dejan.fehirov
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 15.02.2015
- Poena
- 152
Hvala puno! Ovo mi deluje sasvim ok i prihvatljivo 👍
Hvala puno! Ovo mi deluje sasvim ok i prihvatljivo 👍
Da shvatam to apsolutno ali 5G antene A1 su mi na nekih 300-400 m pa pretpostavljam da će ovaj 4G paket raditi zadovoljavajuće zbog blizine. Fon na 5G ladno piči 1000 mbit...Svakako oni napominju da za većinu korisnika će biti 25 mbit za taj najjeftiniji paket i to mi je sasvim fer i pošteno da kažu a ne da se očekuje stalnih 50 a bude 25 ili 15...Test brzine člana @Alltrack je sasvim u okviru normalnog a još je mereno u 7 uveče kad je špic..Sve zavisi od lokacije i opterećenosti. Ako drugom uglavnom radi dobro (ili obrnuto), tebi ta informacija apsolutno ništa ne znači. Jedino ako ste u istom kraju.
Da , A1 domaci speedtest server nisam merio zadnjih 20ak dana i sad pogledam vidim nestao , ukinuli ne kapiram o čemu se radi svi ostali provajderi su tu i ostali lokalniMisli na A1 kao odrediste. Nema naseg A1, ostali su tu.
Parametri za ogranicene, manje pakete su standardni kod mene.
Test server nije A1 , iskreno ne razumem sliku vidim da je test server BAU Networks , A1 test server njega nema više koliko vidim.
Pitanje što su ga ukinuli to mi nije jasno , tu bar vidiš na kućnom netu koja je prava brzina kakva je mreža.Da , A1 domaci speedtest server nisam merio zadnjih 20ak dana i sad pogledam vidim nestao , ukinuli ne kapiram o čemu se radi svi ostali provajderi su tu i ostali lokalni
Test server nije A1 , iskreno ne razumem sliku vidim da je test server BAU Networks , A1 test server njega nema više koliko vidim.
Ima li neko problem sa ocitavanjem sadrzaja na instagramu sa wifija A1 neta?
Isti problem imam i ja. Prijavio korisnickom da ne radi kako treba i da reelsevi, story i feed baguju sa ocitavanjem ili ne ocitavaju uopste. Javili mi da su uradili neke izmene i konfiguracije kod mene ali evo idalje se desava isto. Prijavio ponovo i sad cekam da vidim hoce li se resiti.Ima li neko problem sa ocitavanjem sadrzaja na instagramu sa wifija A1 neta?
A da li si nakon promene DNS servera restartovao telefon da isprazni DNS cache? 😅Probao sam da podesim drugi DNS
A da li si nakon promene DNS servera restartovao telefon da isprazni DNS cache? 😅
Proveri ponudu MTS sta nude za koje pare i da li je 0 dinara sama instalacija optike. To moze da zavisi od paketa i trajanja ugovorne obaveze. Ukoliko hoces i TV i fiksni, a imas vec broj u MTS, pakovace ga na box. Tj najmanje BOX 3 ako se ne varam.Istice mi ugovor za A1 4g koji koristim. Sad razmisljam da li je bolja opcija da uvedem mts optiku ili da obnovim ugovor sa 5g na A1 🤔
Verujem da je optika bolja, ali da li se isplati cimanje oko uvodjenja kablova i slicno, 5g je elegantniji po tom pitanju.
Rado bih cuo savete.
Ne bih nista da se grbavim, a i roditeljima hocu da namestim nesto sto radi bez problema i sto je jednostavno. Mada sad sam se setio da placam i sbb eon 🤦♂️ Totalno neoptimizovani troskovi.a ta dva televizora vidi od nekog da uzmeš iris ili eon naloge
Da li je A1 TV Box što se dobija uz Kućni Net Android? I da li na A1 TV Boxu može da se instalira VPN?
Sad vidim da A1 ima paket internet i tv za 2500, to bi mi mozda isto radilo posao. Jedino sto sam bio ubedjen da je optika za klasu iznad 5g. Posto se sad vezujem opet na 2 godine sa nekim, hocu da napravim sto bolji izbor.
Stvarno sam glup nekad do zla boga, ne znam koji mi bio u glavi pa nisam odmah uzeo 5g. Hvala.
Samo, ako nemaš 5G na lokaciji, ostaje pitanje da li će ti dati 5G paket. Bolje se prvo raspitaj za lokaciju da li nude 5G, pa tek onda raskidaj.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari