Šta je novo?

YouTube i ostali video linkovi 2026

Cesto mi je preporucivao yt ovaj crtac, ni manje ni vise od kreatora Dexter`s laboratory, powerpuff girls, samurai jacka... Tartakovskog, al me nikako nije privlacio ni da pogledam trailer ili deo neke epizode. Sad mi je ironicno drago sto nisam, jer ne moram da cekam epizode - mogu da gledam kad hocu.
Dobar video za one koji razmisljaju da mu daju sansu. Da , spoilovace se mozda nesto, ali eto ja sebe drugacije ne bih mogao da nateram da gledam i propustio bih ovaj biser od animirane serije. I to jako dobro animirane.

Druže, izbaci plastriku. Vatra se ne loži kesma. Pilići treba da su vezani žicom a ne najlonom

ne sumnjam da je hrana dobra ali ovako je ne bih jeo nikad !

Cesto mi je preporucivao yt ovaj crtac, ni manje ni vise od kreatora Dexter`s laboratory, powerpuff girls, samurai jacka... Tartakovskog, al me nikako nije privlacio ni da pogledam trailer ili deo neke epizode. Sad mi je ironicno drago sto nisam, jer ne moram da cekam epizode - mogu da gledam kad hocu.
Dobar video za one koji razmisljaju da mu daju sansu. Da , spoilovace se mozda nesto, ali eto ja sebe drugacije ne bih mogao da nateram da gledam i propustio bih ovaj biser od animirane serije. I to jako dobro animirane.

video je nestao tako da nemamo pojma o cemu si zapravo pricao.

Majku mu, kako ga dobro pere - svaka mu čast

27. izlazi a danas je 3.
trebali su lepo pre 10 godina da krenu u kampanju cisto da drze ljude duze u iscekivanju.

Zanimljiv način na koji se može predstaviti broj kombinacija u špilu karata. Naravno da se ne može zaista pojmiti koliko je to mnogo ali vrlo efektno su to izveli.
A stvarno gargantuanski brojevi su izvan svakog poimanja, njih i matematičari izbegavaju osim naravno onih najluđih 😄

Nazad
Vrh Dno