Šta je novo?

PlayStation - Akcije, promocije i PSN dopune

USA/UK radi ApplePay i PayPal. GLHF 😎

Ja ne mogu da se ulogujem uopšte sa desktopa, probao više mreža.

Edit: uspeo preko hroma, opera neće.

Ove igre ubacuju u Extra katalog u Februaru:

• Marvel's Spider-Man 2 (PS5)
  • Test Drive Unlimited: Solar Crown (PS5)
  • Neva (PS5, PS4)
Cela lista izlazi sutra.

Evo je cela lista:

Meni uopste nema snizenja za extra. Je l ce biti snizenje za period na tri meseca?

Mi što imamo aktivnu pretplatu treba da sačekamo da istekne? Sad mi nudi produžetak samo po punoj ceni, pa sam kenselovao pretplatu. Ističe sutra.

Meni na turskom nudi da produžim po ceni sa popusta, ali svakako mi ističe ovih dana pretplata.
Ispadne nekih 70e extra.

Upravo pazario. Istekla mi preplata 4og januara. Napravio sam pauzu mesec dana. I evo sad pazario.

Ko ima aktivnu pretplatu, naredna prilika biće krajem marta u toku uskršnjeg popusta.

U Indiji je isto akcija sad oko Lunar New Year koja traje do 26. februara, samo za one koji nemaju aktivnu pretplatu:
Deluxe -35% 4939inr ~ 55 USD
Extra -25%
Rs 5024inr ~ 56 USD

Jeftiniji DeLuxe nego Extra🙂

Da, da. Slična je situacija kao za Black Friday, samo su dopune 1:1 na Amazonu retke i brzo nestanu. Kolega je računao na prethodnoj stranici da dopune za indijski region ne ispadnu mnogo skupe uz kupone na Driffle, pa ko se kako snađe. Srećno👍

Da li Vam rade trenutno naše kartice na indian storeu?

Bilo danas gift carda na amazonu india. 1145din za 1000 rupia. Sad vec sve nedostupno.

Juče istekla godišnja pretplata na US Premium i danas izašla nova ponuda u okviru trenutnog sniženja:

Prilozi

• 02-15-2026 14-16-53.jpg
    02-15-2026 14-16-53.jpg
    119.6 KB · Pregleda: 60
Ne mogu više ni da se claimuju Cero Z igre na jap nalogu. Kontam zbog kartica, jel prolazi sa paypalom probao neko?

Nazad
Vrh Dno