Ok, moram na trening kako da govorim, mnogo me cesto ne razumeju ljudi sada 🙂Alfa je mislio ili komedije ili nesto kao te korejske, samo se mozda malo loše izrazio.
Kreni slobodno dalje, na drugu sezonu. Ja sam je odgledao komplet i sve je ta prica, sve se desava i nista se ne desava. Engleska, originalna nije bas to, tj, meni se vise svidja Americka verzija.Pogledaj američki Shameless da te bog vidi. Koliko će da te vozi ne mogu ti reći jer sam pogledao samo jednu sezonu, a nadam se da ima bar još koja sezona tog nivoa. Dvoumim se da li da krenem sa originalnom engleskom adaptacijom ili da nastavim sa američkom...
Nije moj tip. Svidja mi se poneka scena na YT sto iskoci short i toliko.Pogledaj američki Shameless da te bog vidi. Koliko će da te vozi ne mogu ti reći jer sam pogledao samo jednu sezonu, a nadam se da ima bar još koja sezona tog nivoa. Dvoumim se da li da krenem sa originalnom engleskom adaptacijom ili da nastavim sa američkom...
Zali boze izgubljenog vremena na cetvrtu sezonu. Razvlacenje do besvesti a bukvalno nista se ne desava.The Lincoln Lawyer
Iz sezone u sezonu sve losije, 4-ta prosto i naivno ali ako je gledate bez nekih ocekivanja, uz kokice mozete a i ne morate da ubijete vreme.
Jesu scene sa Emmy Rossum? 😋Svidja mi se poneka scena na YT sto iskoci short i toliko.
Ne, sve su Lipove scene 😉 Nisam ni znao ko je ona dok je nisi spomenuo 😉Jesu scene sa Emmy Rossum? 😋
Ona sa njegovim ćaletom i bubregom? Ubo sam je pre par meseci 🤣Juce, slucajno naletim na Star/Fox reprizira se 'Lost" i odgledam s03ep03 fokus je na John Locke, odlicna epizoda i uopste ceo utisak pozitivan posle ~20 god.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari