5% i nekih 40-ak% do sledećeg nivoa, ovim tempom ću do leta da dođem do stotke, a kao nagrada mi (trenutno) stoje neke zimske čarapke 🤪
Nego uhvatila sam foru, u dva minuta pokupim šta ima da se pokupi, eventualno bacim neku kockicu ako baš nemam šta da radim i zatvaram, u fazonu sam nek bude kad bude.
Od 10-toro njih po 50 gr = 500 gr, mada mislim da to mora u 10 dana jer ide samo jedan dnevno.
A ako je tačno ono što kaže Gargamel iz linkovanog YT videa - postoji i prečica.

Gledas samo iz svoje perspektive, znaš li koliko osoba klikne zato sto misli da je nesto kupio orginal, a ono fali slovo. Zato sam napisao da je kao buvljak, imas orginal i kopije, treba paziti i citati.

Ne, gleda iz perspektive prosečnog člana Benchmark foruma. Ovo tvoje pisanje je za Facebook.

Gledas samo iz svoje perspektive, znaš li koliko osoba klikne zato sto misli da je nesto kupio orginal, a ono fali slovo. Zato sam napisao da je kao buvljak, imas orginal i kopije, treba paziti i citati.

Mislim da tebi nikako da bude jasno šta znači original. Naveo si primer THF Naroh Fohe. To je original. Nije onaj koji bi ti voleo da bude, ali jeste original.
Ne znam koliko osoba klikne i kupi, a misli da je kupio neki drugi original. Koliko je to? I kako to znaš?

Temu jeste kao buvljak. Ako na buvljaku možeš da kupiš online i da platiš karticom, i da ti stigne na kućnu adresu, i ako ti se ne sviđa da besplatno vratiš preko pošte na buvljak, a buvljak da ti uplati novac nazad na račun.

Online prodavnica kao i svaka druga. Ne prave robu, nego je prodaju. Meni je iskustvo sa njihovom prodavnicom dosta dobro.

Odavno narucujem raznorazne stvari sa raznih sajtova, a vidim da je sa pojavom Temua to eskaliralo. Barem ovo što znam ljudi iz okruženja, naručje dosta onih kojima je Temu prva neka online prodavnica. Imaju telefon (aplikaciju) samo nemaju iskustva i ne znaju ovo sve ranije pobrojano.

Odavno narucujem raznorazne stvari sa raznih sajtova, a vidim da je sa pojavom Temua to eskaliralo. Barem ovo što znam ljudi iz okruženja, naručje dosta onih kojima je Temu prva neka online prodavnica. Imaju telefon (aplikaciju) samo nemaju iskustva i ne znaju ovo sve ranije pobrojano.
Temu, Aliexpress i Shein su po cenama i promocijama daleko ispred svih ostalih ecommerce sajtova.
Čak štaviše mnogi domaće ecommerce sajtovi preprodaju robu poručenu od velike kineske trojke.

To što ljudi vole da bacaju pare na gluposti apsolutno ne znači da treba da stigmatizujemo Temu kao buvljak gde je sva roba škart - zato što nije.

To što ljudi vole da kupuju majicu brendiranu kao THF Naroh Fohe i misle da je parče sjajne jeftine kineske sintetike original - ***, dosta nas je prošlo kroz devedesete, vole ljudi pa to ti je. Opet, nije do Temua, bukvalno piše na svakom artiklu šta je i od čega je napravljen, kao i to kome brendu pripada ako nije iz neke lokalne "kuhinje" gde se štancaju nalepnice kao svojevremeno u Pazaru. Napisah negde gore, stigla mi je u moru qqqq gluposti i jedna "puma" dukserica koja pumu sirota ni na slici nije videla, 100% blago sjajan kineski poliester, odlična za valjanje po kući u slobodno vreme, a poklonu se u zube ne gleda 🙂 i zna se gde se odlazi po garderobu ako hoćeš da ti sve bude pasent.

Iskustvo se začas stekne, čim se opečeš na neku porudžbinu, a isto tako potpisujem da je svako loše iskustvo daleko lošije kod naših lopina iz čisto logističkih razloga, ako ništa drugo.

jel neko uzimao power bank ovako nesto?
Imam Lidlov onja od 10000mAh pa reko da imam još jedan
1000023884.jpg

Koje QQQQ Ultimate rewards uzimate? Izbor nije preveli, pa bih da cujem sta ljudi generalno uzimaju, sta je dobro, isplativo i slicno.
Ja sam za sada uzeo Logitech G502, neke radne cipele koje su, malo je reci, katastrofa. U ovom krugu me ceka Philips OneBlade QP1424 i Ajazz AK820 tastatura.
Nudi mi se neki EAGET 1TB 3.0 eksterni hard disk koji je zapravo 2x500gb, ali nisam siguran koliko je pametno imati temu proizvod ovog tipa za neki bitniji backup.
S obzirom da za nekih 1100-1200 dinara je moguce uzeti tu ultimate nagradu nema razloga ne koristiti QQQQ kad god izadje kao opcija.
Kakav je mis? Meni trenutno on stoji kao izabrana nagrada na jednom telefonu, a nudi mi sad i bezicni g304, pa razmisljam da li da zamenim, jel koristio neko, kakvi su utisci?
Inace, stigla mi je xiaomi masinica za sisanje i stvarno deluje super- vidim da i kod nas kosta oko 4500din, kome treba, meni bas i ne ali bila je dzabe 😆 a tad nisam obratio paznju da moze da se zameni.
Taj hard sto si naveo treba uskoro da mi stigne, kontam bice ok za neki manje bitan backup. Trenutno igram za Xiaomi aku srafilicu koja deluje odlicno za sitne kucne poslove, a na drugom telefonu za taj mis. Pre toga sam dobio i neki kombinovani starter/kompresor/sijalicu/punjac za mobilni za auto i radi ok samo mi ne deluje da ima kapacitet baterije da moze da pripomogne za startovanje kod ispraznjenog akumulatora..
Genralno nudi mi jos Xiaomi elektricnu cetkicu, Xiaomi Watch 5 Active, Kodak eksterni hard od 500gb, projektor kopiju Magcubica Hy320 mini, prenosivi aparat za espreso, i krs jos kojecega ali ovo je nesto sto mi deluje da vredi tih 4-5k.

Kakav je mis? Meni trenutno on stoji kao izabrana nagrada na jednom telefonu, a nudi mi sad i bezicni g304, pa razmisljam da li da zamenim, jel koristio neko, kakvi su utisci?
Inace, stigla mi je xiaomi masinica za sisanje i stvarno deluje super- vidim da i kod nas kosta oko 4500din, kome treba, meni bas i ne ali bila je dzabe 😆 a tad nisam obratio paznju da moze da se zameni.
Taj hard sto si naveo treba uskoro da mi stigne, kontam bice ok za neki manje bitan backup. Trenutno igram za Xiaomi aku srafilicu koja deluje odlicno za sitne kucne poslove, a na drugom telefonu za taj mis. Pre toga sam dobio i neki kombinovani starter/kompresor/sijalicu/punjac za mobilni za auto i radi ok samo mi ne deluje da ima kapacitet baterije da moze da pripomogne za startovanje kod ispraznjenog akumulatora..
Genralno nudi mi jos Xiaomi elektricnu cetkicu, Xiaomi Watch 5 Active, Kodak eksterni hard od 500gb, projektor kopiju Magcubica Hy320 mini, prenosivi aparat za espreso, i krs jos kojecega ali ovo je nesto sto mi deluje da vredi tih 4-5k.
g502 je dosta ozbiljniji mis. Ima mnogo vise side dugmica, podesivu tezinu, bolju ergonomiju, veci raspod dpi podesavanja.. Kabel mu je mekan i savitljiv tako da ne predstavlja neki problem

Jedno pitanje za vas koji ste upuceniji u qqqq kalendar, preskocila sam jedan dan, i za 1000din. se taj dan nadoknadi.

Zanima me da li mogu da cekam zadnji 20. dan i tada kad kupim nesto za minimum 1000din. i uz tu kupovinu dobijam i Ultimate poklon, ili ce traziti da prvo nadoknadim taj prospusteni dan, pa onda ponovo da porucim nesto za min 1000din sa Ultimate giftom.
Hvala!
Сачекаш да ти искочи бесплатан производ уз куповину 1000 дин, не купујеш безвезе.

u mi prodavnici je 4200, vidim da ima i za oko 2000 najverovatnije nije integrisan kabli, opet sigurnija kupovina nego preko Temua.
Nasao sam za 2 i nesto hiljade od 20k mAh sa integrisanim kablom na eponudi.
Ali evo kolega je postavio link da imaju problema, onda bolje izbeci.

Mislim da je onaj sa integrisanim kablom imao problematicne serije.
Hvala ti, ja sam mislio da kupujem, ali cu odustati ipak.

Kome je aktivna QQQQ promocija , moze da uzme 10.000 + 20.000mAh za oko 1000RSD 😉

Jedino je ovaj sa slike velik kao cigla 🤣🤣🤣

Izlazi mi qqqq za neki dan i nemam više pojma šta da ganjam kao ultimativnu pa mi je palo na pamet da uzmem android box čisto iz *******cije.
Od meni poznatih imena u ponudi jedino mi je Tanix TX5 privukao pažnju (kad sam zadnji put merkala android za "glupe" tv-e preporuka je bila TX3), ali je on 2+16 GB što mi na oko deluje baš skromno. Ima nekih 4+32, ali mi recenzije nisu baš obećavajuće ili ih uopšte nema.
Neka konkretna preporuka, gledao neko, uzimao neko?

Je l imate opciju za pretragu (neka finta) ili mora da se skrola do iznemoglosti kada se biraju nagrade u qqqq?

Mora da se skrola do iznemoglosti. Mislim da mi je dosadašnji rekord ~2 sata skrolanja, zainatila sam se da vidim jel ima kraj.

...nema kraj, ili ga ja nisam našla za ta 2 sata 😛
ima .. ugasis app i cao 😛

Xiaomi TV box
Hinne / EXJ power bank

u sustini su svi 20000mAh oko 400g 🙂

Nazad
Vrh Dno