Vuletaa
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 20.02.2019
- Poena
- 115
Ja sam išao u bioskop na nagovor. Ako te ne privlače ljubavne drame, bolje ne.^ја сам читао књигу, није ми легла. Не знам да ли да гледам филм.
Ja sam išao u bioskop na nagovor. Ako te ne privlače ljubavne drame, bolje ne.^ја сам читао књигу, није ми легла. Не знам да ли да гледам филм.
Mene je upucao Marty, Gems mi je mnogo bolji. Marty sam na sat stao. Hteo secret Agenta a vidim da je i on udav.Odgledah konacno i Marty Supreme, jedva sam izdrzao ritam, valjda nisam bio u fazonu.
Za razliku od uncut gems, ovaj Safdijev film sigurno necu reprizirati.
I samo zbog Timotija, ciju putanju karijere izuzetno cenim:.
6/10
Mnogo glupih momenata i odluka likova, ali meni bio zabavnjikav. To je sustinski horor-komedija, ako si ocekivao cist horor, onda si se zeznuo. 🙂Primate 5/10
Ајме мајко које ђубре.
Ni trailer nisam odgledao tako nisam imao pojma o cemu se radi. Ne znam sta su konkretno postigli sa onim zavrsetkom, da je zavrsen bez one gluposti utisak bi bio nepromenjen i ocena manje visa ista.Ne znam kakva su ti bila očekivanja ali kraj je savršen, svaki drugi završetak bi bio ljigavi Holivud.
Primate 5/10
Ајме мајко које ђубре.
Jel su tebi ocene od 5 do 10?Send Help 6/10
6 је само зато што сам гледао у биоскопу а кокице биле топ.
Боже драги које смеће.
Oд 1 до 5 је резервисано за онај филм Анђелине и Ђуричка, Шаркнадо, Змајеву куглу (филм), Вондер воман и нову Снежану. Онда иде даље.Jel su tebi ocene od 5 do 10?
Maestralan je kraj, vec od trenutka kada im očita lekciju u podrumu o tome koliko smo šansi imali pa na ovamo je baš dobar. Postigli su to da film ne bude još jedan od onih da li je on lud ili nije pa gledaoc sam da zakljičuje. Volim i takve filmove ali ovi sa eksplicitnim krajem su doračeni do kraja. Inače je radjen po korejskom filmu ne znam kakav on ima kraj, a po komentarima bih rekao da je sličan jer ludi korejanci ne ostavljaju ništa slučaju.Ni trailer nisam odgledao tako nisam imao pojma o cemu se radi. Ne znam sta su konkretno postigli sa onim zavrsetkom, da je zavrsen bez one gluposti utisak bi bio nepromenjen i ocena manje visa ista.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari