Šta je novo?

Trazim najbolju ponudu za internet usluge! (pravila u prvom postu)

Lepo sam postavio pitanje da nisam ispratio temu. Ako je to zabranjeno, u redu. A ti kao administrator ne služi ti na čast ovakav komentar. Nemamo svi mozak kao pojedinci. Valjda forumi i služe da bi se edukovali i pružili pomoć jedni drugima, pa i nama koji nemamo mozak. A ova pomoć nije ni bila potrebna meni već mom komšiji, kojem sam pritekao u pomoć.

Krajem februara istice mi Box4 crveni u BGu.
Treba mi sto bolja ponuda Net (optika MTS je trenutno) + mobilni. Moze i Box4 nastavak ako je barem 50% x 24m.

Mene samo zanima jedna stvar, možda je off ali verovatno nije...da li je iko ikad ovde napisao "završeno" ili "rešeno" u smislu da je završio posao oko svega ovoga preko agenta, operatera ili čega već odnosno konkretno preko ovog podforuma koji i služi za to. Čini mi se da na početnoj strani ovog PDF postoji to pravilo da se napiše kada bilo ko odradi šta treba da odradi ali avaj. Ja sam još letos tražio kontakt agenta odnosno adekvatnu ponudu za nastavak UO kod konkretnog operatera ali naravno da od toga ništa nije bilo, niti poziva niti ponude koji je posle ipak usledio preko pp ali posle prepiski na "zidu" sasvim drugog PDF konkretnog operatera. Znači slična priča je kao na PDF "razmena slotova...." gde ipak dobar deo ljudi završi posao i napiše "rešeno".

Nemoguće da niko već godinu dana ili više nije preko ovog PDF rešio svoj status u smislu da ga je agent zaista i kontaktirao na bilo koji način ili je ipak moguće 🙂 a ljudi pišu li pišu...nije teško napisati "završeno" 😉

Istekao ugovor sa Supernovom, lokacija Nis-Pantelej. Trazim ponudu za prelazak na Yettel/A1/MTS net + TV 24 meseca UO.

Tražim ponudu za prelazak na A1 ili Yettel kućni net. Ističe ugovor sa SBB-om. Kruševac (okolina).

Tražim ponudu za prelazak u Mts ili Supernovu iz SBB-a.
Pre 5-6 godina sam jednom prešao u Supernovu iz SBB-a i tada su mi ponudili 18 meseci po 1 dinar da bi me sklonili sa Sbba. Uradio sam to, pa sam pre jedno 4 godine se vratio u sbb jer mi je u Supernovoj isticao ugovor i dali su mi 12 meseci pp dinar. Tu sam i sada ja mislim skoro 5 godina.
Dakle imam razvedenu Supernova optiku po kući, samo ki treba ponuda sa što više meseci po 1 dinar. Zvučim bezobrazno ali ne zamerite, znači mi svaki dinar, kao i svima pretpostavljam.
Hvala

Trazim ponudu za opticki internet. Da li A1 jos ima promocije 6 ili 9 meseci za 1 din kad predjete kod njih? Hvala.

Tražim najbolju ponudu za optički internet (MTS, Yettel). Novi korisnik, javiti se u inbox

Lepo sam postavio pitanje da nisam ispratio temu. Ako je to zabranjeno, u redu. A ti kao administrator ne služi ti na čast ovakav komentar. Nemamo svi mozak kao pojedinci. Valjda forumi i služe da bi se edukovali i pružili pomoć jedni drugima, pa i nama koji nemamo mozak. A ova pomoć nije ni bila potrebna meni već mom komšiji, kojem sam pritekao u pomoć.
Prvo nisam rekao da nemas mozak, vec da ga ukljucis.
Drugo trazis edukaciju jer te mrzi da procitas prvi post i par strana, gde bi tacno uvideo kako funkcionisu stvari.
I trece, nemoj te fore sa admine ne ide ti na cast i sl decije gluposti, molim te... Smisli nesto originalnije

Tražim da mi se javi agent Supernove.Ističu mi 2 ugovora.Mesto Šid i selo Vašica pored Šida.

Мој уговор са SBB-ом је истекао и потребна ми је најбоља понуда за обнављање или прелазак на другог провајдера...
.

Trazim najbolju ponudu net+tv, istekao mi je ugovor (Supernova). Grad Nis

Trazim najbolju ponudu za najveci paket optickog interneta i televizije. U zgradi postoji MTS optika. Dakle MTS, Yettel, A1... U obzir dolazi i A1 5G KucniNet Plus paket. Grad Beograd

Tražim povoljniju ponudu za internet i televiziju. Istekla dva ugovora na dve adrese. Supernova i Total TV. Lokacija: Priboj. Hvala

Zanima me NET + fiksni tel. od MTS-a za obnovu ugovora, optika je u pitanju. Novi Sad

Ako bi mogao da mi se javi agent Yettel-a. U pitanju je prelazak iz mts-a, cija ponuda mi se ne svidja, pa bih da proverimo tehničke mogućnosti za Yettel na toj adresi.

Da probam ponovo, pošto nije bilo sreće pre par meseci.

Yettel ili SBB (optika ili kablovska opcija samo dolaze u obzir), ali možda i Orion i slične opcija ako postoje. Samo ne MTS/Supernova/Telekom.

Obrenovac, Nemanjina potez od broja 27. Alternativa - drugi deo dvorišta izlazi na Lazara Komarčića. Stambena kuća.

Supernova kablovski net istekao odavno.

Pozdrav svima,
Ističe mi ugovor krajem januara za BOX 3 (Iris – mts), lokacija Gandijeva, Blok 44.
Otvoren sam za ponude bilo kog operatera.
Zanima me paket koji uključuje:
1. optički internet (stabilna veza, rad od kuće)
2. TV
3. fiksni telefon
Spreman sam brzo da donesem odluku.
Hvala unapred

Pozdrav,
Ističe mi ugovor pocetkom februara za BOX 3.
Otvoren sam za ponude bilo kog operatera.
Zanima me paket sa internetom i televizijom. Lokacija Beograd
Hvala unapred

Pozdrav svima,
tražim ponudu za internet + TV od A1 (Duo paket),
bolji uslovi od 6 meseci po 1 dinar (Kragujevac).
Prešao bih iz SBB-a.
Hvala unapred.

Potrebne ponude za:
  • Supernova produžetak UO - super plan 2s (Smederevo)
  • A1 5G kućni net duo plus (prelazak sa SN)

Да ли има ST Cable агената на форуму?
Истиче ми ускоро уговор за Нет + тел, па бих волео да видим да ли може нека боља понуда. Дугогодишњи сам корисник вашег интернета.
Хвала! 🙂

Potrebna ponuda za internet i televiziju, u zgradi imam Supernovu, SBB i Orion. Pocetkom februara istice mi ugovor kod Supernove

Tražim najbolju ponudu za optički internet i televiziju - Niš centar (može supernova, A1, Yetel, mts...)
Trenutno koristim NetNet optiku ( sada je to valjda Supernova

Nazad
Vrh Dno