Šta je novo?

Poslednji odgledani filmovi 2026

Jel vam se desava da vam se obrisu ocene koje ste dali na imdb-u? Imam prastari nalog, i znam provereno da sam neke filmove/serije ocenio, ali sada nisu ocenjeni. Nije mi to toliko bitno u smislu ocene, ali mi znaci da posle nekoliko godina znam odmah da li sam neki film gledao ili ne, kad ne mogu da se setim. Sada sam bas pregledao neke imdb liste najboljih filmova iz zadnjih 3-4 godine, tu sam gomilu filmova gledao i bukvalno nekih 40-50% filmova koje sam sigurno ocenio sada nisu ocenjeni.

Bugonia onako. Ema Stone dobra , ali mi je bizaran onaj kraj. Možda mršavih 6.5, naginje na 6.

Odgledah konacno i Marty Supreme, jedva sam izdrzao ritam, valjda nisam bio u fazonu.
Za razliku od uncut gems, ovaj Safdijev film sigurno necu reprizirati.
I samo zbog Timotija, ciju putanju karijere izuzetno cenim:.

6/10

Odgledah konacno i Marty Supreme, jedva sam izdrzao ritam, valjda nisam bio u fazonu.
Za razliku od uncut gems, ovaj Safdijev film sigurno necu reprizirati.
I samo zbog Timotija, ciju putanju karijere izuzetno cenim:.

6/10
Mene je upucao Marty, Gems mi je mnogo bolji. Marty sam na sat stao. Hteo secret Agenta a vidim da je i on udav.

Screenshot 2026-02-15 at 21-28-25 IMDb Ratings Reviews and Where to Watch the Best Movies & TV...png

Da, do ovde je svet dosao... cak se vise ne zovu ni glumci, nego selebritiji...
(SS je sa imdb homepage-a)

Ne znam kakva su ti bila očekivanja ali kraj je savršen, svaki drugi završetak bi bio ljigavi Holivud.
Ni trailer nisam odgledao tako nisam imao pojma o cemu se radi. Ne znam sta su konkretno postigli sa onim zavrsetkom, da je zavrsen bez one gluposti utisak bi bio nepromenjen i ocena manje visa ista.

Mozda ti nije legao format u kojem je snimljen, ili jednostavno nisi filmofil do daske...
naime i Bugonia, Wuthering Heights i One battle after another su svi snimljeni pomocu Vista Vision.
Ali to nema veze sa radnjom naravno, to je samo suva tehnikalija.
Bugonia je pokidala u svakom aspektu i zasluzuje bar 2 pre-shamar oskara.

Send Help 6/10

6 је само зато што сам гледао у биоскопу а кокице биле топ.

Боже драги које смеће.

Jel su tebi ocene od 5 do 10?
Oд 1 до 5 је резервисано за онај филм Анђелине и Ђуричка, Шаркнадо, Змајеву куглу (филм), Вондер воман и нову Снежану. Онда иде даље.

Занимљив анимирани филм. Држи пажњу, али нисам баш имена похватао најбоље, па тако ни комплетну радњу. Прва половина ми је деловала помало дечје, али друга ми се учинила озбиљније (или је пиво утицало). Филм одише сензуалношћу/сексуалношћу, а можда сам и ја само загорео. Не знам да ли бих се сложио са оценом са Imdb-а, али свакако може препорука. Свидео ми се.

Ni trailer nisam odgledao tako nisam imao pojma o cemu se radi. Ne znam sta su konkretno postigli sa onim zavrsetkom, da je zavrsen bez one gluposti utisak bi bio nepromenjen i ocena manje visa ista.
Maestralan je kraj, vec od trenutka kada im očita lekciju u podrumu o tome koliko smo šansi imali pa na ovamo je baš dobar. Postigli su to da film ne bude još jedan od onih da li je on lud ili nije pa gledaoc sam da zakljičuje. Volim i takve filmove ali ovi sa eksplicitnim krajem su doračeni do kraja. Inače je radjen po korejskom filmu ne znam kakav on ima kraj, a po komentarima bih rekao da je sličan jer ludi korejanci ne ostavljaju ništa slučaju.

Naravno svako ima svoje mišljenje...

Bullet Train (2022)
dobra akciona komedija

Fight or Flight (2024)
akciona komedija, delimično u fazonu prethodno navedenog filma. nije loše, sve u svemu

The Old Way (2023)
solidan vestern nevelikog budžeta

Max Steel (2016)
promašaj od superherojskog filma. a još luđe je što sam ga celog odgledao

Poslednja izmena:
umro je pred sam kraj života, što bi rekli u Maratoncima

Nazad
Vrh Dno