Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Anker Liberty 4 NC je trenutno oko 30ak E ali ne moze da se naruci sa nasom adresom, ko ima srece i ima neku adresu van Srbije, sad je sansa 😄

I just found this on AliExpress:
Soundcore by Anker Liberty 4 NC Wireless Noise Cancelling Earbuds Earphone Wireless Bluetooth Headphones TWS Wireless Earphones

Немају тренутно ништа активно за продају колико ја видим.

Anker Liberty 4 NC je trenutno oko 30ak E ali ne moze da se naruci sa nasom adresom, ko ima srece i ima neku adresu van Srbije, sad je sansa 😄

Soundcore by Anker Liberty 4 NC Wireless Noise Cancelling Earbuds Earphone Wireless Bluetooth Headphones TWS Wireless Earphones
Мени стоји да производ није доступан у мом региону. Италија је у питању.

Да ли овај Куми сат вреди 54 долара?

Prilozi

• Screenshot_20260212_130037_AliExpress.jpg
    Screenshot_20260212_130037_AliExpress.jpg
    82.1 KB · Pregleda: 107
Kamera, android, 1100mah, GPS, 4g GSM. Sve su nakrcali unutra, još samo treba dobro upeglan softver koji će to sve da hendluje. Plus računaj PDV 20%. Po specifikacijama vredi, u praksi verujem da je veliki rizik da ćeš baciti novac.

Sta se desilo sa aliem kad sve sto pogledam stoji pod "Choice/brand sale" gde se mora uzeti 3 proizvoda ? Tako vec mesec i nesto

Makedonija bolje, za Rumuniju stoje vece cene u startu, jer je VAT included, sve dok ne odes na checkout. A popusti na coine su tu negde.

Uz $1 dolara popusta na $11 kupon prodavnice i novčiće, USB-C varijanta košta $3,45

2500Mbps Wired Network Card Adapter USB Type-C to RJ45 Adapter 2.5G USB 3.0 Wired Network Converter HUB For Laptop Win 7/8/10

Što je nalog stariji na aliexpress-u sve su lošiji %, to je neko moje zapažanje.

Ne govorimo o globalnim popustima, već o nijansama popusta, što je nalog noviji veća je šansa da dobije popuste 95% i bliže tome gde drugi nalozi imaju maksimum 75% npr, kod mene na nalogu od supruga je uvek bolji popust a instalirao je AliExpress možda pre dva meseca. Mislim da je konstatacija tačna.

Ne govorimo o globalnim popustima, već o nijansama popusta, što je nalog noviji veća je šansa da dobije popuste 95% i bliže tome gde drugi nalozi imaju maksimum 75% npr, kod mene na nalogu od supruga je uvek bolji popust a instalirao je AliExpress možda pre dva meseca. Mislim da je konstatacija tačna.

Nisam to primetio, izlazili su mi popusti >90%, a imam nalog iz 2013.

US $8.13 | Customizable Size PPT Nano Window Screen Indoor Mosquito Net Protect Baby & Family from Insect and Bug Anti Mosquito Net

Ostalo jos sive u dve dimenzije, 50 i 60 US centi. Naleteh slucajno, srednje star nalog.

Da li ima načina da se izmene proizvodi koji izlaze u coins sekciji? Mislim na tip proizvoda, ne konkretne proizvode!
Znam da to šta će prikazivati zavisi od proizvoda koji se gledaju, stavljaju u viš listu, korpu ali izgleda gledanje najviše utiče na preporuke.
Otvorio sam baš u coinsima neku bižuteriju, mislio sam da je nešto drugo, i sad mi je 50% ponuđenih proizvoda razne narukvice, broševi, lančići, prstenje... užas i što je najgore to sr@nje ima 95% popusta i fri šiping a ostalo što bi i bilo interesantno ima smešan popust uz novčiće.

Ne vredi, u coins sekciji ostaje ova bižuterija bez obzira šta drugo gledao.

pa mora bizuterija da se proda 🙂

Коју комбинацију препоручујете пуњач плус кабл за супер брзо пуњење Самсунга с24 фе, треба ми за жену. Имам онај тоцки пуњач од 67 вати и његов каблић што је дошао уз њега, у првих недељу две га је пунио брзо па престао. Шаомијев таблет пуни брзо и даље.

Коју комбинацију препоручујете пуњач плус кабл за супер брзо пуњење Самсунга с24 фе, треба ми за жену. Имам онај тоцки пуњач од 67 вати и његов каблић што је дошао уз њега, у првих недељу две га је пунио брзо па престао. Шаомијев таблет пуни брзо и даље.
Ja sam sa temu uzimao 45W punjace, koji su kao samsung, ali pune sa pravih 45W.
Od ostalih koje bi mogao da preporucim, a da znam da pune brzo to je Essager punjac, imam onaj od 100W i on puni brzo Samsung koji podrzava 25W.

Nazad
Vrh Dno