Ne moze to, moze 50% popusta na bilo koju tarifu.Molim da mi se javi Yettel agent za Beograd, prešao bih iz A1, zainteresovan za paket XL, 12x1din i 12x50%. Hvala
NeA jel se nepotroseni internet iz yettel 30 prenosi u sledeci mesec?
Jutros nadjem u sandučetu vizit kartu od nekog iz mts, i na poleđini odštampano za prelazak iz Yettel/A1 u mts od 6 do 15 meseci po 1 din 🤣🤣🤣
Kakva su mreza, cak i za 15 meseci mora dobro da se razmisli

Dragi ххххх, pristupili smo potrebnim proverama i potvrdili da su na Vasoj lokaciji ispunjeni uslovi za neometanim koriscenjem nasih usluga buduci da na istoj postoji pokrivenost signalom uz redovan rad bazne stanice. Dodatno, svi parametri na Vasem broju su ispravno podeseni. Isticemo da je Vas tarifni paket predvidjen za upotrebu u uredjaju koji je prenosiv i mozete ga koristiti na bilo kojoj lokaciji koja je pokrivena Yettel mrezom. Maksimalna brzina moze varirati u zavisnosti od razlicitih fakotra konfiguracija terena, materijala od kog je sacinjen objekat u kojem se nalazite, debljina zidova, blizina i opterecenosti bazne stanice. Na navedene faktore objektivno nemamo uticaj ali se trudimo da negativan efekat istih svedemo na minimum unapredjenjem mrezne infrastrukture zbog cega su nam Vasa zapazanja od velikog znacaja. Buduci da Yettel na nivou mreze pruza usluge elektronskih komunikacija u skladu sa propisanim vrednostima , prigovor pod DB 14/41/26 nismo prihvatili. Preporucujemo da samostalno proverite podesavanje uredjaja putem sledeceg linka https://www.yettel.rs/sr/privatni/podrska/podesavanja-uredjaja/ kao i da na Vasem uredjaju odaberete iskljucivo jedan mrezni rezim rada da biste obezbedili vecu stabilnost u prijemu signala. Verujemo da smo resili nedoumice i pruzili preporuke od znacaja, te da cete i dalje biti zadovoljni nasim uslugama. Srdacno, Yettel d.o.o. Sluzba za naprednu podrsku korisnicima Pravna pouka: Ukoliko nije zadovoljan odgovorom Yettela na ulozeni prigovor na pruzenu uslugu, potrosac moze da se obrati Ratel-u u roku od 60 dana od dobijenog odgovora ili Telu za vansudsko resenje spora, u roku od 1 godine od ulozenog prigovora na pruzenu uslugu ili nesaobraznost uredjaja. Adresa na koju potrosac moze da se obrati Ratel-u je https://portal.ratel.rs/cyr/complaint/complaint/form . Za vansudsko resenje spora potrosac moze da izabere Telo za vansudsko resenje spora iz liste koja se nalazi na adresi https://vansudsko.mtt.gov.rs/adrbodies .
Koliko može iz mts-a? Nisam pratio do sada ovu temu.Ne moze to, moze 50% popusta na bilo koju tarifu.
Ne vidim logiku da ako jedan agent nudi 1999, dugi moze 1699. Al’ dobro.Ko dolazi iz A1 moze i vise od 50% , cim ima jedan agent koji nudi Mobile M za 1999 onda neki drugi agnet moze i za 1799 ili 1599 da ga ponudi.
Meni nije jasno to agent i dinar na određeno vreme ugovora kao cenkanje na pijaci. A u radnji samo komercijalne ponude koje biju po ušima.Ne vidim logiku da ako jedan agent nudi 1999, dugi moze 1699. Al’ dobro.
To je informacija od ovog navodnog agenta sa Instagrama ili imaš još potvrda?Vazi ova ponuda u februaru za prenos broja iz bilo koje mreze, direktno na neki od ova 2 paketa, bez prenosa prvo na pripejd pa posle na postpejd.
Onda si pogrešno shvatila ili je neko neprecizno napisao. Nije mesec unapred nego prvog u mesecu u kom ti ističe UO. Kod tebe je srećna okolnost što ističe upravo prvog, pa nemaš raskorak. Kada bi isticao recimo 15. aprila, popust bi svakako prestao 1. aprila i tih 15 dana bi imala po punoj ceni, pod uslovom da ne ugovoriš novi popust.Evo samo da napišem da nisam luda kad sam vas pitala kad je jetel počeo mesec dana pred istek ugovora da gasi popust na pretplatu. Meni je danas stigla poruka da mi popust ističe u aprilu a ugovor mi ističe 1 aprila. Znači ja neću platiti punu cenu paketa poslednji mesec. Kod mene je bilo uvek tako.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari