Šta je novo?

Trazim najbolju ponudu za internet usluge! (pravila u prvom postu)

Potreban Yettel agent za pomoc pri raskidu ugovorne obaveze (televizija + net), platio bih pun iznos do isteka naravno.

Pozdrav, treba mi ponuda samo za internet za supernova optiku u Nisu.

Trazim najbolju ponudu za obnovu ugovora SBB NET TV Basic +.

Tražim najbolju ponudu za obnovu ugovora Supernova 2M paketa (optika). Tenutno plaćam 3800 dinara.

Pošto mi je brzina interneta od 400 mbit sasvim dovoljna išao bih na jeftiniji paket 2S.

Iskreno cena i za taj paket 5299 dinara mi je prevelika. Druga solucija je samo internet bez televizije Supernova net 400 optika.

Lokacija Knjaževac

Poslednja izmena:
Istekao mi je ugovor sa SBB-om i tražim najbolju ponudu od SBB-a za obnovu TV PREMIUM paketa (internet imam preko drugog operatora).

Potrebna ponuda za SBB tv premium paket, prelazak sa Supernove.

Ponuda za SBB ili Yettel, prelazak sa Supernove. TV i internet

Ističe mi ugovor za mesec dana sa MTS-om. Potrebna ponuda drugih operatera za optiku, bez televizije.

Istekla mi je ugovorna obaveza sa SuperNovom pre par dana. Trazim najbolju ponudu za TV+NET, optika. Ulica Čemernička u Nišu.

Molim ako neko ima kontakt od nekog Agenta Yettell nek mi pise u pv hvala.

Tražim najbolju ponudu za paket optički internet i tv, a eventualno i mobilni.

Molim ponudu od MTC-a za kucni internet i Box2 sa kucnim telefonom. Hvala

i ja i zena smo bili na Neo Surf paketu gde smo placali manje prvih godinu dana u A1 (koji su istekli)

ne znam da li postoji mogucnost da ili dobijemo opet nesto jeftnije uz obnovu ugovora ili da predjemo kod drugog operatera. Hvala

Trazim najbolju ponudu za Yettel 5G kucni internet javite se hvala.

Potrebna mi je najbolja moguća ponuda za optički internet(samo internet) u Zrenjaninu na Bagljašu, čuo sam da je trenutno A1 najbolji sa uslovima. Ako imate neku ponudu javite se. Hvala unapred.

Potrebna ponuda za opticki internet u Novom Sadu.
U pitanju je nov ugovor, nova zgrada, MTS opticka infrastruktura je sprovedena u zgradi.
Hvala unapred!

Molio bih agenta A1 koji pokriva Beograd, Golf naselje da mi se javi. Zelim ponudu za A1 5G kucni net
Hvala

Potrebna ponuda za A1 net+tv - Duo plus. Bg-Zemun.
Trenutno imam MTS optiku (UO istekla), ali mislim da A1 ima i svoju instalaciju u zgradi.
Hvala

Mozda mi se i posreći, ističe mi DIGITALNI EON LIGHT DUO na sbb, prešao bi na net tv basic šaljite ponude i da završavamo posao

Potrebna ponuda od početka marta za produženje MTS BOX paketa ili novi korissnik Yettel. Novi Sad. MTS optika.

Да ли има ST Cable агената на форуму?
Истиче ми ускоро уговор за Нет + тел, па бих волео да видим да ли може нека боља понуда. Дугогодишњи сам корисник вашег интернета.
Хвала! 🙂
Update: Решено, али не преко агента на форуму и слично.
Контактирао сам их путем мејла да ми истиче и да ми понуде цену за средњи интернет пакет (Нет Л 500/200) (био сам раније основни пакет 300/100), понудили, прихватио и продужио на две године.
Дакле само преко мејла се распитајте колики попуст вам могу дати за пакет који желите и то је то! 🙂

Potrebna sto bolja ponuda za A1 optiku internet i televizija! 12000 Pozarevac

Potrebna ponuda za novog korisnika na NBG. Razne opcije dobrodošle. Pa ko se javi da vidimo šta ima.

Potreban internet+tv, Beograd, Karaburma, istice za 3 meseca, ponudite nesto na dm… Broj tel takodje na dm.

Potrebna mi je najbolja ponuda za produzenje ugovora SBB Net Tv Basic +, Kaludjerica.

Nazad
Vrh Dno