Šta je novo?

Trazim najbolju ponudu za internet usluge! (pravila u prvom postu)

Imam Super tv Max Gpon SNTV
Net 1000/500
Ugovor mi istice 13.02.2026 da li moze neki agent da mi ponudi najbolju opciju za produzetak ugovora.
Grad Nis
Negotinska ulica kod hotela Marica
Potrebno je da imam na 3 tv i dobar optički net.
Ako nema mogucnosti iz Telekoma mozda iz neke druge Mreze.
Hvala

Trazim najbolju ponudu za internet i TV (NS, u zgradi ima MTS optika, ima uslova za Yettel i A1), trenutni SBB paket EON Premium pa trazim nesto u skladu sa tim.

Trebam najbolju ponudu za Yettel Mobilni net.
Lokacija Novi Beograd.

Može ponuda za Yettel optika net+TV.

Trenutno imam ugovor do 7.3.2026 za BOX4 Telekom. Lokacija Borca. Ako moze ponuda, hvala unapred.

Istice mi ugovor za par dana PLAN 2 (400mb internet i tv), Je l moze neka ponuda ?
Nis (Medosevac), vazno mi je da je optika ili 400 ili preko. Naravno sa nekim popustom

Imam na SBBu Net+TV+Fon(2) paket usluga, hteo bih da ih promenim
Pitanje:
Da li drugi provajderi (A1,Yettel) imaju u ponudi i Fon net ("fiksni") ?

Box 2 istekao pre par meseci ako moze ponuda.

Pančevo

Hvala

Potrebni agenti SBB-a za ponudu kao novi korisnik

Treba mi najbolja ponuda za optički internet.
Lokacija Beograd Medakovic 2.

Mts ,Box 4 plavi na Vdsl-u 50/8 ,ugovor ističe 14.03.2026,nastavio bih ugovor uz neku razumnu cenu.

Raskinuo sam ugovor sa Supernovom i hteo da uvedem A1. Posto na donjem spratu kuce postoji neki box paket, mts ne dozvoljava prosirenje kapaciteta, jer je njihova politika jedna adresa-jedno opticko vlakno. Dajte mi neki savet sta da uradim. Na kraju krajeva, verovatno pored A1 otpada i Yettel i ostaje mi samo da predjem u SBB.

Dobar dan, potrebne su mi ponude za MTS, Yettel i Orion. Lokacija je Stari grad, Beograd. Hvala!

Tražim najbolju ponudu za produženje ugovora za TV kod SBB-a (ugovor uskoro ističe), ili za prelazak kod drugog provajdera kao novi korisnik (TV i po sili prirode net). Provereno je u poslovnici A1 da postoji mogućnost uvođenja njihove optike (što znači da je moguće uvesti i MTS i Yettel). Lokacija - Zrenjanin.

Da li bih mogao dobiti ponudu za produzenje ugovora kod SBB-a? Ugovor je istekao.

Juce istekao stari Box3 paket na optici, zanima me samo internet na optici i mobilni paket, moze odvojeno. Na lokaciji postoje uslovi i za Yette i A1.

BOX4 paket sa 50% popusta tokom svih 24 meseca istekao. Zanima me obnova ugovora pod istim uslovima ili prelazak u A1/Yettel.

Supernova potreban Super PLAN 3M sa 24meseca 50%.
Kuća. Novi korsnik. Postoji već instalacija sa bandere u kuću od Kopernikusa - supernove. Nema optike.

BOX2 (Net+fisni) 600/300 sa 50% popusta (plaćam 1649 dinara). UO ističe krajem januara.
Zanima me produžetak UO pod istim uslovima ili prelazak na A1/Yettel, a da cena bude identična i da ostane fiksni broj.

Nisam ispratio ovo dobro. Ovde kad se okači poruka da treba nešto od ovih usluga, agenti se jave na mejl ili postoji nešto drugo?

Zanima me obnova ugovora kod Supernove ili nov kod MTS na 50% 2god., TV+Net.

Paraćin, ugovor ističe krajem januara.

Box 4 zlatni istice 31.1.2026. Zanima me produzenje uz popust 50% ili prelazak u A1 samo internet i mobilni.

Zanima me A1 Xplore TV kao novog korisnika.
Na lokaciji nema A1 infrastrukture.

Nazad
Vrh Dno